Ели Мартинова

Winbet Великденски Free Spins с WINEGG

Видяно пъти
WInbet Winegg Безплатни Завъртания

Великденските празници чукат на вратата, а с това наближават и наградите, предвидени за всички клиенти на Winbet. В дните между 03.05 и 06.05.2024 г. ви очакват до 100 Free Spins всеки ден, отваряйки специалния WINEGG.

Изискванията за участие в Уинбет бонус играта както обикновено не са високи, но тях, както и пълните правила и условия сме подготвили по-долу.


Как да участвам в Winbet WINEGG

За да получи правото да отвори Winegg за съответния часови диапазон (от 1:30ч. до 1:30 ч. на следващия ден), трбява да сте осъществили поне един успешен депозит на предходния ден.

В случай, че сте извършили поне по един депозит за всеки от активните дни на промоцията: 02.05, 03.05 и 04.05, освен предвидените 3 подаръка, ще получите и до 100 бр. безплатни игри на 06.05.2024 г.


Има ли Условия за Превъртане?

Всеки от вас, който е спечелил от Winegg, ще получи безплатните си завъртания на следващия ден.

Всички Free spins подарък ще са валидни на игри от портфолиото на EGT Digital и Amusenet.

Печалбите, които са натрупани от тях не подлежат на допълнителни условия за разиграване и ще бъдат налични във вашия “изтегляем” баланс.

ОТВОРИ WINBET WINEGG

Всички, осъществили депозити по време на WINEGG имат право да се включат и в тегленията за Бонус играта с награден фонд от 1 200 000 лв. и Бонус игра с КОлеЛА.

Играенето на казино игри и спортните залози онлайн не са само за забавление. Те водят до потенциален риск от зависимост. Играйте разумно и отговорно като вземете мерки за предотвратяване на рисковете. Повече информация в сайта на НАП и Winbet отговорна игра

Ели Мартинова
Експерт залози
Сертифициран Експерт
Ели Мартинова
Ели се занимава с писане, оформяне и публикуване на ревюта на български, английски и немски. Има опит в журналистиката и любимото ѝ занимание е писането. Има голям опит в работата с букмейкъри.
Коментирай