Efirbet

Бонус без Депозит в Alphawin

Видяно 1372 пъти
Alphawin бонус без депозит

Няма нищо по-хубаво от безплатните игри, които могат да донесат печалба! В сайта на Alphawin това вече е възможно благодарение на новия бонус без депозит. Компанията ви посреща с 30 безплатни завъртания, веднага щом се регистрирате!


Как да взема бонус без депозит от Alphawin?

Alphawin регистрация
  1. Влезте в сайта на Alphawin и натиснете бутона за Регистрация.
  2. Попълнете всички нужни данни, като внимавате да са въведени коректно.
  3. Потвърдете мобилния си номер и електронната си поща чрез кодовете, които операторът ще ви изпрати.
  4. Влезте в профила си и кликнете върху Профилно меню -> Бонуси. В тази секция се виждат всички активни оферти в сметката ви.
  5. Изберете да активирате 30-те безплатни врътки. Te са валидни за конкретни игри, посочени от оператора.
  6. Ако регистрирате печалба с тях, ще трябва да верифицирате профила си, да депозирате пари по сметката си и да ги разиграете поне веднъж

Към Alphawin Free Spins


Кой може да вземе безплатни врътки в Alphawin

Ако все още нямате профил в Алфауин, вероятно вече потривате доволно ръце. Тази оферта е сред малкото бонуси без депозит в България, а и не само в нашата страна. Най-хубавото е, че от нея може да се възползва всеки, който си регистрира сметка в платформата.

За да гражнете своите безплатни врътки, не е нужно дори да се верифицирате. Това ще стане необходимо, чак след като спечелите и искате да дръпнете сума пари от профила си. За да привлече повече потребители, Alphawin предлага офертата без депозит за някои от най-известните си слот игри. Всяко завъртане е на стойност 0,20 лв.

Ако извадите късмет и се поздравите с печалба, ще се наложи да направите депозит в акаунта си, който да разходите за залози в платформата. След това е нужно да верифицирате профила си и ще може да изтеглите своите пари, спечелени с безплатните врътки. Максималната печалба, която може да ударите с тази оферта, е 5,000 лв.!

Промоцията е безсрочна а фактът, че генерираните с нея печалби не подлежат на превъртане, е повече от чудесен. Желаем ви успех!

Играйте в Alphawin

Efirbet
Експерт
Efirbet
Efirbet е вашият сайт за най-добрите съвети за спортни залагания, ревюта на букмейкъри и онлайн казина.
Коментирай