BETMARKET ВЕЧЕ В БЪЛГАРИЯ
100% до 300лвРЕГИСТРАЦИЯ
18+ ВАЖАТ ПРАВИЛА И УСЛОВИЯ
BETMARKET ВЕЧЕ В БЪЛГАРИЯ
РЕГИСТРАЦИЯ
18+ ВАЖАТ ПРАВИЛА И УСЛОВИЯ
Елица Мартинова

Bet365 Контакти – Как да се свържа с Бет365 в България?

Видяно 165 пъти
Bet365 контакти

Нека разгледаме пълния списък с опции за контакт с Bet365. Той ще ви е необходим, ако по време на играта ви възникнат някакви въпроси. Към момента начините за връзка с Бет365 са няколко – по имейл, чрез чат на живо, с телефонно обаждане, изпращайки уеб съобщение или директно по пощата до адреса на централната.

👨‍💻 Bet365 контакти с чат на българскиНа линия 24 / 7
☎️ По телефонНе е налична поддръжка на български
Чрез уеб съобщениеДиректно през сайт
💌 Бет365 адресStaffordshire / ST1 5SZ / United Kingdom
➡️ По Имейл[email protected]
 

Към Бет365


Bet365 контакти чрез чат на живо

Бет365 чат на живо

Чатът на живо е най-предпочитаният метод за връзка с Бет365, защото чрез него може да получите бърз и адекватен отговор на въпроса си. Чатът на живо е достъпен както за регистрирани клиенти, така и за потребители, които още нямат профил в сайта.

За да го активирате, превъртете до дъното на страницата си в раздел ‘Помощ’. Там ще откриете директна връзка ‘Контакти’. Натиснете линка ‘Започни чат’.

Системата ще ви попита какъв тип клиент сте, като опциите за отговор тук са три – “настоящ клиент”, “нов клиент” и “не мога да се логна”.

Ако посочите, че имате профил в сайта, платформата ще поиска да въведете логините си, за да влезете в акаунта.

Нужно е да посочите от какво естество е въпросът ви – дали е свързан с депозити и тегления, правила за залози, с процеса по верификация и пр.

Когато стартирате чат на живо с Бет365, служителят по поддръжката може да поиска вашия KYC – четирицифрения код, който сте посочили като начин за идентификация.

Нашето мнение за Bet365 чат на живо

Екипът ни неведнъж е разговарял с отдела по поддръжката на Бет365 България. Цялостното ни мнение е, че служителите са учтиви и отзивчиви. Отговорите са адекватни и бързи, макар че понякога може да ви се стори, че от вас се изисква да предоставите твърде много данни, преди да получите информацията, която ви интересува.


Изпратете до Бет365 имейл

Ако искате да получите някаква писмена справка, може да ползвате официалния имейл на Bet365 БГ. Той е [email protected] ;

Посочете темата на запитването си, за да може отдела за връзка с клиенти да го насочи към правилния екип. Обикновено от Bet365 отговрят в рамките на 24 часа. В зависимост от това какви са запитванията ви, компанията може да изиска и допълнителна информация от вас.

Опитът ни при контакти с Bet365 по имейл

Имаме много добри впечатления от екипа, отговарящ на имейлите към Бет365. Отговорите обикновено пристигат в рамките на няколко часа и са адекватни, така че кореспонденцията не се проточва ненужно дълго.


Уеб съобщение до Bet365

Уеб съобщенията са директна форма за контакт с Bet365. Те се изпращат до екипа на букмейкъра с помощта на вградена в платформат система. Те са среден вариант между чат на живо с Бет365 и изпращането на имейл. Отговорите от тези съобщения се получават по електроннат поща или директно в игралния ви профил.

Добро решение ли е уеб съобщението

Според нас опцията за уеб съобщение е удачна алтернатива, но е по-скоро остарял метод за контакт с Bet365. Ако имате нужда от бърз отговор, чатът е по-добрият вариант.


Писмо по пощата

Едва ли някой държи да изпрати писмо по конвенционалния начин до централата на компанията, но букмейкърът предоствя и тази възможност. Актуалният за 2022 адрес на Бет365 България е във Великобритания и е следният:

Customer Services / bet365 House / Media Way / Stoke-on-Trent / Staffordshire / ST1 5SZ / United Kingdom

Ако пишете до посочения от Бет365 адрес...

Нямаме личен опит с изпращането на писмени запитвания до Бет365. Предполагаме, че ако се използват услугите на експресна поща, размянат на писма няма да отнеме прекалено много време.


Има ли Bet365 телефон?

Въпреки осигурените от Бет365 чат на български и имейл поддръжка на български, букмейкърът все още не е помислил и за това да разкрие отделна телефонна линия за страната за клиентите от България. Надяваме се, че в бъдеще това може да се промени.


Кой контакт с Bet365 да избера?

  • Чат на живо – когато искате да получите бърз отговор на въпроса си. Опцията за чат на български в Bet365 улеснява всички клиенти и допринася за доброто им прекарване в сайта за залози.
  • По имейл – ако искате да изпратите някакво официално запитване, съветваме ви да го направите чрез електронната си поща. По този начин ще има ясни следи от комуникацията ви с букмейкъра.
  • Уеб съобщение – Ако искате да зададете въпроса си бързо, но нямате време да изчакате отговора, ползвайте опцият за уеб съобщение. Екипът на букмейкър ще ви отговори директно в профила ви или чрез имейл.
  • Писмо до Великобритания – Ако смятате да отправяте правни възражения до букмейкъра, хартиеното писмо до адрес е правилният вариант за вас. Това е общоприетият начин за официална кореспонденция.

Bet365 контакти


Често задавани въпроси

Как да се свържа с Бет365 България?

Българските клиенти могат да използват имейл или чат на живо, за да се свържат с отдела по поддръжката на Бет365.

Кой е най-бързият начин за контакт с Bet365?

Най-бърз отговор на въпроса си бихте получили ако от списъка с Бет365 контакти изберете чата на живо.

Има ли в Bet365 чат на български?

Да, в чата на живо ще разговаряте с екипа по обслужване на клиенти на Bet365 на български език.

Експерт залози Елица Мартинова
Сертифициран Експерт
Елица Мартинова
Ели се занимава с писане, оформяне и публикуване на ревюта на български, английски и немски. Има опит в журналистиката и любимото ѝ занимание е писането. Има голям опит в работата с букмейкъри.
Коментирай