Ели Мартинова

Winbet Бонус 50 FS с Cashterminal Депозит

Видяно пъти
Winbet Бонус Cashterminal - 50 Free spins

Всички съществуващи клиенти на Winbet, които предпочетат да направят депозит чрез Cashterminal, могат да се възползват от новата промоция на бранда, която предвижда 50 Free Spins за всички, избрали този платежен метод за зареждане на сметката.

Този бонус от Winbet обхваща периода между 15.04 и 12.05.2024 година, а условията, които съпътстват тази оферта, ще откриете сега.


Как да взема Winbet Бонус Кештерминал

За да активирате офертата за Cashterminal от Уинбет, единственото, което трябва да направите е да заредите 30 лв. или повече през устройство или каса, които участват в промоцията.

Всеки успешен депозит на тази или по-всиока стойност ще ви генерира 50 безплатни завъртания, които се добавят автоматично към игралният ви акаунт.

Промоцията е валидна един път за всяка календарна седмица през целия промоционален период и то за първия ви седмичен депозит.


Как да разиграя безплатните врътки

Получените като бонус Free Spins могат да бъдат изразходени на игра по избор от каталога на EGT Digital.

Стойността на всяко завъртане е равна на 0.10 лв.

Всички допълнителни правила и условия ще бъдат описани в секция “Моите оферти” в сайта на Winbet.

Вземи 50 Free Spins

Играенето на казино игри и спортните залози онлайн не са само за забавление. Те водят до потенциален риск от зависимост. Играйте разумно и отговорно като вземете мерки за предотвратяване на рисковете. Повече информация в сайта на НАП и Winbet отговорна игра

Ели Мартинова
Експерт залози
Сертифициран Експерт
Ели Мартинова
Ели се занимава с писане, оформяне и публикуване на ревюта на български, английски и немски. Има опит в журналистиката и любимото ѝ занимание е писането. Има голям опит в работата с букмейкъри.
Коментирай