Betmarket Бинго Слот

100% до 200 лв. Стартов бонус
Ad disclosure
В Efirbet може да се насладите на престой, който не включва реклами. За да съществуваме обаче, ние използваме т.нар. бизнес модел на Афилиейт маркетинг. Чрез различните Affiliate линкове на нашия сайт, ние свързваме посетителите ни със сайтовете за залози онлайн. Така има шанс да получим комисионни в замяна, за да продължаваме с усърдната си работа и разработката на още полезно и качествено съдържание. Прочетете повече за нашия бизнес модел в секция За Нас на сайта.
Ели Мартинова
Публикувано от: Ели МартиноваАктуализирано на: 01 март 2024
Атанас Танев
Проверено от: Атанас ТаневГлавен редактор
Методология на оценката
Eто ‘Как тестваме‘ сайтове за залози
Изчетени материали по темата
9 тематични статии
Сравнения с други оператори
9 сравнения с алтернативни брандове
Актуализация на информацията
Общо 4 редакции от екипа ни досега
Приоритет
Нисък

Още със стъпването си на пазара новият хазартен оператор Betmarket показа ясно, че идва, за да промени правилата игралната среда в страната. Компанията впечатли както с богатия си спортен раздел, така и с любопитените си опции за допълнително забавление. Най-отличителната от тях е раздела Betmarket Бинго, който към момента е единствен по рода си за българските клиенти. В следващите редове ще се спрем подробно на всички аспекти на секцията, за да прецените сами дали тя е подходяща за вас.


Как се Играе в Betmarket Бинго

Когато говорим за User Experience в разделан с бинго в Betmarket, трябва да отбележим, че в началото клиентите могат да са леко объркани от огромния брой опции, които секцията предлага. Тествахме игрите специално за вас, за да ви улесним и да сведем процеса по залози на бинго в Бетмаркет до няколко прости стъпки:

Betmarket бинго залог
 1. Влезте в профила си и посетете раздела на Betmarket Бинго слот.
 2. Изчакайте да приключи текущото теглене и модераторът да обяви начало на залозите. Имате само няколко секунди да решите, затова ви съветваме да огледате опциите предварително.
 3. Изберете сумата и натиснете бутона за ‘Залог‘.
 4. След като новото теглене започне, се настанете удобно и наблюдавайте поредността на изскачащите числа.
 5. Системата засича автоматично дали има печеливши, така че няма да сте ощетени, дори и да не успеете да проследите всичко.

Betmarket Бинго Залог


Какво Представлява Бетмаркет Бинго Слот?

Betmarket бинго слот

Бинго слот в Betmarket е иновативна секция, която – поне засега – е единствена по рода си за България. Единствено при този оператор клиентите могат да се насладят на автентична бинго игра, която дори предлага тегления на живо.

По същество това е съчетание от анимиран геймплей и излъчвания на реална бинго уредба. Благодарение на тази комбинация, всеки потребител може да почувства тръпката на реалните бинго зали, без да напуска комфорта на дома си.

За тази своя ексклузивен Бинго слот Бетмаркет си партнира с компанията Red Fowl Engineering ltd, която е специализирана в проектирането, разработката и разпространението на игрална техника.

Защо се нарича Betmarket Бинго Слот

Може би някои от вас се чудят защо компанията държи игралният раздел да се комуникира като Betmarket Bingo Slot. Потърсихме отговор на този въпрос. Името идва от факта, че стандартните бинго тегления в секцията се комбинират с допълнителни премии и специални награди, подобно на бонус рундовете при ротативките.


Mini Бинго в Betmarket

Betmarket бинго слот на запис

Първата възможност, която ще срещнете в Betmarket бинго раздела, е да играете на запис. Тя е активна през деня или докато живите излъчвания не са налични. Принципът на играта тук не се различава съществено от залозите в истинските игрални зали.

В централната част на бинго слот в Бетмаркет раздела се показват изтеглените числа, като за да бъде по-автентично, те са анимирани и презентирани като топки. Тук имате шанс да направите справка за текущата цена на картона и да видите колко души играят и колко наблюдават.

Под активния прозорец на играта може да направите бърза справка за своята наличност, за текущия си залог и за печалбите си.

В лявата част на екрана са данните за премиите – колко струват първа и втора линии, какво ще получите, ако ударите бинго, както и каква е фиксираната премия. Отдясно на екраните ви пък е списъкът с различните предстоящи тегления, както и с техните лимити.


Бинго тегления на живо

Betmarket бинго раздел

Според нас разделът на Betmarket бинго слот е атрактивен по всяко време, но установихме, че има хора, за които истинското забавление започва с тегленията на живо. А те се провеждат всеки ден в интервала между 16 ч. и 22 ч.

Имате шанс да се съберете виртуално с други фенове на тази игра и да опитате късмета си. Макар и да сте пред екраните, ви гарантираме, че атмосферата в Бетмаркет бинго секцията е толкова автентична, че ще ви накара да се развълнувате и да очаквате с нетърпение изтеглянето на следващата топка.

В централната част на екрана се появява лото машината, която разбърква топките с номерата. Когато някоя изскочи, тя се появява на екрана ви. На същия ред виждате коя под ред на изтегляне е сферата, както и номерата на предходно изкараните топки.

В лявата част екрана ви са детайлите за самата игра, които включват следната информация:

 • Цена на линия
 • Премия за втора линия
 • Премия за бинго
 • Допълнително Бинго 1
 • Допълнително Бинго 2
 • Допълнително Бинго 3
 • Допълнително Бинго 4
 • Допълнително Бинго 5

Това е и зоната, в която може да направите справка за текущата цена на картончето и да разберете колко клиенти играят активно в момента и колко са само наблюдатели. Между другото, за да се ориентирате възможно най-добре в секцията, ви съветваме първо да погледате малко развоя на събитията и чак след това да залагате. За момента Betmarket bingo слот не позволява игра в демо версия.


Бетмаркет Бинго бонуси

Може би вече се чудите дали в списъка с предлаганите от Betmarket бонуси има предложения и за бинго. Отговорът е голямо ДА. Компанията е подготвила много вълнуващи промоции за любителите на този тип забавления, а ето и някои от тях:

Betmarket Бинго Бонус

Betmarket гепи бонус бинго

Първата апетитна оферта, която новите клиенти на бранда могат да вземат, е страхотният Betmarket Гепи Бинго бонус. Той е 100% от първия ви депозит и е с максимална стойност от 500 лв.! Това означава, че ако захраните акаунта си с 500 лв., ще разполагате с цели 1,000 лв. за игра на любимото си Бинго слот в Бетмаркет.

Правила на Betmarket Бинго Бонус:
 • 👉 Офертата се прадлага само на верифицирани потребители
 • 👉 Минималният депозит, с който ще я активирате, е 10 лв.
 • 👉 Betmarket Бинго бонусът трябва да се превърти 20 пъти.
 • 👉 Промо средствата важат само за залози на bingo slot.
 • 👉 Имате срок от 30 дни, за да покриете изискванията.

Betmarket Бинго Бонус

Операция Bingo

Betmarket операция бинго

Няма как да подминем и офертата, наречена ‘Операция Бинго‘, която е активна в платформата до 12 февруари 2023 г. С този бонус операторът се надява да изпъкне едни гърди пред конкурентите си и да впечатли определена част от своята аудитория, която със сигурност не е чувала за нищо подобно досега.

Брандът предлага безплатна операция за увеличаване на бюста в Турция за потребителя, навъртял най-много игри на живо в Betmarket bingo live. О, и да не забравим, предложението важи единствено за дамите, така че ако сте верифицирали профила си като мъж, не се надявайте на тази облага. Ако офертата ви блазни, е добре навреме да си направите регистрация в Betmarket и да трупата „бинга“, както операторът нарича тегленията, в които сте взели участие.


Оператори с Бинго игри в България

4.9/5
Рейтинг
 • Bingo Best игри
 • Тегления през целия ден
 • Разнообразни лимити на залози
2,000 бонус за слотове
18+ Важат условия | Играйте разумно | Участието в хазартни игри не е само забавление и крие риск от развиване на хазартна зависимост!

Допълнителни бонус кръгове

Betmarket бинго допълнителна премия

Освен стандартните бинго бонуси в Betmarket, които очакват нови и вече регистрирани играчи, искаме да обърнем внимание и на специалните бонус кръгове, заложени в самите игри. За нас те са от особено значение, защото всъщност осигуряват добавена стойност на всяко теглене.

Ако сте играли в истинска бинго зала, може би знаете, че при всяко теглене Бинго-то е само едно, докато в Betmarket бинго слот има и доста допълнителни премии, макар и по-скромни. Това действа наистина ободряващо на играчите.

Betmarket бинго бонус игра
 • 🎁 Допълнителни Бинго премии
 • 🎁 Премия Fortuna – е с предварително фиксиран размер и се се печели на случаен принцип
 • 🎁 Jackpot Премия – пада при печалбата на бинго до 33-та изтеглена топка.
 • 🎁 Премия Adventure – е допълнителен кръг, при който спечелилите бинго влизат в бонус режим, по време на който се завъртат три рила – подобно на слот игра. При съвпадение на трите символа се печели премия, варираща от 1 до 200 лв.

Бинго в Бетмаркет за телефон

Betmarket бинго на телефон

Ако си мислите, че тези забавни игри са само в десктоп версията на оператора, грешите. Страхотният бинго слот е наличен и в Betmarket mobile и то без да има орязани функции.

Тегленията на живо са налични между 16 ч. и 22 ч. и тук, като залозите протичат по същия начин. Разликата е, че важните сегменти на играта са подредени един под друг, веднага след екрана с прякото излъчване на бинго инсталацията.


Плюсове и минуси на предлаганите от Betmarket Бинго игри

 • Плюсове
 • Betmarket bingo разделът е единствен по рода си
 • Има много допълнителни бонус рундове
 • Има специални бинго промоции в сайта
 • Има мини игри на запис
 • Минуси
 • Леко объкрващ дизайн за начинаещи
 • Тегленията са само няколко часа на ден

Депозити и тегления

За да играете игри на бинго в Бетмаркет, разбира се, ще е нужно да захраните сметката си. Може да изберете най-удобния за вас методи от списъка по-долу:

Метод за разплащанеМинимален депозитМаксимален депозитВреме за транзакцияТакси
Visa ЛогоVisa10 лв.100,000 лв.ВеднагаБез такса
Bank Wire Transfer ЛогоBank Wire Transfer20 лв.200,000 лв.До 5 работни дниБез такса
MasterCard ЛогоMasterCard10 лв.100,000 лв.ВеднагаБез такса
Fast Pay ЛогоFast Pay10 лв.10,000 лв.До 24 часаБез такса
ePay.bg ЛогоePay.bg10 лв.10,000 лв.ВеднагаБез такса
Cashterminal ЛогоCashterminal10 лв.10,000 лв.До 24 часаБез такса
EasyPay ЛогоEasyPay10 лв.10,000 лв.До 24 часаБез такса
Метод за разплащанеМинимум изтеглянеМаксимално тегленеВреме за транзакцияТакси
Visa ЛогоVisa30 лв.20,000 лв.До 5 работни дниБез такса
Bank Wire Transfer ЛогоBank Wire Transfer250 лв.100,000 лв.До 10 работни дниБез такса
MasterCard ЛогоMasterCard30 лв.20,000 лв.До 5 работни дниБез такса
Fast Pay ЛогоFast Pay30 лв.5,000 лв.До 24 часаБез такса
ePay.bg ЛогоePay.bg30 лв.5,000 лв.До 24 часаБез такса
Cashterminal ЛогоCashterminal30 лв.Не е посоченоДо 24 часаБез такса
EasyPay ЛогоEasyPay30 лв.5,000 лв.До 24 часаБез такса

Често задавани въпроси

Защо разделът се нарича Бетмаркет Бинго Слот?

Разделът Betmarket Bingo Slot ее кръстен така заради допълнителните си промо рундове, джакпоти и награди.

Колко е цената на картончето в Betmarket Бинго раздела?

Според нашето проучване цената на картончетата за участи в тегленията на Бетмаркет бинго варира между 0,05 лв. и 1 лв.

Колко е максималният бинго джакпот в Betmarket?

Джакпотът е с фиксирана минимална стойност 10,000 лв., като след всяко теглене, в което не падне, се трупат допълнителни пари.

Мога ли да играя бинго в Бетмаркет и през деня?

Да! Макар че тегленията на живо са само между 16 ч. и 22 ч., през деня в секцията ще откриете атоматично бинго.

Има ли бонус код за бинго в Betmarket?

Да. При регистрация в платофрмата може да попълните бонус код за Бетмаркет MAXBONUS.


Нашето мнение за Betmarket бинго

Екипът на Efirbet е приятно изненада от раздела за бинго в Betmarket. Секцията определено надмина очакванията ни, защото предлага уникално изживяване, което включва и действителни тегления на живо. Смятаме, че премиите също са разнообразни и щедри, но се надяваме в бъдеще играта да стане масова и операторът да помисли за още по-крупни суми, с които да стимулира интереса на клинетите си.

Към Бетмаркет Бинго