За мен

Привет на всички, които се намират на тази страница и искат да разберат повече за мен – Атанас Танев и моята роля в Efirbet.com! Това ме кара да се чувствам специален, така че се постарая да не пиша ценизми и вулгарни зулуми. 🙂

Казано накратко – Аз съм мозъкът на този проект и стоя зад всяко нещо, което се прави по сайта – ревюта, прогнози, страници, таблици, нововъведения и въобще всичко! Тази институция онлайн и наличните и езикови версии се ръководи и менажира от мен, както и от целия екип! Не обичам да се правя на шеф и не съм такъв, а се определям за един от всички самишленици, които движим това огромно и добре-смазано колело Efirbet!

Не разчитам много на образованието и вярвам, че човек би успял дори и да няма такова. Пример за това съм аз – всичко съм научил от проба и грешка. Започнах своето т.нар пътуване през 2007 г, като в началото се насочих към афилиейт маркетинг, торент маркетинг и въобще всичко, което се въртеше тогава като бум на интернет в България. Първите ми проекти бяха доста злеизграждащи и неуспешни, но когато човек има желание да се учи – той успява.

Завърших висшето си в ПУ „Паисий Хилендарски“ със специалност информатика, но далеч не отдавам значение толкова на това, защото университет не ми е дал кой знае какво.

Предприемач и мечтател по душа, винаги амбициран и готов за нови цели и постижения. Никога не се задоволявам с постигнатото и искам още и още. Спортът ме е научил да губя, но и ме научи на такива качества, че да не дам назад на никого!

Заобраден съм от хора, които считам за истинки, стойностни и верни. По природа силно изявен интроверт, при който стимулите извират ежедневно, безспирно! Смея да кажа, че имам страхотно отношение към хората и се разбирам с повечето без никакъв проблем.

Интересувам се от доста неща, като технологии, книги, маркетинг, бизнес и автомобили. Мога да говоря по достатъчно на брой теми, както и за спорт – следя повечето футболни първенства в Европа.

Любим мой слоган:

You might be smarter! Your family might come from privilege! Your daddy might own a company! But you will not out work me!

покажи още