Efirbet

Теглене на пари от Betway

Видяно 87 пъти
Betway теглене на печалби

За всеки клиент на Betway, е важно да знае, как може да изтегли парите си. За целта хазартният оператор е подготвил няколко метода, които ще посочим по-долу в ръководството ни. Самото теглене на пари в Бетуей, не е никак трудно, както всеки ще установи, след като се запознае с инструкциите. Разбира се, има някои специфики, които е добре да знаете, когато пожелаете да вземете печалбите си. Сега обаче предлагаме да преминем към самата тема и да я разгледаме.


Как се теглят пари от Betway?

За да извършите Betway теглене, е нужно да сте регистриран потребител на сайта и да сте достигнали до сумата от 30 лв., за да можете да заявите теглене. Имайте предвид, че при достигане до лимита на имейл адреса ви ще бъде изпратено писмо, в което ще ви поискат да предадете копия на ваши документи за самоличност. Едва когато предоставите сниманите документи, ще можете да използвате наличните методи за теглене на печалби в платформата.

Самата процедура по изтегляне на средства в Бетуей, не крие някакви сложности. Вие просто трябва да си изберете подходящ метод, с който да приберете печалбата си.

Betway теглене
  1. И, за да ви бъде още по-лесно, ще ви инструктираме в няколко стъпки, как протича целият процес:
  2. Влезте в игралната ви сметка в Бетуей;
  3. Натиснете бутона „Банкиране“ вдясно на екрана ви;
  4. От отворения прозорец, щракнете върху теглене;
  5. Посочете удобен за вас метод за теглене на пари;
  6. Въведете информацията, която се изисква от вас;
  7. Потвърдете тегленето;

Изтеглете пари от Betway

Общо взето така се подава заявка, за да изтеглите пари. Тук е важно да се знае, че времето за получаване на превода, зависи от метода, който сте избрали. По-долу ще разясним това малко по-подробно, така че да имате пълна информация относно сроковете за получаване на печалбите.


Какви са методите за теглене от Бетуей?

При натискането на бутон „Банкиране“ и след това избора на секция „Теглене“, ще ви се заредят достъпните методи. Те са почти същите, каквито важат и за депозит в Betway, с изключение на това, че банкови карти Mastercard, не са достъпна опция за плащания. По-долу ще видите таблица, в която са упоменати начините за плащания, лимитите и сроковете, в които ще ви бъде платено.

Метод за разплащанеМинимум изтеглянеМаксимално тегленеВреме за транзакция
Visa ЛогоVisa30 лв.50,000 лв.До 72 часа
MasterCard ЛогоMasterCard30 лв.50,000 лв.До 72 часа
Neteller ЛогоNeteller30 лв.50,000 лв.До 48 часа
Skrill ЛогоSkrill30 лв.50,000 лв.До 48 часа
Paysafe Card ЛогоPaysafe Card30 лв.50,000 лв.До 48 часа
Bank Wire Transfer ЛогоBank Wire Transfer30 лв.-До 50 дни

Срокове за обработка на теглене от Betway

Заявките за теглене на пари от Betway се задържат за 24 часа, след което се обработват. Тук обаче е важно да се знае, че тегления извършени в празнични дни, налагат изчакване до 72 часа. При тегленето с банкова карта VISA, срокът за изплащане на сумата, зависи от вашата банка и може да се забави до 3 работни дни. Естествено, ако имате въпроси други въпроси относно тегленията и наличните методи, може да се допитате до персонала по поддръжка в уебсайта на оператора.


Какъв е минимумът за Бетуей теглене?

За да заявите изтегляне на печалба, е необходимо да имате в баланса по сметката ви, поне 30 лева. В случай, че не сте спечелили такава сума и искате да вземете парите си, заявката ви ще бъде отхвърлена. Разбира се, вие можете да изтеглите и по-голяма сума, ако сте спечелили такава. По-горе в ръководството ни посочихме, какви методи са на ваше разположение и подробности за тях.


Какъв е максимумът за Бетуей теглене?

В уебсайта на Бетуей не намерихме информация за максималния лимити за теглене, което ни накара да се обърнем към поддръжката, която да ни съдейства. От тях разбрахме, че максималният лимит за теглене, без значение от използвания метод, е в размер на 10 000 лева. Ако имате допълнителни питания свързани с лимитите, може да ги отправите към съпорта.


Често задавани въпроси

Как да изтегля парите си в сайта на Бетуей?

Кликнете на бутона „Банкиране“, изберете раздел „Теглене“ и посочете подходящ метод.

Трябва ли ми верификация за теглене от Betway?

Да, при достигане на минималната сума за теглене, Бетуей ще ви изпрати имейл, в който ще поиска да преминете през верификация.

Мога ли да тегля пари от Бетуей чрез телефон?

Вие можете да заявите теглене чрез телефон през мобилната версия на сайта.

Колко време отнема теглене с банкова карта?

Операторът споделя, че обработва заявки от 24 ч. до 72 ч., но в определени случаи, тегленето с карта може да се забави до 5 работни дни.

Предлагат ли Betway теглене чрез Easypay?

Не, за момента не се предлага възможност за теглене от Betway чрез Easypay.

Efirbet
Експерт
Efirbet
Efirbet е вашият сайт за най-добрите съвети за спортни залагания, ревюта на букмейкъри и онлайн казина.
Коментирай