BETMARKET ВЕЧЕ В БЪЛГАРИЯ
100% до 300лвРЕГИСТРАЦИЯ
18+ ВАЖАТ ПРАВИЛА И УСЛОВИЯ
BETMARKET ВЕЧЕ В БЪЛГАРИЯ
РЕГИСТРАЦИЯ
18+ ВАЖАТ ПРАВИЛА И УСЛОВИЯ

Биуин регистрация на акаунт

100% до 50 лв. Free bet
Ad disclosure
В Efirbet може да се насладите на престой, който не включва реклами. За да съществуваме обаче, ние използваме т.нар. бизнес модел на Афилиейт маркетинг. Чрез различните Affiliate линкове на нашия сайт, ние свързваме посетителите ни със сайтовете за залози онлайн. Така има шанс да получим комисионни в замяна, за да продължаваме с усърдната си работа и разработката на още полезно и качествено съдържание. Прочетете повече за нашия бизнес модел в секция За Нас на сайта.

Създаването на акаунт не отнема много време и не изисква от вас да имате специални технически познания. Използвайки bwin линк, ще може да си направите регистрацията в сайта за спортни залози. Тя се се извършва в три лесни стъпки, които ще посочим в нашата статия. Всичко, което трябва да направите, е да въведете личните си данни в предвидените за това графи, а накрая просто да потвърдите регистрацията в уебсайт.

Как да създадем акаунт в Bwin?

    Bwin лента за регистрация
  1. След като отворите сайта на Bwin отидете с мишката в горния десен ъгъл и кликнете върху жълтия бутон “Регистрирайте се сега“. Изчакайте няколко секунди, за да се зареди нов прозорец, откъдето ще създадете акаунта си, следвайки три стъпки по вписване на лични данни. Имате право да създадете само един акаунт на ваше име.
  2. Bwin регистрация
  3. Първата стъпка от регистрация на акаунт изисква да въведете предпочитаната валута за игра, своите имейл и парола. Помислете добре върху избора си, защото е важно да запомните какво сте въвели. Щом сте готови, натиснете бутона „Продължи„.
  4. Bwin създаване на сметка
  5. Втората стъпка изглежда дълга за попълване, но не се притеснявайте, няма нищо сложно. Тук е нужно да въведете внимателно всичките си лични данни. Попълнете нещата коректно, защото при верификация на профила ви, екипът на bwin ще свери данните. Продължете към финалната стъпка, щом сте готови.
  6. Bwin регистрация
  7. Вече сте на финалната права! Остава единствено да посочите коректно адреса си по лична карта. Обърнете внимание, че той трябва да отговаря на местоживеенето, упоменато в документите ви. В противен случай няма да може да преминете успешно през процеса по верификация.

Bwin регистрация

18+ Важат условия | begambleaware.org | Играйте разумно.

Регистрация през мобилно устройство

Bwin мобилна регистрация

След като разгледахме как можете да създадете акаунт в сайта на австрийския букмейкър, е време да обърнем внимание и на регистрацията през идеално разработената от bwin мобилна версия. Не се притеснявайте, тя също е толкова лесна, бърза и няма да ви затрудни по никакъв начин.

Когато посетите Бвин през браузъра на мобилното си устройство, платформата ще засече, че използвате телефон или таблет и ще се покаже в нужната резолюция. Бутонът ‘Регистрирайте се‘ отново ще се падне в горната част на екрана ви. Самата процедура по създаване на профил в bwin е същата, независимо дали сте в десктоп версията на сайта, или използвате мобилната платформа или апликацията. Данните, които системата ще поиска от вас, са онези, които описахме по-горе. Следвайте стъпките и ще се сдобиете с акаунт само за няколко минути.

Преди да се регистрирате в bwin

Общи условия в bwin
Преди регистрация в bwin, се запознайте с общите условия

Преди да пристъпите към регистрация в сайта на bwin, е добра идея да се запознаете с общите условия в платформата. Както всеки реномиран букмейкър, австрийската компания същи има списък с правила, които всички клиенти са задължени да спазват.

Макар че регламентът е стандартен, ние ви съветваме да не се съгласявате само формално с общите условия, а наистина да им хвърлите единн поглед. Така ще бъдете информирани както за своите задължения, така и за правата си като клиенти на компанията.

Какво следва след отварянето на акаунта?

Ако сте изпълнили правилно трите стъпки по създаване на акаунт, то значи няма да имате никакви проблеми. Остава да получите писмо на имейл адреса, който сте вписали, с което се потвърждава, че сте отворили сметка в Bwin. От този момент нататък можете да залагате спокойно да заявите своя bwin бонус за регистрация и да се насладите на различните хазартни игри в системата. Разбира се, за да направите залог е наложително да захраните сметката си с реални средства. За целта е нужно да използвате един от многото методи за депозит, за които ще отворим дума в отделна статия, посветена на темата.

Най-общо казано, Бвин не затруднява своите потребители с регистрацията на акаунт. Трите стъпки са кратки, бързи и целят да установят вашата личност, за да можете по-късно да получавате евентуално натрупаните печалби. Естествено, на по-късен етап може да се наложи да преминете през процес на верификация, при който се изпращат лични документи за справка. В това обаче няма нищо страшно, като поддръжката на уебсайта ще ви помогне да се справите с тази задача. Общо взето това е всичко, което трябва да сторите, за да вземете участие в игрите на букмейкъра.

FAQ

Безопасно ли е да се регистрирам в bwin?

Бвин е един от реномираните европейски букмейкъри, който разполага и с лиценз за България. Регистрацията в сайта е напълно безопасна.

Мога ли да създам акаунт с чужда лична карта?

Няма особен смисъл да се регистрирате с фалшиви лични данни в Бвин, защото за да използвате сметката си пълноценно, ще трябва да преминете през процедура по верификация.

Възможно ли е да играя през повече профили?

Bwin, както и всички уважавани букмейкъри, забраняват играта през повече от един акаунт. Ако не спазите този регламент, достъпът ви до сайта може да бъде ограничен.

Как да получа бонус при регистрация в bwin?

Бвин не изисква специален промо код, за да получите стартова оферта. След като създадете профила си, просто трябва да захраните сметката си и промо средствата ще бъдат добавени към баланса ви, заедно с първия ви депозит.

При регистрацията обърках имейл адреса си. Какво да правя?

Ако по невнимание попълните грешни данни, докато се опитвате да откриете нов акаунт в bwin, най-добре ще бъде да се свържете със служителите по поддръжката. Те ще ви помогнат.

Отворете Сметка в Bwin

Експерт Martin Georgiev
Martin Georgiev
Мартин е контент автор, който специализира в букмейкър ревюта. Той знае коя информация е важна за играчите и се фокусира на нея.