Регистрация на акаунт в Bwin

Регистрация на акаунт в Bwin
Рейтинг 3.7 от 14 мнения

Последно променено от Efirbet на : 27 февруари 2020

Създаването на акаунт не отнема много време и не изисква от вас да имате специални технически познания. Регистрацията в сайта за спортни залози на Bwin се извършва в три лесни стъпки, които ще посочим в нашата статия. Всичко, което трябва да направите, е да въведете личните си данни в предвидените за това графи, а накрая просто да потвърдите регистрацията в уебсайт.


Как да създадем акаунт в Bwin?

  бутон за регистрация в Bwin
  Изглед от началната страница на Bwin и бутон за регистрация
 1. След като отворите сайта на Bwin отидете с мишката в горния десен ъгъл и кликнете върху жълтия бутон “Регистрирайте се сега“. Изчакайте няколко секунди, за да се зареди нов прозорец, откъдето ще създадете акаунта си, следвайки три стъпки по вписване на лични данни. Имате право да създадете само един акаунт на ваше име.
 2. регистрационна форма на Bwin
  Преглед на регистрационната форма в Bwin
 3. Първата стъпка от регистрация на акаунт изисква да въведете страната, от която влизате в сайта, имейл адрес, обръщение, име, бащино име и фамилия. Ако сте попълнили графите коректно, то просто натиснете жълтия бутон „Продължете към стъпка 2“. Винаги проверявайте дали данните са написани коректно, тъй като в противен случай, няма да можете да използвате акаунта си, и да залагате в онлайн платформата.
 4. въвеждане на лични данни в Bwin
  Посочване на лична информация при регистрирането на акаунт
 5. Втората стъпка изисква от вас да впишете потребителското име, с което искате да влизате в акаунта си и вашата парола. Изберете таен въпрос и отговор на него. Посочете в каква валута искате да играете и добавете дата на раждане, националност и ЕГН. В случай, че сте готови и с тези данни натиснете бутона „Продължете към стъпка 3“.
 6. последен етап от регистрацията в Bwin
  Финална стъпка за регистрация в Bwin
 7. Последната стъпка по отваряне на акаунт е свързана с въвеждане на име и номера на улицата, на която живеете, провинция или област, пощенски код, град и номер на мобилен телефон. Задължително оставете телефонен номер, тъй като на него можете да получите ценна информация за евентуални бонуси и промоции от букмейкъра. Накрая просто сложете отметка, че имате навършени 18 години и цъкнете върху жълтия бутон „Създай моята сметка!“. По този начин вие вече имате акаунт в сайта на Bwin.
 8. финализиране на регистрация в Bwin
  Завършена регистрация в сайта на Bwin

Създайте профил в Bwin

18+ Важат условия | begambleaware.org | Играйте разумно.

Регистрация през мобилно устройство

Регистрация през телефон в bwin

След като разгледахме как можете да създадете акаунт в сайта на Bwin, е време да обърнем внимание и на регистрацията през мобилното ви устройство. Не се притеснявайте, тя също е толкова лесна, бърза и няма да ви затрудни по никакъв начин.

Когато посетите bwin през браузъра на мобилното си устройство, платформата ще засече, че използвате телефон или таблет и ще се покаже в нужната резолюция. Бутонът ‘Регистрирайте се‘ отново ще се падне в горната част на екрана ви. Самата процедура по създаване на профил в bwin е същата, независимо дали сте в десктоп версията на сайта, или използвате мобилната платформа или апликацията. Данните, които системата ще поиска от вас, са онези, които описахме по-горе. Следвайте стъпките и ще се сдобиете с акаунт само за няколко минути.


Преди да се регистрирате в bwin

Общи условия в bwin
Преди регистрация в bwin се запознайте с общите условия

Преди да пристъпите към регистрация в сайта на bwin, е добра идея да се запознаете с общите условия в платформата. Както всеки реномиран букмейкър, австрийската компания същи има списък с правила, които всички клиенти са задължени да спазват.

Макар че регламентът е стандартен, ние ви съветваме да не се съгласявате само формално с общите условия, а наистина да им хвърлите единн поглед. Така ще бъдете информирани както за своите задължения, така и за правата си като клиенти на компанията.


Какво следва след отварянето на акаунта?

Ако сте изпълнили правилно трите стъпки по създаване на акаунт, то значи няма да имате никакви проблеми. Остава да получите писмо на имейл адреса, който сте вписали, с което се потвърждава, че сте отворили сметка в Bwin. От този момент нататък можете да залагате спокойно на различните хазартни игри в системата. Разбира се, за да направите залог е наложително да захраните сметката си с реални средства. За целта е нужно да използвате един от многото методи за депозит, за които ще отворим дума в отделна статия, посветена на темата.

Най-общо казано, Bwin не затруднява своите потребители с регистрацията на акаунт. Трите стъпки са кратки, бързи и целят да установят вашата личност, за да можете по-късно да получавате евентуално натрупаните печалби. Естествено, на по-късен етап може да се наложи да преминете през процес на верификация, при който се изпращат лични документи за справка. В това обаче няма нищо страшно, като поддръжката на уебсайта ще ви помогне да се справите с тази задача. Общо взето това е всичко, което трябва да сторите, за да вземете участие в игрите на букмейкъра.


FAQ

Безопасно ли е да се регистрирам в bwin?

Мога ли да създам акаунт с чужда лична карта?

Възможно ли е да играя през повече профили?

Как да получа бонус при регистрация в bwin?

Попълних коректно личните си данни, но при регистрацията обърках имейл адреса си. Какво да правя?

Регистрирайте се в bwin

Мария Костадинова

Автор Мария Костадинова

Мария е един от авторите на статии, новини и ревюта в Efirbet.com. Работата ѝ, освен писане, включва още и оформяне на материалите в сайта, за да достигнат до вас в напълно завършен вид.
Публикувай мнение

  Все още няма мнения. Бъдете първият добавил!

X