Igra.bg Мнения и Ревю

3 х 5 талони за регистрация
Ad disclosure
В Efirbet може да се насладите на престой, който не включва реклами. За да съществуваме обаче, ние използваме т.нар. бизнес модел на Афилиейт маркетинг. Чрез различните Affiliate линкове на нашия сайт, ние свързваме посетителите ни със сайтовете за залози онлайн. Така има шанс да получим комисионни в замяна, за да продължаваме с усърдната си работа и разработката на още полезно и качествено съдържание. Прочетете повече за нашия бизнес модел в секция За Нас на сайта.
Ели Мартинова
Публикувано от: Ели МартиноваАктуализирано на: 21 февруари 2024
Атанас Танев
Проверено от: Атанас ТаневГлавен редактор
Методология на оценката
Eто ‘Как тестваме‘ сайтове за залози
Изчетени материали по темата
3 тематични статии
Сравнения с други оператори
1 сравнения с алтернативни брандове
Актуализация на информацията
Общо 2 редакции от екипа ни досега
Приоритет
Нисък

Въпреки динамично разширявщия се пазар за залози в България през последните години, клиентите от страната ни нямаха пълната палитра от възможности за онлайн забавления до 2023 г., когато на сцената излезе платформата igra.bg. Играта е лотария, както гласи слогънът им, а точно това липсваше на българските потребители. В следващите редове ще ви запознаем с всички лото игри в Игра.бг, които предлага операторът. Продължете да четете, за да разберете измама ли е igra.bg и да научите как да се забавлявате в сайта.


Какво е Игра БГ

Както операторът посочва сам, играта е лотария. Това е и най-краткият отговор на въпроса „Какво е igra.bg?“. Платформата е посветена изцяло на лотарийн игри и всички почитатели на бинго ще могат добре да се позабавляват, ако изберат да си направят регистрация в Играта.

За разлика от останалите бетинг платформи, този сайт се фокусира изцяло върху лотарийните забавления и в igri.bg бинго игри могат да се тестват през целия ден. Може да поставите залозите си през няколко минути, а също и да купите повече от един талони за съответното теглене.


Регистрация в igra.bg

За да се насладите на предлаганите от igra.bg лото игри, е нужно да имате регистрация в сайта. За да си отворите сметка, следвайте тези стъпки:

Регистрация в Igra.bg
 1. Цъкнете върху бутона ‘Регистрация‘ на сайта и попълнете личните си данни.
 2. Впишете коректно своя ЕГН, защото данните ще бъдат проверени, когато верифицирате сметката си.
 3. Изберете сигурна парола за акаунта си и впишете валиден имейл адрес.
 4. Системата ще поиска от вас да споделите и мобилния си номер, макар че след регистрация той няма да бъде верифициран чрез SMS.
 5. Прочетете общите условия, изберете дали да получавате рекламни съобщения и създайте акаунта си.

Как да играя в Igra.bg

Igra.bg лотария
 1. Влезте в сайта igra.bg и натиснете върху бутона Игра БГ ВХОД.
 2. Скролнете надолу, към секцията с „Игрите на играта„. Изберете някоя от опциите, например – Копче Щастие, Ключ Късмети и Комбинация Кеш.
 3. Купете си билет за някоя от игрите и изчакайте следващото теглене.
 4. Щом тиражът стартира, ще може да следите ваденето на топките в специален екран, а брояч ще отчита автоматично каква част от фиша ви е била изтеглена.
 5. Ако имате късмет, печалбите от талоните ви ще се отразят директно в баланса ви.

Igra.bg Лотария


Какви са правилата в Igra BG

Както при всяка игра, тук също има определени правила, които трябва да бъдат изпълнени, ако искате да спечелите. Всъщност, правилата на предлаганата в Игра БГ лотария са същите като тзи при бингото, а ето и по-важната част от регламента:

👉 Всеки клиент може да се включи в игрите с един или повече талони едновременно.

👉 Цената на игралния фиш се обявява преди старта на всяка от игрите.

👉 При всяко от тегленията на случаен принцип се въртят и теглят числа от 1 до 90.

👉 Целта на играта е в тиража да бъдат изтеглени всички числа, които присъстват във фиша ви. Колкото по-бързо, толкова по-голяма е премията.

👉 Проверката за формиране на бинго и линия в igra.bg се извършва автоматично.


Разновидности на предлаганите в Igra.bg Бинго тиражи

Igra.bg бинго

В сайта на Игра БГ има няколко различни игри, с които може да се забавлявате. Между тях няма принципна разлика, а най-важното, както отбелязва и самият оператор, е, че „на всеки 5 минути някой печели„.> В сайта се предлагат слдните бинго игри:

 • Копче Щастие
 • Ключ Късмет
 • Комбинация кеш

Основните показатели в игрите са следните:

 • Джакпот се пада в 5% от тегленията.
 • Вероятността да се падне линия е 15%.
 • Колкото повече залози са натрупани за тегленето, толкова по-голям е джакпотът

Единственото нещо, по което изброените игри се отличават, е до коя топка се изплаща джакпотът в тиражите.

 • До 59-та Топка При Копче Щастие
 • До 55-та Топка При Ключ Късмет
 • До 50-та Топка При Комбинация Кеш

Както се досещате, колкото по-малко на брой топки се отпускат за изчистването на числата, толкова по-малка е вероятността да падне джакпотът. А щом вероятността да бъде спечелен е по-малка, значи при много от тегленията той се трупа във фонд и остава за следващия жребии. Това ще рече, че обикновено в играта Комбинация кеш джакпотите са най-големи, но пък и шансът да ги грабнете е по-малък.


Igra BG Големият Джакпот

Игра БГ Джакпот

Най-големият хит в сайта на Igra BG е джакпот тиража, наречен „Голямат Игра“. Името ѝ е напълно оправдано, тъй като всяка събота в 20 ч. ще се провежда теглене, чиято премия започва с твърдата сума от 25,000 лв. и върху нея се добавят част от залозите на клиентите.

По-малките печалби – за линия – също са доста добри. Премията за линия стартира от 50 лв., а за улучена комбинация потребителите ще прибират по 100 лв.


Как да взема от Igra.bg бонус талони

Igra.bg бонуси

Едва ли има клиент, който да е заинтригуван от новата лото платформа и да не се вълнува от предлаганите в Igra.bg бонуси. В платформата ще забележите секция, която се нарича Карта бонус, които се раздават по малко по-нестандартен начин.

За новите клиенти на igra.bg бонуси няма да липсват. Операторът предлага 3 х 5 БЕЗПЛАТНИ талони за игрите в сайта. За да ги активирате, е нужно да заредите сметката си и да купите с реални средства талони за игра. За всяка набавена бинго карта Игра БГ ще ви подарява по още една.

Може да вземете до пет бонус талони за всеки тип игра.

Друга много любопитна оферта, която често се появява в сайта за определен период от време, е иновативният кешбек Igra.bg бонус, от който могат да се възползват всички редовни потребители, които захранват сметките си.

През определения промо период, ако се възползвате от предлагания от Игра.бг бонус, ще може да залагате в сайта, без да загубите пари! Това значи, че в края на кампанията операторът ще възстанови разликата между заредените средства и наличността в баланса ви. Разбира се, имайте предвид, че офертата винаги идва с определени лимити, що се отнася не само до времетраене (обикновено 5 дни или седмица), но и по отношение на максималната възстановима сума, която най-често е до 10 лв. или до 20 лв.

Вземете от Igra BG Бонус


Igra bg Бонус+ талони с предметни награди

Igra.bg Томбола с Талон Бонус+

Igra.bg предоставя вълнуващата възможност на своите потребители да спечелят предметни награди като таблет, телефон или телевизор като участват в организирана от тях томбола. С всяко закупуване на карта с 10 талона за последователни тегления може да очаквате да получите Бонус+ талон, който ще участвате в томболата за една от следните предметни награди в зависимост от играта за която се закупили съответната карта с талони:

 • 👉 Копче Щастие – таблет Lenovo 10”
 • 👉 Ключ Късмет – iPhone 15
 • 👉 Комбинация Кеш – Sony TV 55”

Съответно, всеки Бонус+ талон може да бъде използван като Бонус талон, а трупането на Бонус+ талони увеличава вашият шанс да бъдете изтеглен като победител от томболата.


Кой е собственик на igra.bg?

Собственикът на игра.бг e компанията Глобал Гейминг Солюшънс АД, с ЕИК 206921771. Тя е със седалище на ул. „Будапеща“ N11 в град София и има лиценз от НАП с N 30-1847, издаден на 7-ми марти 2023 г. Това значи, че компанията организира хазартни забавления напълно легално и е безопасно да се забавлявате в сайта.

Платформата на Глобал Гейминг Солюшън подкрепя всички мерки на разумното залагане, като дава възможност на клиентите си да се самоизключат, затваряйки профилите си временно или за постоянно, както и да поставят лимити на залозите си в платформата или на депозираните средства. Ако имат нужда от съдействие в тази насока, може да се свържете с екипа по обслужване на клиенти.


Има ли в Igra.bg Лотария за телефон?

Igra bg приложение

Веднага ви отговаряме утвърдително – да, в игра.бг бинго за телефон е достъпно, посредством мобилната версия на сайта. Може да се забавлявате където и да сте, стига да имате стабилен интернет. Лото и бинго игри се предлагат за телефони и таблети с всякакви операционни системи, защото се отарят през браузъра на мобилното устрройство.

Принципът на играта е еднакъв с геймплея в декстоп версията. Купувате си талони, изчаквате следващото теглене и се надявате вашите числа да бъдат изтглени възможно най-бързо.


Контакт с Igra bg

И като споменахме екипа по поддръжката на сайта, трябва да кажем, че има няколко начина да се свържете с тях. Първият е да се обадите директно на посочен в сайта телефон, а вторият – да напишете имейл.

На телефона ще получите отговор само в рамките на работната седмица, докато по имейл може да получите отговор и през уикенда. Ето и точните данни:

📞 По телефон:+359 2492 0228
💌 На имейл:help@igra.bg

Въпроси и отговори

Измама ли е igra.bg?

Не! Игра.бг е напълно легитимен сайт, който има лиценз от НАП. Той организира законно лотарийни забавления за пълнолетни потребители на територията на България.

Реални хора ли печелят в игра.бг?

Да. В Igra.bg печалби се изплащат на клиентите, които участват в тегленията.

Има ли в igra bg affiliate програма?

Да. Компанията развива партньорска програма за желаещи да рекламират платформата като афилиейти.

Колко мога да спечеля от игра БГ?

В igra.bg джакпоти се трупат постоянно и те нарастват спрямо игралната активност на клиентите.


Igra.bg Мнение

В края на нашето подробно Igra.bg ревю е време да ви споделим своето мнение за платформата. Екипът ни е доволен, че в България вече има сайт, посветен изцяло на лото и бинго игрите. Това със сигурност ще допринесе за разнообразието, на което може да се насладят българските клиенти. Трябва да споменем обаче, че пред екипа на Igra.bg Лотария има доста дълъг път, що се отнася до подобрения в игралната среда. Сайтът е доста базов и откъм визия, и откъм предложения за залози. Надяваме се в бъдеще това да се промени и операторът да предложи атрактивни тиражи и премии.

Igra.bg рейтинг: 3,3 от 5.

Игра БГ ВХОД

Играенето на казино игри и спортните залози онлайн не са само за забавление. Те водят до потенциален риск от зависимост. Играйте разумно и отговорно като вземете мерки за предотвратяване на рисковете. Повече информация в сайта на НАП и Igra.bg отговорна игра

Изпрати Отзив

Отзив (минимум 50 символа)
Удобство и дизайн 1/5
Поддръжка 1/5
Бонуси 1/5
Коефициенти 1/5
Апликации 1/5
Казино 1/5
Общ рейтинг 1/5
Изпрати