Ели Мартинова

Инбет Супер Free Bet

Видяно 34 пъти
Inbet Super Free Bet

Обичате футбол, печеливши фишове и безплатни залози? Значи Inbet имат добра новина за вас, защото с новата си промоция Супер Free Bet ще ви дадат възможност всяка седмица да прибирате по 33 лв. безплатни залози! Достатъчно е да залагате на футболни срещи и да ги познавате. В замяна операторът ще ви поздрави с щедър free bet, който да ползвате в цялата спортна секция на сайта, за pre-match и live срещи, или пък за залози на електронни спортове.


Как да взема от Инбет Супер Free Bet?

Новото предложение на Инбет е насочено към всички клиенти, които имат активни сметки в платформата, без наложени ограничения. Всяка седмица букмейкърът ще подбира по три от най-интересните предстоящ футболни мачове, а вашата задача е да поставите залог на всяка от тях. Изискванията са залозите да са на стойност от поне 10 лв. и с минимален коефициент от 1.80.

След това остава единствено да чакате развръзата от срещите. Колкото повече от залозите сте познали правилно, толкова по-добре за вас, защото от това зависи и размерът на безплатния залог, който ще получите. Ето как се разпределя той:

  • Ако не отгатнете нищо – 10 лв. Безплатен залог
  • Ако спечелите 1 залог – 3 лв. Free Bet
  • При 2 печеливши залога – 10 лв. Безплатен нзалог
  • Ако познаете всички 3 срещи – 33 лв. Free Bet

Безплатните залози могат да се активират до три дни след кредитирането, като може да се ползват наведнъж или на части. Промо средства са предназначени за спортни залози и за залози на електронни спортове.


Правила и Условия на Inbet Super Free Bet 30 + 33

👉 За Super Free Bet бонус от Inbet се класират само залози, направени с реални средства.

👉 Към промоцията не спадат фишове, за които е ползван кеш аут.

👉 Залози на пазари с 0% марж, със Завишени коефициенти или с MEGABOOST не могат да активират супер фрий бет бонус от Inbet.

👉 Минималният коефициент, на който може да ползвате своя free bet, е 1.01.

👉 При успех с подарения от inbet free bet към баланса ви ще се добави само чистата печалба.

Към Inbet Super Free Bet

Ели Мартинова
Експерт залози
Сертифициран Експерт
Ели Мартинова
Ели се занимава с писане, оформяне и публикуване на ревюта на български, английски и немски. Има опит в журналистиката и любимото ѝ занимание е писането. Има голям опит в работата с букмейкъри.
Коментирай