40 Super Hot

Играйте с реални пари и се възползвайте от
БОНУС ЗА НОВ КЛИЕНТ

40 Super Hot представлява нещо като обновена версия на 20 Super Hot, но със съществената разлика, че наличните пет барабана вече предлагат по четири позиции. Това пък съответно осигурява и 40 печеливши линии, откъдето идва и името на играта. Те не могат да се променят или избират, но пък ще осигурят повече шансове за печалби. Заедно с печелившите линии, минималният залог в играта също се удвоява, спрямо 20 Super Hot. Запазва се обаче почти същата възвръщаемост от 95.81%, което е напълно приличен процент.


Класическа визия с плодове

От гледна точка да дизайна всичко изглежда леко ретро, силно напомняйки за класическите слот машини с плодове, като и тук разноцветни лъскави плодове се въртят на тъмен фон. Нищо по-специално и при озвучението. За разлика от повечето слот игри, при 40 Super Hot няма постоянна фонова мелодия, а всяко завъртане на барабаните наподобява дърпане на ръчка в стара слот машина. Все пак, печалбите са съпроводени с радостни звуци.


Как се играе 40 Super Hot?

Всички бутони при игра онлайн на 40 Super Hot са налични точно под барабаните, като последователно са подредени бутоните за звук, разширяване на цял екран, информация и автоматични врътки. Следват пет различни възможности за залог, за който обаче може да посочите и множител. В тази част на екрана се намират още наличната ви банка, както и последната ви печалба, допълнена от информация какво ви е донесла съответната печеливша линия. Правилата са лесни, но винаги е хубаво първо да поиграете 40 Super Hot безплатно в Интернет, преди да вкарвате пари.


Печалби в 40 Super Hot

Печелившите линии с плодове не носят толкова големи печалби, с изключение може би на гроздето и то ако ви се падне пет пъти. Това ще умножи залога ви по десет. Най-голяма печалба може да ви донесе скатер символът звезда, който не ви вкарва в някакъв бонус рунд или нещо подобно, но би могъл да ви осигури множител 500 на вашия залог, което си е солиден джакпот. На разположение е и уайлд символ седмица, която може да замества всеки един от останалите символи без скатера, образувайки печеливша комбинация. Седмицата носи и самостоятелна печалба, стига да се падне поне три пъти. Насреща е и до болка познатата игра на черно или червено, в която трябва да познаете цвета на произволна карта и ще удвоите печалбата си, грешката обаче ще я изпари напълно.


Заключение

С толкова печеливши линии 40 Super Hot предлага висока вариативност, но трябва да се има предвид, че една печеливша линия с три плода, независимо какви са те, няма да покрие дори залога ви. Все пак, ако не си падате по разнородни анимации, ненужни ефекти и сложни бонуси, то тук ще намерите точно обратното. 40 Super Hot е леко старомодна, но все така приятна игра и то с нелоша възвръщаемост.

Публикувай коментар

    Все още няма мнения. Бъдете първият добавил!

X