На Живо Мачовете Днес – Къде да гледаме безплатно

Вероятно няма спортен фен, който да не желае да гледа футбол 24 часа в денонощието или да се информира за всички предстоящи мачове днес. В домашни условия обаче това е свързано със специални абонаменти и допълнителни такси към телевизионните оператори, които държат правата за съответното първенство. Тук на помощ идва полезната функция „Излъчване на живо“, която някои букмейкъри предлагат в In-Play секцията си, наред с функцията за live score. Именно този въпрос ще разгледаме в следващите редове.


В кои букмейкъри има мачове на живо?

Най-кратко казано, пряко предаване на мачове предлагат само най-реномираните букмейкъри. Причината е, че тази услуга изисква определени инвестиции, свързани както с оптимизация на самата платформа, така и със заплащане на определени лицензи. В таблицата по-горе виждате списък с водещите букмейкъри, приемащи регистрация от български играчи, където може да следите футбол на живо. Нека разгледаме подробно как стои въпросът при всеки един от тях.


Мачовете Днес на живо в Efbet

Live Streaming в Efbet

Водещият български букмейкър Efbet също предлага опцията да гледате спорт онлайн. За целта е необходимо да влезете в профила си и да отворите секция „На Живо“. В дясната част на менюто ще видите указани всички събития, които в момента се следят в реално време. Заедно с това, както се вижда от горната снимка, е отбелязано и колко срещи се предават пряко.

Обърнете внимание, че ако не укажете на системата друго, по подразбиране пред вас ще се отвори интерактивната табела от селектираната среща. Ако желаете да видите пряко предаване на мача, просто натиснете символа за излъчване, който ще откриете в дясната половина на екрана си.

Важно е да запомните, че функцията на Ефбет няма да е достъпна, ако в сметката си нямате наличност. Хубавото тук е, че дори 1 стотинка е достатъчна.


Как да гледам спорт на живо в Bet365

Световният лидер Bet365 също предлага футбол онлайн. Разбира се, това дали дадено първенство ще бъде достъпно от платформата в страната, в която се намирате, зависи от правата за излъчване на турнира.

Подобно на останалите два сайта, които вече описахме, опцията за пряко предаване на спорт в Bet365 е ясно означена със съответния Play символ. От вас се изисква само да отворите Live Betting секцията на букмейкъра и да разгледарте предложенията му.


Излъчване на мачове в bwin

Излъчване на живо в bwin

Австрийският букмейър Bwin, който разполага с лиценз да оперира на българския пазар, също предлага опцията live stream. В тази платформа може да гледате мачове онлайн безплатно от света на футбола, волейбола, баскетбола и много други.

За целта е необходимо да сте регистриран потребител и да имате налични средства в акаунта си. За щастие, и тук функцията е безплатна.

Ако искате да се ориентирате максимално бързо в това за кои спортни срещи има пряко предаване, влезте в In-Play секцията и насочете вниманието си към прилежащата лента за навигация. В нея ще откриете отделен таб, озаглавен „Излъчвания на живо“. Самият видео панел ще се отвори в дясната част на екрана ви.


Как да гледам футбол в интернет?

Както вече уточнихме, различните букмейкъри предлагат пряко предаване за различни спортове и срещи. Общото между тази функция в отделните платформи обаче е, че за да се възползвате от нея, трябва да активирате Flash Player. Дори това да ви звучи сложно, не се притеснявайте, процедурата е съвсем проста, а Flash Player е стандартен plugin, който ви позволява да гледате онлайн излъчвания.

Позволете Flash Player за виде стрийм

Първият вариант, с който може да се сблъскате, е, да получите системно съобщение от браузъра си, като това по-горе. В този случай от вас се изисква единствено да натиснете ‘Allow’, с което да позволите съответният сайт да се асоциира със споменатия по-горе plugin.

Блокиран сайт за Flash PlayerСъществува обаче вероятност даден сайт да е попаднал в черния списък на браузъра ви. Ето как да активирате Flash Player в браузъра си.

 

Как да гледам футбол на живо в Chrome – Активация на Flash Player?

Как да пусна Flash Player в Chrome
  1. Идете в своите настройки (менюто с трите точки, което се намира в горния десен ъгъл.
  2. Маркирайте менюто ‘Advance’ и влезте в таба Flash.
  3. Отметнете ‘Ask First’ – по този начин всеки път, когато натиснете върху live stream-а в някой сайт, Chrome ще ви подканя за разрешение и след вашето позволение, прякото предаване ще тръгва безпроблемно.
 

Как да гледам мачове на живо в Mozilla Firefox – Как да активирам Flash Player?

Как да пусна Flash в Mozilla
  1. Отворете падащото меню на браузъра си. Ще го откриете в горния десен ъгъл.
  2. Натиснете таба Add-ons и след това изберете Plugins. Превъртете с мишката, докато не откриете Shockwave Flash.
  3. Отворете прилежащото падащо меню и маркирайте опцията „Ask to Activate“. Така всеки път, щом искате да използвате плъгина в някой сайт, Mozilla ще ви пита и ще може да давате позволението си автоматично, без да се налага да търсите дълго в настройките на браузъра.
 

Футбол на живо в интернет през Explorer – Как да включа Flash?

Как да пусна Flash Player в Explorer
  1. Отворете падащото меню на браузъра си, което се намира в горния му десен ъгъл.
  2. Изберете от списъка опцията Manage add-ons.
  3. Потърсете Shockwave Flash и щом го откриете, го маркирайте с десния бутон на мишката.
  4. Натиснете ‘Enable’ и презаредете страницата си.

Футболни мачове live през телефон

Може би вече се чудите дали ще може да гледате спорт на живо през телефона си. Бързаме да ви зарадваме, че отговорът е „Да“! Всички букмейкъри, които предлагат опцията за пряко предаване, са я интегрирали и в мобилните си версии, независимо дали става въпрос за оптимизирана мобилна версия на сайта, или за отделни апликации за Android и iOS.

Имайте предвид обаче, че и в този случай ще ви е нужен работен Flash Player. За щастие, стъпките по активирането му са същите като тези, които изброихме по-горе.


Често Задавани Въпроси

Къде мога гледам мачове безплатно?

Някои букмейкъри ще ви позволят да следите футболни срещи от различни първенства, благодарение на опцията Live Streaming. За целта трябва да имате регистрация в съответната платформа и поне малък баланс в сметката си.

Плаща ли се да гледам спорт в сайт за залагания?

Не, букмейкърите няма да ви таксуват, ако искате да следите даден спорт в тяхната платформа. Въпреки това, за целта ще се наложи да имате средства в профила си.

Къде да гледам мачовете от Шампионска лига на живо в интернет?

Няма гаранции, че букмейкърите ще ви предложат пряко предаване на срещите от Шампионска Лига и причината за това се крие в скъпия лиценз за излъчване на първенството. Все пак, излъчване на тези мачове понякога е налично в 1xBet.

Имам проблем при гледането на видео. Чувам звук от мача, но не виждам картина. Защо?

Причините за това може да са няколко: Нарушение в самото пряко предаване, лоша интернет връзка или неактивен Flash Player.

Къде да гледам мачовете от Европейското първенство, Световното по футбол и квалификациите?

Добрата новина е, че по традиция националната телевизия БНТ държи правата за големите международни футболни турнири. Това значи, че ако се намирате на територията на България, ще може свободно да се възползвате от прякото предаване, достъпни в сайта на BNT.


В заключение

Няма съмнение, че прякото предаване на футбол и всякакъв вид спорт усилва тръпката от играта ви. В допълнение, винаги е приятно да знаете, че дори да не разполагате с абонамент за спортна телевизия, имате шанс да се насладите на атрактивни сблъсъци чрез функцията на водещите букмейкъри. Ако досега не сте изпробвали тази опция, непременно ѝ дайте шанс. Не забравяйте обаче, че за целта ще трябва да направите поне минимален депозит в сметката си, ако все още нямате налични средства.

Публикувай коментар

Все още няма мнения. Бъдете първият добавил!