Мобилни Оферти

През последните няколко години все повече клиенти започнаха да реализират играта си в сайта за залози през своите мобилни устройства – телефон или таблет. Букмейкърите усетиха тази тенденция и започнаха да работят сериозно върху подобряване на мобилните си услуги. Част от този стремеж са и специалните бонуси за мобилни играчи или така наречените мобилни оферти.

0 намерени оферти


Какво представляват мобилните бонуси?

Мобилните оферти се различават от стандартните бонуси най-вече по това, че са предназначени единствено за клиентите, които използват телефон или таблет. Други принципни отлики не съществуват. Бонусите за мобилни играчи могат да бъдат най-различни – бонуси без депозит, оферти за депозит, безплатни врътки, безплатни залози и пр.

Подобно на стандартните промоции, те се начисляват към профила ви при определено условие и вървят ръка за ръка с изисквания по усвояване.

Основната идея на този тип оферти е да привлекат интереса на повече играчи, които залагат чрез телефон или таблет. Това е тактика на букмейкърите, които искат да популяризират мобилните си версии.


Кога букмейкърите дават мобилни оферти?

Най-често специално бонуси за мобилни оферти се предоставят, ако брандът тъкмо е разработил мобилно приложение за Android или апликация за iOS и желае да го рекламира пред клиентите си. В замяна на определена мобилна промоция, букмейкърът генерира трафик и има възможност да тества новосъздадения апп.

Разбира се, това не е единственият случай, при който компаниите за залози предоставят мобилни бонуси на своите клиенти. Понякога подобни поощрения са налични са част от списъка с ВИП оферти, а в други случаи са сред стандартните предложения в сайта. Основната цел на мобилните промоции е да насърчават все повече хора да опитат да играят през телефон или таблет. По този начин любимото хоби може да е с вас, независимо къде се намирате.


Как мога да получа мобилен бонус?

Начинът за получаване на всяка мобилна оферта е стриктно описан в условията по разиграването и усвояването ѝ. Сигурно условие обаче е да я заявите през мобилната версия или през апликацията на букмейкъра. В противен случай няма да се класирате за този тип поощрения.

Много брандове дори са оптимизирали платформата си така, че мобилните им оферти да са видими единствено за хората, които достъпват сайта през телефон или таблет.

Не се притеснявайте дали букмейкърът ще знае, че отваряте сметка или играете през мобилно устройство. Платформите за залози засичат това без проблем.


Мога ли да взема стандартните бонуси, ако играя през телефон?

Веднага бързаме да ви уверим, че реномираните букмейкъри не поставят никакви ограничения пред своите мобилни играчи. Няма да бъдете ощетени с нищо, ако залагате през телефон или таблет. Ще сте в състояние както да достъпите всички игрови секции в платформата, така и да се възползвате от промоциите, налични за клиентите, които ползват стандартната версия на сайта.

Това означава, че дори букмейкърът да не е разработил отделна промоция за мобилни клиенти, потребителите с телефони все пак ще могат да подсилят играта си чрез всички стандартни оферти на бранда.

Ако досега не сте използвали мобилна версия или апликация за залозите си, ви съветваме да изберете любимата си платформа за игра и да разгледате мобилната ѝ версия или апликацията към нея.

Елица Мартинова

Автор Елица Мартинова

Ели се занимава с писане, оформяне и публикуване на ревюта на български, английски и немски. Има опит в журналистиката и любимото ѝ занимание е писането. Има голям опит в работата с букмейкъри.
Публикувано на 12 март 2020, последна промяна на 08 май 2020
X