Efirbet

Палмс Бет Колело на Късмета

Видяно 245 пъти
Palms Bet колело на късмета

Иска ли ви се да може да въртите колело на късмета и да печелите награди всеки ден? В сайта за залози Palms Bet това вече е възможно. Българският букмейкър предлага иновативна игра за своите редовно клиенти. В нея ви очакват награди за над 63,000 лв и една голяма награда – iPhone 13 Pro.


Как да завъртим Колелото на късмета

Промоцията на Palms Bet е валидна в периода между 18.04.2022г. – 08.05.2022г. През това време потребителите в казиното ще могат да въртят колелото и да събират „участия“ за томболата. Те ще се трупат в актив в профила им, на базата на който в края на играта на 09.05.2022 г. ще бъде изтеглен победителя на iPhone 13 Pro.

Отделно от това, всеки ден от промоционалния период колелото на късмета ще предоставя и шанс за спечелване допълнителни награди на стойност 3 000 лв.

Казано накратко, за да завъртите колелото на късмета, е нужно да имате регистрация в Палмс Бет и да посещавате редовно в платофрмата.


Какви награди може да спечелите

Колелото на късмета в Палмс Бет предвижда още безплатни завъртания за играчи всеки ден. Отделно от това, поредното попълнение в списъка с бонуси от Палмс Бет предоставя възможност и за чудесни парични награди, раздавани под формата на безплатни залози. Ето ги и наградите:

  • 410 награди х 25 FS на избрани 10-линейни игри на CT Interactive.
  • 125 награди х 50 FS на избрани 10-линейни игри на CT Interactive.
  • 100 награди х 25 FS на избрани 15-линейни игри на EGT.
  • 50 награди х 50 FS на избрани 15-линейни игри на EGT.
  • 80 награди х 5 лв. Безплатен залог за секции „Спорт“ и „На Живо“.
  • 2 награди х 50 лв. Безплатен залог за секции „Спорт“ и „На Живо“.
  • 1 награда на стойност 100 лв. под формата на Бонус сума за всички секции в palmsbet.com.

Ако сте сред късметлиите, които получат парично поощрение или безплатни врътки, имайте предвид, че те трябва да бъдат превъртяни, преди да може да го изтеглите. Желаем ви успех!

Играйте в Palms Bet

Експерт Efirbet
Efirbet
Efirbet е вашият сайт за най-добрите съвети за спортни залагания, ревюта на букмейкъри и онлайн казина.
Коментирай