Професионални Букмейкъри

Индустрията с онлайн залози набира все по-голяма скорост и на сцената се появяват все повече имена и дъщерни сайтове на вече познати брандове. Има обаче някои букмейкъри, които се отличават с професионализма си и качеството на услугите, които предлагат. Представяме ви нашата класация за ТОП букмейкъри на българския пазар:

Букмейкър на месеца
Palms Bet
Бонус
200 лв.
Процент
100%
11 мненияPalms Bet ревю
18+ Важат условия | begambleaware.org | Играйте разумно.
Bwin
Бонус
222 лв.
Процент
100%
11 мненияBwin ревю
18+ Важат условия | begambleaware.org | Играйте разумно.
Winbet
Бонус
200 лв.
Процент
200%
16 мненияWinbet ревю
18+ T&C apply
Bet365
Бонус
до 100 лв.
Процент
100%
23 мненияBet365 ревю
Оферта Нова Сметка. До 100 лв в Бонус за Залози за нови клиенти в bet365. Мин. депозит 10 лв. Бонусът за Залози е достъпен за използване след уреждането на залози на стойност на квалифициращия депозит. Важат изисквания за минимални коефициенти и изключения за залози и методи за плащане. Печалбите изключват заложената сума в Бонус за Залози. +18 | Важат срокове и условия #ad
Efbet
Бонус
200 лв.
Процент
100%
87 мненияEfbet ревю
18+ Важат условия | begambleaware.org | Играйте разумно
Sesame
Бонус
150 лв.
Процент
100%
3 мненияSesame ревю
18+ Правила и условия | begambleaware.org | Играйте разумно
8888
Бонус
888 лв.
Процент
100%
2 мнения8888 ревю
18+ Важат условия | begambleaware.org | Играйте разумно

По какви признаци сме ги класирали

Както вероятно сте се убедили, екипът на Efirbet следи отблизо пазара с онлайн залози, като във фокуса ни попадат не само популярните, но и по-малко известните брандове. Може би знаете, че имаме специална класация за букмейкъри по рейтинг, но в настоящата страница ви представяме тези марки, които изпъкват с професионализма си. Вероятно дори по-консервативните играчи ще се съгласят, че имената на изброените сайтове за залози в таблицата по-горе наистина са гаранция за качество. А ето и критериите, по които ги оценяваме:

История и Опит

За нас е много важно дали дадена марка има солиден опит зад гърба си. Веднага уточняваме, че не визираме броя години, от които даден букмейкър е на пазара, защото това съвсем не е достатъчно условие за качество. В таблицата ни ще забележите и компании, които са основани не чак толкова отдавна, но оттогава са извървели дълъг път, за да се наредят сред професионалистите в бранша. Тук говорим за дизайн, разнообразие в пазарите, иновация в предлаганите опции за залог и в отношението към клиентите.

Да са в крак с тенденциите

Умението да се адаптират към изискванията на потребителите и тенденциите на пазара е от ключово значение за всяка компания, която иска да се утвърди като лидер на пазара. Може би някои от вас помнят революцията, която настъпи с въвеждането на Cash out опцията – функция, която изцяло промени играта на потребителите. Всички тези нововъведения тласкат индустрията напред. Ето защо е важно да изберете правилния сайт, където да сте сигурни, че ще имате достъп до най-модерните функции.

Коректност

Другият важен въпрос е дали дадена компания е коректна към своите клиенти. Дори в сайта да откриете високи коефициенти и атрактивни пазари, ако букмейкърът ви изиграе, няма да останете доволни. Става въпрос както за коректни разплащания, така и за ясно разписани условия на бонусите

Разплащателни методи

Наличието на надеждни и разнообразни разплащателни методи също е важен критерии, по който съдим за професионализма на букмейкърите. Електронните разплащания претърпяха сериозно развитие през последното десетилетие и при добро желание, букмейкърите могат да помислят за всяка нужда на своите клиенти.

Реноме

Репутацията, независимо дали добра или лоша, съпътства букмейкърите и е сериозен показател за качеството на услугите им. В онлайн пространството се намират и потребители, които са играли против правилата и са останали недоволни, че са ги блокирали, но това са само малка част от мненията. В общия случай може да съдите за професионализма на даден букмейкър по преобладаващите мнения, които ще откриете в интернет.


В обобщение

Надяваме се, че нашите съвети са ви били полезни. Ако сте ги прочели, вече знаете как опитният екип на Efirbet разглежда букмейкърите. Най-важното е да сте добре информирани за бранда, върху който сте се спрели. Разбира се, винаги може да разчитате на помощ от наша страна, защото тук ще откриете обективна оценка за всяка компания.

Експерт залози Елица Мартинова
Елица Мартинова
Ели се занимава с писане, оформяне и публикуване на ревюта на български, английски и немски. Има опит в журналистиката и любимото ѝ занимание е писането. Има голям опит в работата с букмейкъри.
Публикувано на 12 март 2020, последна промяна на 26 януари 2021