Германия - Исландия

World Cup - Qualification Europe
Завършил3 : 0

Прогнози с анализи

В четвъртък от 21:45 Германия е домакин на Исландия в световна квалификация. Изготвихме обоснована прогноза за мача, а при BetWinner могат да се намерят залози за него.

Домакините от Германия

Германия отнесе най-тежката си загуба от 89 години насам в последния си мач. Тогава допусна разгром с 0:6 при визитата си на Испания в Лигата на Нациите. Преди това беше без загуба в 12 поредни мача. При последното си домакинство спечели с 3:1 срещу Украйна. За последните си 16 домакинства допусна една загуба, която бе с 2:4 от Холандия. Срещу по-преодолими противници поне не е допускал скоро издънка, като Исландия е напълно преодолимо препятствие в предстоящия мач. Томас Мюлер не е в състава, но други липси няма и домакините могат да разчитат на оптимален състав. В търсене на развлечение Ефбет казино игрите са добра опция за запълване на свободното време.

Гостите от Исландия

Исландия не можа да се пребори за място на европейското първенство. Остана зад Турция и Франция в групата си от евроквалификациите. След това игра ролята на боксова круша в Лигата на Нациите. Там остана на последно място в групата и загуби всичките си шест мача срещу отборите на Белгия, Дания и Англия. Сега се намира в серия от пет поредни загуби в последните си пет мача. Загуби и последните си четири мача като гост, като в последния падна с 0:4 навън от Англия. Гифли Сигурдсон е важна фигура в състава, но няма да е на разположение за предстоящия двубой.

Германия трябва да се изправи на крака след тежката си загуба в последния мач. На пръв поглед би трябвало без много проблеми да спечели сега, стига да подходи сериозно в мача. Достъпни са залозите в Palms Bet и за този мач не липсват разнообразни варианти за избор на залог. Исландия е в серия от пет поредни загуби и се видя, че не може да се мери с по-големите отбори на този етап. Такъв е и Германия и очакваме Бундестима да вземе своето от мача, като вкара поне два гола.

Прогнози от други типстъри

Германия да бие@ 1.13
10/10
Над 2.5 гола@ 1.44
10/10
Азиатски Хендикап: Домакин -1.5@ 1.42
10/10
1, над 2.5 гола, Германия (-1.5)

  Германия - Исландия Сравнение

  Germany
  • Германия
  • Равен
  • Исландия
  Iceland

  Двата отбора в

  ГерманияИсландияСърбия
  1
  Класиране
  5
  1
  Форма
  -
  -
  -
  8
  Срещи
  8
  7
  7
  Победа
  2
  5
  0
  Равен
  2
  2
  1
  Загуба
  4
  0
  23
  Голове
  11
  16
  3
  Получени Голове
  15
  8
  21
  Points
  8