Полша - Холандия

UEFA Nations League
Завършил1 : 2

Прогнози с анализи

Полша е домакин на Холандия в сряда вечер от 21:45ч. Следва нашият коментар и прогноза за мача, а в Бет365 могат да се прегледат предложенията за него:

Домакините от Полша

Полша има шанс за първо място в групата, където се намираше преди броени дни. Тогава загуби визитата си на Италия и сега е трети и на две точки от върха. За целта в този последен мач трябва да спечели, а Босна да победи Италия в другия мач. Това изглежда трудна задача, а двете победи на Полша досега в групата бяха над Босна и Херцеговина. Иначе поляците са без загуба в последните си девет мача у дома, като в последните три не допуснаха гол. Яцек Горалски е наказан сега за домакините, а други по-съществени липси от състава не се очертават.

Гостите от Холандия

Холандия е на второ място в групата и на точка от първото. За да финишира първи е нужно да спечели сега срещу Полша, а Италия да не надвие Босна. Холандците победиха в неделя с 3:1 като домакин Босна, което беше тяхна първа победа от пет мача насам. Другият успех в групата им беше у дома над Полша. Като гост досега направиха равенства срещу Босна и Италия. „Лалетата“ са без загуба при последните си общо шест визити, а в последните три от тях завършиха наравно. 6 от последните им 7 мача бяха с под 2.5 гола. Раян Бабел сега отпада от състава, а отново извън строя остават Яспер Силесен, Натан Аке, Джъстин Билоу и Стивън Бергвийн.

Полша е без загуба в девет поредни мача у дома. Шансовете на отбора за първото място в групата сега са доста малки, но все пак ги има. Така че поляците ще опитат да изненадат противника си, който е фаворит в мача. Онлайн страницата на Ефбет е приготвила своите интересни опции за двубоя. Холандия малко позагуби форма напоследък, но сега има надежда за първата позиция, за което се нуждае от победа тук. Може и да не успее да спечели, но ще изберем успех за гостите или под 2.5 гола в мача.

Прогнози от други типстъри

Под 2.5 гола@ 2.02
10/10
Холандия да бие@ 1.89
10/10
2 или под 2.5 гола

  Полша - Холандия Сравнение

  Poland
  • Полша
  • Равен
  • Холандия
  Netherlands

  Двата отбора в

  ПолшаХоландияИталия
  3
  Класиране
  2
  1
  -
  Форма
  -
  -
  -
  -
  6
  Срещи
  6
  6
  2
  Победа
  3
  3
  1
  Равен
  2
  3
  3
  Загуба
  1
  0
  6
  Голове
  7
  7
  6
  Получени Голове
  4
  2
  7
  Points
  11