Румъния - Германия

World Cup - Qualification Europe
Завършил0 : 1

Прогнози с анализи

Румъния приема Германия в световна квалификация от Група J на зона Европа. Изготвихме обоснована прогноза за срещата, докато в Bwin са налице събитията за избор на залог в мача.

Изявите на Румъния

Румъния не се представи много добре в евроквалификациите и остана четвърти в своята група. После в Лигата на Нациите също не впечатли с кой знае какво и в групата си завърши на трето място. Сега е без загуба в последните си четири мача, като спечели последните си три домакинства. Последното бе този четвъртък на старта на световните квалификации. В един интересен мач Румъния стартира с домакинска победа 3:2 над Северна Македония. В края на миналата година успя да победи у дома и с 3:0 Норвегия. Малко преди това у дома падна от Австрия с 0:1. Не се очакват промени в състава на домакините за предстоящия мач, като вероятно отново Клаудиу Кешеру ще е най-отпред в атака.

Изявите на Германия

Германия отнесе само една загуба в последните си 14 мача. Тя обаче бе тежка и с 0:6 от Испания при последната визита на отбора. Това вече е минало, а Бунестима стартира с очаквана победа световните квалификации. В четвъртък нямаше проблеми и спечели с 3:0 домакинството си на Исландия. Преди да падне от Испания бе без загуба в шест поредни визити (5 победи и 1 равенство срещу Швейцария). Седем от последните осем мача на Германия бяха с над 2.5 гола. Кай Хаверц вкара на Исландия и се надява да запази титулярното си място за предстоящия мач и отново с Тимо Вернер да действат в предни позиции. Тони Кроос и Никлас Шуле остават аут.

Румъния е с три поредни победи у дома и започна с успех световните квалификации. Иначе не впечатли в представянето си преди това в Лигата на Нациите и евроквалификациите, а сега дори равенство срещу фаворита в групата би било успех за румънците. Интересни комбинации за залагане има в Winbet, включително и за тази среща. Германия ще гледа да оправдае ролята си на фаворит. Определено е далеч по-класният отбор и при сериозен подход към мача не би трябвало да изпуска победата тук.

Прогнози от други типстъри

Германия да бие@ 1.24
10/10
Над 2.5 гола@ 1.57
10/10
2, над 2,5 гола