Швейцария - Турция

Завършил3 : 1

Прогнози с анализи

Швейцария да бие@ 1.69
5/10Dafabet

В азербайджанската столица Баку ще се проведе и последния мач от Група А, който е между Швейцария и Турция. И той е в неделя от 19:00 и го има в Bwin за направата на залози. Сега следва нашият коментар с прогноза за срещата.

За Швейцария

Швейцария беше в серия от шест поредни победи преди старта на турнира. Засега обаче не се представя особено добре и е застрашен от отпадане. При победа в предстоящия мач има шанс за класиране и като най-добър трети, тъй като четири от шестте най-добри трети в групите ще се класират напред. Направи само 1:1 с Уелс на старта, а после не затрудни Италия и загуби с 0:3, което бе първа загуба за Швейцария с три гола разлика от 2014г. насам. Тенденцията не е на швейцарска страна, след като „часовникарите“ отпадаха в груповата фаза и на последните три европейски първенства. Поне наставникът Бруно Петкович няма липси от сега от състава.

За Турция

С представянето си до момента Турция може да се определи като едно от разочарованията на турнира. Мнозина очакваха повече от отбора, който има не лоши футболисти, но те не оправдаха очакванията в първите два мача. В тях турците дори не можаха да вкарат гол. Срещу Италия не отправиха точен удар във вратата, а срещу Уелс също не впечатлиха и загубиха с 0:2. Дори победа сега е доста вероятно да ги изхвърли от турнира, освен ако тя не е убедителна, но пак може да не е достатъчна да ги класира към осминафиналите. Турция също няма липси от състава за предстоящия мач.

Швейцария има по-добри шансове за класиране от своя противник при евентуална победа. На последните три първенства не можа да мине групите, което сега също може да се случи. Дневни специални залози има Winbet за европейското първенство на своята уеб страница. Турция се представя под очакванията до момента и е с голова разлика 0:5 от първите си два мача. Дори при победа едва ли ще може да се класира напред, а с представянето си до момента бихме избрали нова загуба за отбора тук.

покажи още
Петър
679 точки
+8.45 Точки

  Прогнози от други типстъри

  Няма добавени прогнози

  Прогнози по статистика

  1 X
  -2.5
  -1.5
  1 X Двоен Шанс: равен или Швейцария
  Switzerland
  • 35% Швейцария
  • 35% Равен
  • 30% Турция
  Turkey

  Швейцария - Турция Сравнение

  ШвейцарияТурция
  Форма
  67%
  33%
  Атака
  77%
  23%
  Защита
  55%
  45%
  Един с/у друг
  0%
  100%
  Голове един с/у друг
  33%
  67%

  Един с/у друг

  FTШвейцария12Турция

  Последни срещи на отборите

  Статистика от последните 5 срещи

  ШвейцарияТурция
  Форма
  67%
  33%
  Атака
  83%
  25%
  Защита
  58%
  50%
  Голове
  10
  3
  Голове Средно
  10
  3
  Получени Голове
  5
  6
  Получени Голове средно
  1
  1,2