50 Free Spins БЕЗ ДЕПОЗИТ
РЕГИСТРАЦИЯ
18+ ВАЖАТ ПРАВИЛА И УСЛОВИЯ
50 Free Spins БЕЗ ДЕПОЗИТ
РЕГИСТРАЦИЯ
18+ ВАЖАТ ПРАВИЛА И УСЛОВИЯ

Всичко за Арбитражните залози

Ако сте от доста време в света на онлайн залаганията, може би сте чували за арбитражните залози и какво представляват те. Може и да сте ги използвали, но определено ви препоръчваме този материал, понеже той ще ви разкрие много тайни за този вид залози. За новаците, можем да споменем само, че с арбитражни залози можете да сте винаги на печалба! Да, точно така, сигурна печалба! Нека не губим повече време и да преминем към цялата информация за този тип залози, която екипът на Efirbet с радост ви предоставя!

Какво е арбитражен залог?

Това е вид залог, който сам по себе си представлява 2 или повече отделни залози, от които винаги ще бъдете на печалба! Целта е да намерите коефициенти при различни букмейкъри, за едно и също събитие, които при точно изчислени заложени суми ще ви донесат точно определена печалба. Чрез тези залози вие си гарантирате сигурна загуба, която ще ви донесе сигурна печалба! Важното е да залагате и да търсите възможност за арбитражен залог при различни букмейкъри. Ако се чудите защо не при един, ето ви отговора – всеки букмейкър определя коефициентите за 1 спортно събитие по начин, по който няма как да си гарантирате сигурна печалба. Когато търсите разликата в коефициентите при различните букмейкъри, ето тогава, вече може да мислите за сигурна печалба. Нека обясним какво представлява един арбитражен залог чрез няколко примера:

Пример 1

Нека приемем, че ще залагаме на тенис среща, между Играч 1 и Играч 2. Приемаме, че коефициента за победа в срещата за Играч 1 е 1.72 в първи букмейкър, а победата за Играч 2 при втория букмейкър е с коефициент 2.75. Бъдете сигурни, че ответните коефициенти при двата букмейкъра ще бъдат по-различни от този на конкурента. Приемаме, че разполагате с акаунти при двата букмейкъра и сте приготвили 1000 лв. банка за вашият арбитражен залог. Следва да направите следните действия, за да сте винаги на печалба:

Залагате за победа на Играч №1 при първия букмейкър на коефициент 1.72, сумата от 615,21 лв.
Залагате за победа на Играч №2 при втория букмейкър на коефициент 2.75, сумата от 384,79 лв., която остава от цялата банка.

След като сте направили тези две действия, то и сами може да изчислите възможните изходи от залозите или при победа на:

Играч 1 вие печелите 1.72 х 615,21 лв. = 1058,16 лв. или чиста печалба от 58,16 лв.
Играч 2 вие печелите 2.75 х 384,79 лв. = 1058,17 лв. или чиста печалба от 58,17 лв.

Както и да го гледате, имате печалба от 58 лв. върху първоначалната банка, която приехме да бъде 1000 лв.

Пример 2

Този път нека вземем за пример една футболна среща, на която ще направим 3 залога при три различни букмейкърски къщи. Разбира се, в някои случаи може да се случи, така че да направите 3-те залога в две букмейкърски компании, но в момента ще приемем, че залозите са при 3 букмейкъра. Нека този път вземем банка от 100 лв., с която ще залагаме. Най-добрият арбитражен коефициент, който се определя за победа на отбора Домакин е 1.95. Победата за отбора Гост е оценена на коефициент 5.55 при втори букмейкър, а Равенство е с коефициент 4.20, при трети различен букмейкър.

Ето и стъпките, които трябва да направите, за да бъдете винаги на печалба:

 1. Залагате за победа на отбора Домакин при първия букмейкър, сумата от 55,08 лв. на коефициент 1.95.
 2. Залагате за победа на отбора Гост при втори букмейкър, сумата от 19,35 лв. на коефициент 5.55.
 3. Залагате за Равенство при трети букмейкър, сумата от 25,57 лв. на коефициент 4.20.

Тези три залога ви гарантират печалбата! Изходите, които могат да се случат са следните:

 • Победа за тима Домакин ви носи печалба от 1.95 х 55,08 лв. = 107,41 лв.
 • Победа за тима Гост ви носи печалба от 5.55 х 19,35 лв. = 107,39 лв.
 • Ако се случи Равенство в крайния резултат печелите 4.20 х 25,57 лв. = 107,39 лв.

И при този пример, ясно се вижда, че както и да завърши мача, вие ще сте на печалба от малко над 7 лева или изразено в проценти – между 7,39 и 7,41%! И това е, ако залагате с първоначална банка от 100 лв. Ако започнете с 1000 лв., печалбата ще скочи доста повече!

Двата примера ясно показват какво представляват арбитражни залози и как се изпълняват те! Някои хора дори приемат арбитражното залагане не като хазарт, а като инвестиция! Изборът как ще го приемете вие си е изцяло ваш, но резултатите са налице. Може би някои от вас вече се питат, щом е толкова хубаво какво мислят букмейкърите по въпроса и крият ли арбитражните залози някакъв риск?


Рискът при арбитражните залози

Ако трябва да бъдем честни, арбитражните залози са абсолютно сигурен начин за печалба. Това е тяхната същност. Но, в живота и навсякъде около нас винаги има някакъв риск. Голям или малък, зависи от ситуацията. С арбитражните залози, вие залагате на такива коефициенти, които са винаги във ваша полза, а не както обикновено – в полза на букмейкърите. Това е така, понеже двойката или тройката коефициенти, на които залагате, ви носят повече от 100% възвръщаемост! За да бъдат арбитражните залози наистина без риск, то ви препоръчваме да подходите към тях напълно професионално, с внимание върху залозите, които правите, защото пътят на арбитражните залози не е къс и целта е да сте печеливши в дългосрочен план!

Що се отнася до букмейкърите, то повечето от тях са изключително враждебно настроени срещу арбитражните залози. Това, до което те прибягват, когато усетят, че залагат арбитражно, е да ви лимитират. Лимитацията може да бъде бъде за ограничение в сумата на залог или нещо друго, но първото е особено срещано, поради факта, че когато се прави арбитражен залог, по принцип се залагат големи суми пари.


Как да избегнем лимитиране?

Ако не знаете, целта на всеки един букмейкър е да предлага залози, чрез които да забогатява, а не да раздава огромни печалби. Разбира се, естеството на работата, която вършат букмейкърите е пряко свързана с изплащането на определени печалби за потребителите, но в крайна сметка, ако започнете регулярно да печелите големи суми пари, то повечето букмейкърски компании ще ви ограничат по един или друг начин!

Арбитражните залози ви поставят в ситуация на печеливш, така че не си мислете, че букмейкърите не знаят за този тип залагане. Има обаче, няколко стъпки, при изпълнението на които, вероятността да се скриете от радара на букмейкърите, който дебне за арбитражни залози, е много голяма. Нека ги споменем в няколко точки.

 • 1. Правете повече залози с кръгли суми – в примера видяхте, че точното изчисление на арбитража става със залог на не цяло число. Когато постоянно правите залози от типа, например 54,09 лв. или 16,18 лв., то няма как да останете незабелязани от букмейкърските компании, които веднага ще ви засекат като арбитражен играч и ще ви лимитират. Затова, вместо например да направите залог от 27,78 лв., прибегнете до най-близкото кръгло число от 28 лв. Разбира се, когато закръглите сумите и имате 3 залога, то отново ще сте на печалба във всеки случай, но тя няма да е една и съща.
 • 2. Правете и други залози – освен арбитражните залагания, се опитвайте да познаете и някои други срещи. Залагайте на прави колонки, на събития на живо и други разнообразни събития и спортове, за да не се набивате на очи с подобни залози.
 • 3. Следете парите си в различните букмейкъри – ако сте на печалба от няколко поредни арбитражни залога при един букмейкър, то при следващия ви залог заложете на по-трудното да се случи събитие при същия букмейкър. Реално, вие ще сте се подсигурили с определена печалба, но на този букмейкър ще му хареса, че вие губите, ако наистина по-малко вероятното събитие не се случи. Старайте се да разполагате с добра банка при различните букмейкъри и да въртите залозите за по-сигурните коефициенти, за да може да имате, както печалби, така и загуби в акаунтите, а банковата ви сметка всъщност да се увеличава!
 • 4. Поставете ограничения на депозити и тегления – това е още една хитрина, която е добре да използвате. Букмейкърите предлагат опцията да ограничите депозитите и тегленията за определен период от време. Възползвайте се от нея, за да теглите печалбите, например веднъж месечно. По този начин, също няма да оставите следа при букмейкъра, ако вместо това теглите и депозирате средства през няколко дни.

Веднъж лимитиран, повече няма как да извлечете максимума от този букмейкър и арбитражните залози при него! Затова, старайте се да избегнете лимитация и не забравяйте, че арбитражните залози ще ви донесат страхотни ползи в дългосрочен план, ако сте постоянни и последователни в действията си!


Арбитражен софтуер и калкулатор

Вече знаете цялата основна част на арбитражните залози, как да ги правите, за какво да внимавате и кои са най-добрите опции към момента. Време е да минем към следващото ниво, а именно услугата софтуер за арбитражни залози! Това са специално разработени програми, които проследяват във всеки един момент голям брой букмейкъри и търсят възможност за арбитражен залог. При тях нещата стават автоматично, след което ви предоставят информацията за събитието, коефициентите при различните букмейкъри, където има арбитраж и потенциалната възвръщаемост!

Понякога букмейкърите поставят грешни коефициенти на някои пазари, които пък се откриват от софтуерите за възможен арбитражен залог. Твърде вероятно е в последствие този коефициент да бъде понижен или залогът ви да бъде отменен при единия букмейкър, което крие опасност арбитражният ви залог да се провали! Но, все пак това е по-рядко срещано явление. Остава ви единствено да влезете при букмейкърите и да направите залозите. Софтуерите за арбитражни залози обаче, са платени! Повечето от тях предлагат своите услуги безплатно за определен период от време, след регистрация или пък предлагат напълно безплатни услуги, но за арбитражни залози с много нисък процент на възвръщаемост, обикновено 1% или по-малко. Ако това ви устройва ОК, но ако не, ще трябва да си платите за софтуера, който може да ви донесе много печалби! Най-добрите софтуери за арбитражни залози, които се предлагат са тези на RebelBetting и Mathbet. Те са платени, но са водещите в тази област и предлагат много добри функции за потребителите, като персонализиране на определени букмейкъри, нива на печалба и други опции.

Арбитражен калкулатор е услуга, която изчислява какви суми трябва да заложите, за да сте на определената печалба, при точно зададени коефициенти. Тази услуга може да се намери напълно безплатно в онлайн пространството, но там, където се представят възможните арбитражни залози, то всичко вече е изчислено или може да бъде преизчислено на момента, при въвеждане на желаната от вас сума, която ще използвате като банка!

Екипът на Efirbet положи доста усилия да проучи добре възможностите за арбитражни залози и в отговор на положените усилия, се добрахме до няколко сайта, които предлагат безплатно арбитражни залози. Да, събитията при някои са малко на брой, а при други процента на потенциалната възвръщаемост е нисък, но все пак е нещо.

Предлагаме на вашето внимание следните сайтове, без да сме ангажирани по някакъв начин с тях:

 • mysurebets.net
 • oddsportal.com
 • betburger.com
 • bmbets.com
 • odds1x2.com

Важно!
Запомнете, че всички услуги, които ви предлагат арбитражни залози се обновяват автоматично и ако дадена възможност е налична сега, то след 10 минути може вече да не бъде, понеже коефициентите при различните букмейкъри търпят постоянни промени, които се засичат от следящите възможностите за арбитражен залог и нещата се променят.

Извода е, че трябва да действате в рамките на минути, ако забележите изгоден за вас арбитражен залог. Повечето платени услуги, предлагат и възможност да конфигурирате предложенията според вашите желания и да получите нотификация за възможен арбитражен залог, само тогава, когато той отговаря на вашите изисквания!


Предимства и недостатъци

 • Предимства:
 • Сигурна печалба, когато изпълните правилно арбитражния залог;
 • При висока последователност, може да натрупате страхотни печалби на месечна или годишна база;
 • Разработени си специални софтуери, които ви показват кое, къде и как да заложите;
 • Има букмейкъри, които приветстват арбитражните залози;
 • Недостатъци:
 • Трябва да имате доста солидна банка (начален капитал), за да натрупате по-бързо големи печалби. В тази връзка е много добра идея да се възползвате от бонусите, които букмейкърите ви дават. Може да ги превъртате с арбитражни залози на големи суми;
 • Повечето букмейкъри не са добре настроени към залагащите арбитражно и поставят лимитации, но това може да се избегне при спазването на определени правила;
 • Най-добрите софтуери за проследяване на възможностите за арбитражен залог са платени;
 • Арбитражният ви залог може да се провали, ако единият от букмейкърите е объркал коефициента на посочния пазар или залогът ви бъде отменен по някаква причина;

Какво е нашето заключение

Арбитража е много известен финансов инструмент в трейдинга, където функцията му е същата, както при залозите на спортни събития. Въпреки че, повечето букмейкърски компании не са приятно настроени към арбитражните залози, то шанса вие да се превърнете в успешен залагащ по такъв начин е доста голям! Ако усвоите добре арбитражните залози и започнете регулярно да печелите чрез тях, то вие може да се наречете професионален залагащ! Не всеки може да спазва отдадеността и постоянството, което изискват успешните арбитражни залози, така че, ако вие умеете да печелите с тях, значи сте на доста високо ниво в залаганията!

Съветът ни е да започнете с малки суми и малко по малко да усвоявате тънкостите на занаята, преди да се хвърлите в дълбокото, защото вече ще сте се научили да плувате и няма да потънете! Арбитражните залози са страхотна възможност както за по-опитни, така и за навлизащите в онлайн залозите, като важното и за двете групи залагащи е да играят умно!

Ако не друго, поне може да се пробвате с няколко арбитражни залога, а ние от Efirbet ви желаем много последващи печалби!

Атанас Танев
Атанас е основател на проекта Ефирбет и е човекът, който стои зад всичко в сайта - ревюта, прогнози, бонуси, дизайн и т.н. Вълнува се от онлайн маркетинг, афилиейти, предприемачество и спорт.

Comments are closed.

 1. Калоян
  Благодаря!
  1. Здравка Стоянова
   Здравейте!
   Тази статия ми даде информацията, която търсех.
   Благодаря и поздрави!