Успешни Стратегии в bwin – Съвети и Идеи

Успешни стратегии в bwin

Дойде моментът да обърнем по-специално внимание на австрийската компания bwin sport, която има сериозен опит в организирането на онлайн залагания. Ако все още не сте изпробвали сайта на букмейкъра, бъдете сигурни, че той наистина си заслужава и определено трябва да му дадете шанс.

В следващите редове ще се спрем на няколко идеи за успешни стратегии в bwin, които ще ви помогнат да се ориентирате по-лесно в спецификите на платформата и да ги обърнете във ваша полза.

Кои са bwin?

Както казахме, bwin за австрийски букмейкър, който разполага с лиценз от Държавната комисия по хазарта и оперира съвсем легално на територията на страната. Компанията е основана през 1997 г., а брандът е собственост на дружеството Electra Limited.

Любопитен факт е, че в продължение на почти десетилетие букмейкърът се казва Bet and Win, но през 2006 г. е взето решение за промяна на марката и оттогава брандът носи името Bwin.

Към момента това е един от най-уважаваните букмейкъри в Европа, който разполага с разрешителни, издадени от властите във Великобритания, Гибралтар и България. Брандът се слави със своята коректност, добри коефициенти и бързи изплащания.


Повече за платформата

Друга силна страна на bwin е фактът, че достъпните услуги са на много високо ниво. Със сигурност ще може да се уверите в това, още щом отворите платформата на компанията. Тя впечатлява с модерния си и добре оптимизиран дизайн.

На сайта ви очакват над 30 вида спорт, както и специални залози от сферата на развлекателната индустрия и политиката. За модерните играчи опциите като Live Streaming, Cash Out и Залози на Живо са се превърнали не в рядкост, а в необходимост и Бвин определено разбира това. Брандът не само ги е включил в портфолиото си, а ги е усъвършенствал по такъв начин, че да бъдат максимално полезни за потребителите.

Освен атрактивен спортен раздел, сайтът предлага първо класно казино на своите български клиенти, както и покер секция.


Идеи за Успешни стратегии в bwin

Ако вече сте разгледали платформата на компанията, е време да насочи вниманието ви към спецификите ѝ. Сайтът предлага редица възможности, които ще ви позволят да развиете собствени печеливши стратегии в bwin.

Станете футболен експерт

Футболен Експерт в bwin

Една от атрактивните bwin бонуси е играта „Футболен експерт.“ Както подсказва името ѝ, тя е насочена към потребителите с изявен афинитет към футбола. Ако вие сте сред тях, ви съветваме да обърнете специално внимание на тази оферта. Тя ви дава шанс да прогнозирате развръзката на 11 специално подбрани от букмейкъра срещи. Ако се окажете прави, всяка седмица имате шанс да спечелите апетитните 10,000 Евро! Те ще бъдат кредитирани по сметката ви под формата на безплатен залог, чрез който ще може да разгърнете играта си.

Електронни спортове

Още един съвет, който бихме желали да ви дадем, е свързан със секцията, която включва срещи от света на електронните спортове. Може би не знаете, но в последните години тази индустрия се развива стремглаво и вече се е превърнала в бизнес за милиарди.

Тази тенденция не е останала незабелязана от австрийската компания. Тя включила в тематичната си секция някои от най-предпочитаните заглавия като CS:GO, League of Legends, Assassin’s Creed, StarCraft и пр. Следят се най-значимите първенства в световен мащаб, а коефициентите са повече от добри. Ако някоя от тези игри ви е била любима в миналото или все още я практикувате, отговорете си набързо на въпроса как да се регистрирам в bwin, отворете сметка и тествайте познанията си при австрийския букмейкър.

Стратегия за залози на живо

Стратегия за залози на живо

Вече споменахме, че Бвин предлагат първокласно изживяване на своите клиенти и това се отнася с пълна сила за залозите онлайн.

Няма съмнение, че това е една от платформите с най-добър In-Play раздел на българския пазар. Качеството, което ще откриете тук, може да се сравни с услугите на други оператори, които се считат за световен лидер на пазара със залози на живо.

Ако сравните двата сайта обаче, ще забележите, че bwin предлага малко по-добри коефициенти в своята In-Play секция. В допълнение, тук ви очаква изключително полезният Multiview изглед, който ще ви позволи да следите с лекота повече събития.

Трябва да отбележим още, че за разлика от 1xBet, например, платформата на австрийския букмейкър се справя доста добре с опресняването на динамичните коефициенти в раздела На живо. Ако сте любители на този тип игра, непременно разгледайте секцията на bwin. Тя е повече от удачно място за вашите стратегии за залози на живо, като това важи с пълна сила и за отличното bwin мобилно приложение, което разполага с пълната палитра от функции, които бихте открили в десктоп версията на сайта.

Специални залози в bwin

Това е, може би, най-забавната секция в сайта на бвин. В нея ще може да поставите дългосрочни залози за значими обществени събития от Европа и света. Не пренебрегвайте тази възможност, защото коефициентите в този раздел са наистина впечатляващи. Тук, например, ще може да прогнозирате кой ще бъде следващият избран папа, Коя марка ще спечели надпреварата за автомобил на годината и пр. Платформата дори ще ви позволи да комбинирате специалните прогнози със стандартни залози от света на спорта, като с това увеличите драстично коефициентите в талона си. Разбира се, за да направите печеливши залози, ще трябва да имате по-задълбочени познания за събитието, което сте решили да прогнозирате.

Стратегия за залози на политика в bwin

Същия съвет можем да ви дадем и за секцията с политически прогнози, която ще откриете в Бвин. Тук ще имате възможност да предположите каква ще е развръзката на значимите политически събития в международен план. В този смисъл, ако се интересувате от световна политика, това е чудесен шанс да „осребрите“ знанията си.

Стратегия за Combi+ Залози

Акумулаторни залози в bwin

Combi+ секцията на сайта отново е подходяща за потребителите, които имат по-задълбочени познания в света на спорта. Там ви очакват предварително формирани акумулатори с доста апетитни коефициенти.

За да добиете по-ясни впечатления, решихме да ви дадем конкретен пример с три популярни срещи от Шампионска лига, които са актуални към момента, в който изготвяме статията. Става дума за мачовете:

  • Генк – Ливърпул
  • Интер – Боруся Дортмунд
  • Бенфика – Лион

В секцията Combi+ на bwin откриваме предложение за следната права колонка: Ливърпул, Интер и Бенфика да спечелят, а предложеният коефициент тук е 7.25. Решихме да направим сравнение с коефициентите на Ефбет, които по традиция се славят като най-добрите на българския пазар. Комбинацията на тези три пазара към същия момент носи стойности от 6.39. Ето защо ви съветваме да разглеждате редовно секцията Combi+ в bwin.


Коя е най-сигурната стратегия за залог в Bwin?

Може би много от вас се питат коя е най-печелившата стратегия, която действа безотказно. За съжаление, трябва да ви разочароваме, защото нашият опит показва, че подобна универсална тактика не съществува.

Именно по тази причина ви предлагаме да разгледате внимателно платформата а bwin, за да добиете ясна представа за условията и опциите, които предлага. Ако тепърва прохождате в сферата на онлайн залозите, не пропускайте да изпробвате поне веднъж всеки от методите, които ви предложихме в настоящия текст. Съвсем вероятно е някой от тях да пасне на стила ви на игра и да се превърне в любимата ви печеливша стратегия за залог.

Дори да сте опитен играч, не подценявайте съветите ни. Те са специално съобразени с възможностите, които отличават платформата от останалите сайтове за игра.

Ели Мартинова
Експерт залози
Сертифициран Експерт
Ели Мартинова
Ели се занимава с писане, оформяне и публикуване на ревюта на български, английски и немски. Има опит в журналистиката и любимото ѝ занимание е писането. Има голям опит в работата с букмейкъри.
Коментирай