Стратегии за Успех в efbet

Стратегии за успех в Ефбет

Със сигурност няма български играч, който да не е чувал за предлаганите от efbet залози, защото кмпанията е на родния пазар от над 20 години и е един от най-предпочитаните букмейкъри в България. Този факт е напълно разбираем, тъй като брандът предлага едни от най-изгодните условия за залагане. В следващите редове ще ви дадем реални примери за стратегии, които може да използвате именно в платформата на Ефбет.


За efbet

Бързаме да започнем с информацията, че Ефбет е първият лицензиран български букмейкър за родния пазар. Компанията получи разрешително от Държавната комисия по хазарта през 2011 г. Преди това фирмата оперираше под името BalkanBet, като разполагаше с лиценз от властите в Малта.

По-вещите играчи сигурно си спомнят ерата, в която BalkanBet бе сред най-предпочитаните букмейкъри не само у нас, но и в региона. Благодарение на дългогодишния си опит и на сериозните инвестиции обаче, Ефбет успяха да подобрят още повече качеството на услугите си и условията, които предлагат в момента, са значително по-атрактивни от тези, които помним от сайта на BalkanBet.

Сериозни подобрения се забелязват не само в сумата на предлагания от efbet начален бонус, но и с разнообразието на спортните пазари, опциите за залог и в коефициентите.


Повече за самата платформа

Безспорен е фактът, че платформата на букмейкъра предоставя първокласна среда за залози. Още щом я отворите, независимо дали играете през компютър или през efbet мобиле, ще останете впечатлени от оптималната подредба и необятни възможности за игра.

В сайта на компанията ще откриете някои сериозни предимства. Като преимущество, на първо място можем да изтъкнем изключително добрата секция за залози на живо. Тя предоставя огромно разнообразие от спортове и събития. В допълнение, Ефбет осигурява на своите клиенти и пряко предаване за някои срещи.

Друго предимство е разделът с виртуални спортове. Той не е уникален, защото подобен тип залози ще откриете и при други букмейкър. Това, с което изпъква Ефбет обаче, е разнообразието от пазари и много добрите коефициенти.

Още една силна страна на сайта, която безспорно е приоритет за много играчи, е разнообразието от бонуси. Букмейкърът е сред компаниите, които могат да се похвалят с най-атрактивните оферти.

Това са само част от спецификите на Ефбет платформата. Именно от тях е добре да се възползвате, ако искате да разгърнете играта си в перспектива, а не да опитвате късмета си на случаен принцип.


Реални примери за успешни стратегии

След като обърнахме внимание на част от предимствата на букмейкъра, бихме искали да ви дадем и няколко реални примера за успешни стратегии в Ефбет. Споделяме ги, защото сме ги изпробвали в собствената си игра и знаем, че са подходящи както за напреднали играчи, така и за хора, които тепърва се учат.

Стратегия за залози на живо

Започваме със съвет да изберете именно Ефбет за своите стратегии в залозите на живо. Както споменахме, тематичната секция на букмейкъра е повече от добра. В нея ще откриете събития от света на:

  • Футбола
  • Баскетбола
  • Волейбола
  • Тениса
  • Снукъра
  • Бейзбола

Това са само част от спортовете, които букмейкърът включва в секцията си за live betting. Разнообразие ще откриете и при достъпните пазари, които се следят на живо. Тук е моментът да споменем, че при по-горещите сблъсъци, на които залагат много потребители, е възможно да има забавяне в отчитането на коефициентите, което да затрудни играта ви. Въпреки това услугата на Ефбет е на ТОП ниво. Заслужава си да приложите своите In-Play стратегии именно тук, защото коефициентите са по-високи от тези, които ще срещнете в останалите сайтове.

Стратегия за залози с Multiscores

Multiscores залози в Ефбет

Настоящата стратегия е подходяща най-вече за футболните фенове, защото този специфичен пазар е достъпен единствено за футболните срещи. Той ви дава възможност да заложите на няколко варианта за точен резултат.

Както забелязвате от снимката по-горе, коефициентите са доста атрактивни, а с един залог имате възможност да предположите три вероятни развръзки.

Това е доста любопитен пазар с шанс за сериозни печалби. Макар че поне засега букмейкърът не предлага опция Bet Builder като Бет365, нито комбинирани залози, каквито ще намерите в сайта на WINBET, ще забележите, че наличните пазари в Ефбет са много интригуващи и заслужават вниманието ви.

Играйте с кеш аут

Ако вече имате опит с кеш аута и сте си изградили стратегия за игра с тази функция, Ефбет е точното място, където да приложите уменията си. Причината е, че за разлика от други свои конкуренти, букмейкърът предоставя опцията за затваряне на залог на сравнително голяма част от пазарите.

В допълнение трябва да посочим още, че стойностите, при които може да изтъргувате печелещ фиш преди крайния изход на срещата, обикновено са изненадващо изгодни. С други думи, ако сте играли за краен резултат 1 при отбори А х Б и в 60-тата минута вашият отбор води с крехка преднина от 1:0, от Ефбет ще ви предложат много атрактивни цена за вашия залог.

Залози за дългосрочни събития

Efbet предлагат една от най-впечатляващите секции за дългосрочни събития. В нея ще може да поставите своите предположения за най-популярните първенства като Световно и Европейско първенство, Ла Лига, Premier League, Шампионска лига, Лига Европа, Супер Боулс, бейзболния шампионат на САЩ, US Open, Australia Open, Формула 1 и др.

Ако сте фенове, които се вълнуват искрено от тези шампионати, ето къде може да осребрите познанията си. Достатъчно е да имате поглед върху конкретния спорт и да следите случващото се. В замяна на вашите дългосрочни предположения, Ефбет предлага много атрактивни коефициенти.

Стратегия за залози на виртуални спортове

Виртуални спортове в Ефбет

Виртуалните спортове са една от най-бързо разрастващата се индустрия напоследък. Те стават все по-предпочитани както от по-младите и неопитни играчи, така и от потребителите с много успехи. Причината за тази популярност е фактът, че виртуалните дисциплини създават силна емоция у залагащите, като същевременно предлагат сериозни коефициенти.

Много от феновете им са определили точни стратегии, към които се придържат. Пример за подобна тактика е да си набележите един точно определен отбор в началото на деня и да залагате за него равни суми пари във всичките му мачове.

На каквато и стратегия да се спрете, може да експериментирате именно в сайта на Ефбет. Причината е, че събитията се провеждат само на няколко минути и коефициентите са много изгодни. Един от най-съществените плюсове във виртуалната секция на Ефбет е фактът, че тя предлага статистика. Ако отделите малко време на резултатите, ще може да забележите известни закономерности в срещите и да изградите собствена тактика.

Използвайте бонусите на Ефбет

На който и от спортовете да обичате да залагате, в сайта на Efbet, със сигурност ще откриете поощрения, които да подобрят резултатите ви. Съветваме ви да оптимизирате играта си, като следите всички промоции на букмейкъра.

По този начин ще може да се възползвате от всеки бонус, който пасва добре на стила ви на игра. Най-яркият пример за това е актуалната оферта за Ефбет Лига. Малко след като букмейкърът стана основен спонсор на българската А група, тя пусна в сайта си специално поощрение за всички потребители, които включват срещите от efbet Лига в играта си.

Сложете лимит на депозитите си

Екипът на Efirbet винаги напомня на своите читатели, че онлайн хазартът крие рискове. За да избегнете прекомерно увлечение, ви съветваме да сложите определен лимит на депозит в Efbet и да играете разумно.

Единствено премерената и добре прецизирана игра може да бъде успешна и да ви донесе удоволствие.


В заключение

Няма съмнение, че платформата на ефбет е едно от най-добрите места за залози в интернет. Тук, освен редица спортове и разнообразни пазари, ще откриете и много полезни функции, които ще помогнат на успеха ви. Независимо дали сте от по-рисковите играчи и обичате да правите големи удари със значими суми, или предпочитате да залагате постоянно, но по-консервативно, тук несъмнено ще откриете поле за изява. Най-важното в случая е да си направите регистрация в efbet и да отделите малко време, за да се запознаете със спецификите на платформата. По този начин ще откриете всички нейни предимства и недостатъци, така че те да заработят във ваша полза.

Ели Мартинова
Експерт залози
Сертифициран Експерт
Ели Мартинова
Ели се занимава с писане, оформяне и публикуване на ревюта на български, английски и немски. Има опит в журналистиката и любимото ѝ занимание е писането. Има голям опит в работата с букмейкъри.
Коментирай