Стратегии за Успех в Еврофутбол – Насоки и Идеи

Успешни стратегии в Еврофутбол

Едва ли има човек в страната, активен играч или не, който поне веднъж да не е чувал името на „Еврофутбол“. Това е най-старият български букмейкър, който започва дейността си още в началото на 90-те години. Компанията има пунктове за игра в цялата страна, а в следващите редове ще ви дадем няколко идеи за успешни стратегии за игра в тази компания.


Кои са Еврофутбол

Букмейкърът Еврофутбол е първият български оператор, който взима лиценз от Министерството на финансите, за да предлага спортни залагания легално на територията на страната. Компанията стартира дейност през 1993 г., когато получава и разрешителното си от държавата.

През следващите няколко години веригата се разраства стремглаво. В момента наземните пунктове за игра наброяват над 800. Те са пръснати не само в големите градове, но и в по-малките населени места на страната. Това е и една от основните причини за популярността на бранда. Благодарение на добрата си партньорска програма, той е достъпен за повечето българи, желаещи да опитат късмета си с подобни забавления.

Компанията предлага залози на най-разнообразни спортни събития с нелоши коефициенти. В допълнение, Еврофутбол са се специализирали в различни игри, каквито няма да откриете при конкурентите им.


Повече за самата платформа

Сайтът на Еврофутбол

Ако имате опит с онлайн залаганията, трябва веднага да уточним, че платформата на Еврофутбол не е като тези, с които сте свикнали. Причината е, че тук няма да имате възможност да се регистрирате и да поставяте прогнози през профила си. За разлика от Efbet например, който развива доста сериозна онлайн дейност, Еврофутбол държи да остане свързан със своята верига от наземни центрове за игра. Сайтът на компанията е изработен много добре, но има изцяло информативен характер. За да играете в действителност, ще е необходимо да посетите някой от пунктовете на компанията.

Въпреки това, сайтът на Еврофутбол е доста важен и не е зле да го следите отблизо. В него ще откриете актуална информация за всички игри и прилежащи коефициенти, предлагани от букмейкъра. Може да получите справка за предстоящите събития, които ще се следят, да разгледате правилата на отделните игри, както и да откриете информация за партньорската мрежа на компанията.


Идеи за Успешни Стратегии в Еврофутбол

Фактът, че не може да заложите директно в сайта на Еврофутбол обаче, не означава, че не може да разгърнете потенциала си при този букмейкър. Тъкмо напротив, компанията предлага доста любопитни възможности, от които може да се възползвате. За да не стреляте на посоки, ако попаднете в някой от центровете за игра, вижте нашите съвети, които ще ви подготвят за спецификите на Еврофутбол.

Джакпотни Игри

Джакпотните игри са запазената марка на Еврофутбол и са една от причините този букмейкър да е толкова предпочитан сред играчите. В портфолиото на компанията са включени три вида подобни опции – Джакпот 15, Джакпот 13 и Джакпот 11. Всяка от тях изисква да познаете развръзката на съответния брой събития, които са предварително подбрани от компанията. Особеното в случая е, че цената на всяка колонка е фиксирана – 0,10 ст., а минималната стойност на фиша е 1 лв. Това означава, че за да покриете изискването, е необходимо да използвате комбинация от двойни и тройни предположения, с които да формирате най-малко десет колонки.

Джакпотните игри са една от най-атрактивните възможности в портфолиото на компанията, защото ви дават шанс да играете за голяма натрупана премия, без да влагате много средства. Достатъчно е да разбирате от спорт и да свикнете с начина, по който се изписват прогнозите във фиша.

Акумулатори

Правата колонка е един от най-предпочитаните методи за игра от много фенове на спортните прогнози. Клиентите на Еврофутбол не правят изключение. С фишовете на компанията ще може бързо да комбинирате няколко пазара в акумулатор. Букмейкърът не поставя ограничение на броят селекции, които може да включите в талона си, но е сложил таван на стойността на един фиш – 3,800 лв.

Най-грандиозният пример за печалба с подобен тип игра бе даден през февруари 2019 г., когато един участник спечели близо 1 млн. лева, поставяйки 18 срещи в акумулатор. Стойността на талона му тогава бе 200 лв.

Все пак, не забравяйте, че правата колонка крие и доста рискове. Макар че коефициентът, който се формира, винаги е доста съблазнителен, все пак помнете, че и вероятността прогнозата ви да се сбъдне, намалява с всяко добавено събитие.

Играйте със системи

Системи в Еврофутбол

Тук идва и предложението ни за поставяне на системи. Букмейкърът предлага бърз и лесен достъп до комбинирани прогнози. Може би знаете, че те са много добра алтернатива на правата колонка, когато искате да включите повече срещи във фиша си. Ако, да речем, сте играли за пет мача, може да означите при какви условия да имате успех – пр. 2 от 5 срещи, 3 от 5 срещи и пр. На практика по този начин с един талон генерирате няколко по вид прави колонки. Заплащате стойността на всяка комбинация, но пък и вероятността да излезете на печалба е доста по-голяма. Ключовият момент тук е да комбинирате правилно срещите. При избор на мачове, за които да играете, винаги се старайте да ги разделите условно на две – такива, които са с ясно изявен фаворит и са сравнително сигурно, и по-рискови срещи, които допринасят за по-висок краен коефициент. Планирайки внимателно комбинациите си, ще може да се поздравите с успех.

Залог Максгол

Максгол е друга много атрактивна възможност от Еврофутбол. В тази игра организаторът подбира предварително 30 срещи. Вашата задача е да познаете кои осем от тях ще са най-резултатните. Любопитното тук е, че коефициентите са фиксирани и нарастват стъпаловидно, според броя познати мачове.

  • Коефициент 30 за позналите 5 от 8-те най-резултатни срещи.
  • Коефициент 80 за отгатналите 6 от 8-те най-резултатни двубои.
  • Коефициент 150 за позналите 7 от 8-те срещи с най-много попадения.
  • Коефициент 9 999 за правилно прогнозиралите всичко осем най-резултатни срещи.

Както забелязвате, дори с малко инвестирани пари може да изкарате внушителни суми. Важно условие тук е да имате сериозен поглед върху футбола.

Спортмакс залози

От Еврофутбол са избрали да подходят иновативно и що се отнася до секцията им с виртуални спортове, която включва конни надбягвания и футболни срещи. Подсекцията с виртуален футбол се нарича „Спортмакс“.

Помнете, че и тук, за да заложите, ще е нужно да посетите реален пункт на компанията и да отразите прогнозите си във валиден талон.

За да увеличи тръпката от играта, компанията предлага професионални коментари преди всеки мач или надпревара. Озвучаването включва кратък анализ на наличните пазари, както и прочит на достъпните коефициенти. Ето какви опции за прогноза ви очакват тук:

  • Футбол: Краен Изход, Двоен Шанс, Първо полувреме/Краен изход, Точен резултат, Сбор голове (под/над), Сбор голове (точен брой), Първи голмайстор, Кой отбор ще отбележи първи гол, Секунда на първия гол
  • Конни надбягвания: Победител, Място, Победител-Място, Първи двама, Първи трима, Дубъл, Трио

Нашето мнение

За онези от вас, които са свикнали да залагат директно през профилите си, идеята за прогноза на място в пунктовете на Еврофутбол може би изглежда твърде екзотична и не в крак с времето. Трябва да ви уверим обаче, че тя си има и един много сериозен плюс. Това е фактът, че повечето места, където може да заложите в Еврофутбол, са се превърнали в средища за съмишленици. Ще ви бъде приятно да играете в компанията на други спортни фенове, които като вас споделят страстта към прогнозите.

В допълнение трябва да кажем, че подходът на бранда е наистина забележителен. При никой друг букмейкър няма да откриете възможностите, които ще срещнете в портфолиото на Еврофутбол. Компанията се е специализирала в това да предлага игри, които съчетават по вълнуващ начин тръпката от игрите на късмета и опита със спортните прогнози. Ако разбирате от спорт, разгледайте сайта на компанията. Със сигурност в близост ще откриете пункт на компанията, където ще може да упражните познанията си.

Ели Мартинова
Експерт залози
Сертифициран Експерт
Ели Мартинова
Ели се занимава с писане, оформяне и публикуване на ревюта на български, английски и немски. Има опит в журналистиката и любимото ѝ занимание е писането. Има голям опит в работата с букмейкъри.
Коментирай