Betano Вземи бонуса

Bet365 Регистрация

Bet365 Начална Промоция за Спортни Залози
Ad disclosure
В Efirbet може да се насладите на престой, който не включва реклами. За да съществуваме обаче, ние използваме т.нар. бизнес модел на Афилиейт маркетинг. Чрез различните Affiliate линкове на нашия сайт, ние свързваме посетителите ни със сайтовете за залози онлайн. Така има шанс да получим комисионни в замяна, за да продължаваме с усърдната си работа и разработката на още полезно и качествено съдържание. Прочетете повече за нашия бизнес модел в секция За Нас на сайта.
Ели Мартинова
Публикувано от: Ели МартиноваАктуализирано на: 05 април 2023
Атанас Танев
Проверено от: Атанас ТаневГлавен редактор
Методология на оценката
Eто ‘Как тестваме‘ сайтове за залози
Изчетени материали по темата
11 тематични статии
Сравнения с други оператори
6 сравнения с алтернативни брандове
Актуализация на информацията
Общо 40 редакции от екипа ни досега
Приоритет
Нисък

Световноизвестният бранд е познат не само в хазартните среди, но и сред любителите на спорта, защото е спонсор на редица отбори. Едва ли са много хората, които никога не са чували за Bet365 България и спортните им залози, редом до казиното онлайн.

Ако сте запознати с имиджа на компанията, но все още не сте се докосвали до възможностите, които тя предлага на клиентите си, ще ви бъде нужен валиден профил, за да започнете игра. В Bet365 регистрация от България се прави бързо и лесно, а в този текст ще разгледаме стъпките:


Как да се регистрирам в Bet365?

Bet365 регистрация
 1. Изберете държавата си по местоживеене.
 2. Попълнете имената и рождената си дата. Имената ви трябва да са изписани на латиница.
 3. Изберете документа, с който искате да наравите Bet365 регистрация и изпишете данните от него.
 4. Посочете телефонен номер и имейл адрес за кореспонденция.
 5. Изберте логин данни и впишете своя бонус код BBCODE. Натиснете бутона ‘Включи се в Bet365’

Bet365 Регистрация


Регистрация в Bet365 – Подробно обяснение

Bet365 бутон за регистрация
Снимката е направена на 11.03.2022 г. в 8.42 ч.

Няма да срещнете никакви трудности при първоначалната си регистрация на сайта. В горната му дясна част ще откриете жълт активен линк „Регистрация“. Щом го последвате, той ще ви отведе то системния панел, в който да попълните личната си информация. Предлагаме ви списък с по-важните данни, които Bet365 ще изиска от вас:

Какви данни са необходими за bet365 регистрация от България?

  Bet365 регистрация
  Снимката е направена на 14.03.2022 г. в 10.01 ч.
 1. Държава по Местоживеене – тук ще трябва да посочите страната, в която се намирате. В повечето случаи обаче системата сама може да засече това по IP-то ви.
 2. Име и Фамилия – нужно е да попълните истинските си имена. Обърнете внимание, че това трябва да стане на латиница. Препоръчително е да попълните така, както са изписани на латиница в личните ви документи.
 3. Дата на Раждане – необходимо е да посочите точните дата и година на раждането си.
 4. Вид и номер на документ – ще трябва да отбележите с какъв вид документ ще се регистрирате на сайта – паспорт, лична карта или шофьорска книжка. В отделно поле се въвежда и номерът на документа.
 5. Имейл и телефон – букмейкърът ще поиска да попълните валидни имейл адрес и телефонен номер, чрез които да се свързва с вас.
 6. Bet365 регистрация
  Снимката е направена на 14.03.2022 г. в 10.00 ч.
 7. Постоянен адрес е полето, в което трябва да впишете адреса, на който сте регистриран по лична карта.
 8. Логин – ако сте попълнили всичко надлежно, ви остава само да въведете предпочитаните си потребителско име и парола за логин в системата. Потребителското име трябва да е минимум шест и максимум 14 знака, а паролата трябва да се състои от поне шест и най-много 32 символа на латиница.
 9. Четирицифрен код за сигурност – обърнете специално внимание на това поле, защото този код ще ви е нужен за всички по-важни операции от профила ви. Той ще ви е необходим и ако забравите данните си за логин. Съветваме ви да си го запишете някъде.
 10. Bet365 бонус код поле
  Снимката е актуална към 14.03.2022 г. 11.41 ч.; Попълнете своя BBCODE бонус код, когато откривате сметка в Bet365. 18+ Важат правила и условия |Отговорна игра | Кодът BBCODE може да се използва по време на регистрация, но не променя условията на бонуса.
 11. Поле за Бонус Код – Последните две стъпки, които ви делят от откриването на нов профил в Bet365, са свързани с личните ви предпочитания. Може да настроите формата на коефициентите в платформата, както и да посочите предпочитана часова зона.

  Не забравяйте да въведете и своя BBCODE промо код.


Активиране на сметка в Bet365

Щом попълните информацията си, трябва да потвърдите, че сте пълнолетни и да натиснете бутона „Регистрация в Bet365“. На посочения при регистрацията адрес ще получите мейл с линк за активация на профила ви.

Това се прави с цел операторът да се увери, че сте предоставили верен имейл, чрез който може да контактува с вас.

От настройките при регистрация или в профила си може да посочите дали искате да получавате бонус бюлетини, предложения за оферти и безплатни залози.

Веднъж щом го последвате, вече сте готови за игра. Профилът ви е създаден, можете да депозирате средства, да вземете Бет 365 бонус в сметката си и да играете.

Обърнете внимание обаче, че за да бъде акаунтът ви пълноценен и да може да теглите пари от него е необходимо да предприемете още една стъпка, а именно – да спазите процедурата по верификация.


Верификация на профил

Процедурата по идентификация се състои от две стъпки. В Стъпка 1 трябва или да качите документ за самоличност директно на сайта на Бет365, или да изпратите копие по имейл. Ето какви данни са необходими:

Стъпка 1

 • Ако се спрете на първия вариант, системата ви позволява да сканирате личната си карта, шофьорската книжка или паспорта си директно чрез уеб камерата на компютъра. Другата опция е да направите снимки и да ги качите в сайта.
 • В случай, че не разполагате с паспорт, лична карта или шофьорска книжка и се идентифицирате чрез други документи, може да изпратите копие на официалния имейл адрес на Бет365. В имейла трябва да посочите още потребителското си име и четирицифрения код за сигурност на профила ви.

Стъпка 2

Стъпка 2 е финалната процедура, с която регистрацията ви ще приключи. За да я изпълните, трябва да направите едно от следните неща:

 • Нов имейл за верификация – ако се спрете на тази опция, на посочения в акаунта ви адрес ще бъде изпратен още един системен имейл. Трябва да последвате линка „Потвърди Данни“ и с това регистрацията ви ще приключи.
 • Качете Документ за Самоличност – е процедура, която е идентична с предходната в Стъпка 1. От вас се изисква да качите в системата на Бет365 снимка на личната си карта, паспорта или шофьорската си книжка.
 • Качете Вашите Документи е опция, която ви дава възможност да се идентифицирате, като изпратите към администраторите различни сметки от битов характер. Приемат се банкови извлечения, сметки за общински данъци, извлечения от кредитни карти, сметки за домашен или мобилен телефон, както и други битови сметки. Изискването е данните в тях да се виждат ясно и да съвпадат с информацията, която сте въвели в профила си.
 • Код за Верификация е четвъртата възможност, с която да преминете през Стъпка 2. Може да поискате от системата да ви изпрати код по мейла, който да въведете тук.
 

Щом приключите с двете стъпки по верификация, вашият профил ще бъде завършен на 100%. Ще имате достъп до всички възможности, които сайтът предлага.


Бонус код при Bet365 регистрация

Попълването на специален промо код в Бет365 не е задължително, но вие ви съветваме да използвате нашия BBCODE, който ще ви отключи пълната палитра от промоции на букмейкъра.

Поле за въвеждането му ще видите още в регистрационната форма. Обърнете внимание на последното поле преди бутона ‘Включи се в Bet365’. Именно там трябва да попълните своя промо код.


Важни правила

Екипът на Efirbet винаги съветва своите читатели да се запознаят добре с условията на платформата, в която са решили да играят. Макар че регламентът е стандартен, най-добре ще е да прочетете изискванията, преди да си направите регистрация в Bet365. За да ви спестим време, сме извели за вас някои от по-важните правила:

👉 За да се регистрирате, трябва да бъдете пълнолетни – (на най-малко 18 г.).

👉 За да изтеглите печалбите си от платформата, е нужно да верифицирате сметката си.

👉 Право на достъп до българската версия на сайта имат единствено пребиваващите в нашата държава.

👉 Достъпът до Bet365 с VPN клиент е строго забранен. Ако операторът засече нарушения, може да блокира профила ви.

👉 Компанията обработва личните ви данни в съответствие с изискванията на ЗЗЛД.


Мерки за сигурност

Операторът Bet365 е известен със строгите си мерки за сигурност, които прилага вплатформата си. Те важат за всеки аспект на игралната среда. Данните в сайта използват последните технологии на SSL криптиране, а екип от експерти се грижи за неприкосновеността на личните ви данни.

Като част от мерките срещу пране на пари, за да изтеглите печалбите си, операторът може да изиска от вас да удостоверите, че именно вие сте собственик на банковата си карта (ако това е начинът, по който сте депозирали в акаунта си.).

KYC

Британският букмейкър е една от бетинг компаниите, които използва KYC код за сигурност, когато общува с клиентите си. От английски KYC означава Know Your Customer.

По същество това е четирицифрен код, който вие сами измисляте и предоставяте. Той ще ви е нужен при всякакви по-задълбочени операции, за да може платформата да удостовери, че зад екрана стоите самите вие.

Четирицифреният KYC код ще ви е необходим и когато общувате с екипа по поддръжката на букмейкъра – в чата на живо или по имейл.

Разумно залагане

Bet365 отговорно залагане
Снимката е направена на 31.01.2023 г. в 10.15 ч. EET

Сигурността на играчите след Bet365 регистрация се гарантира и от факта, че операторът е лидер в областта на политиките по отговорно залагане.

Българската версия на сайта не прави изключение. Клиентите от нашата страна, които се опасяват, че развиват хазартна зависимост, могат да се възползват от редица опции в платформата.

Ако сте сред тях, ви съветваме да разгледате функциите от програмата за Разумно залагане. Бихте могли да:

 • Следите лог за своята активност
 • Въведете лимит за депозитите си
 • Виждате съобщения за активност
 • Активирате временно прекъсване
 • Пристъпите към самоизключване

Bet365 регистрация през телефон

Регистрация в Бет365 през телефон

Няма пречки да откриете своя профил към Бет365 и от телефона си. Имате възможност да го направите както през браузъра си, използвайки олекотената версия на сайта, така и през Bet365 приложение за Андроид и iOS.

Активният линк на регистрация се намира в горната част на екрана ви. Информацията и документите, които ще трябва да предоставите при регистрацията си, са същите като описаните по-горе.

Откриването на акаунт в Бет365 няма да отнеме много време, а системата ще ви преведе през различните етапи. Ако ви се струва, че процесът по регистрация е твърде сложен, помнете, че той е направен в името на вашата сигурност.

В случай, че имате нужда от съдействие, не се колебайте да потърсите оператор от отдела за обслужване на клиенти към сайта, който работи денонощно.


Разплащателни методи в Bet365

Операторът се старае да покрие всички основни изисквания, които играчите могат да имат. Ето защо ви предлага да захраните сметката си с някой от следните методи:

💳 VISA | 💳 MasterCard | 💳 Maestro | 💳 Paysafe Card | 💳 Apple Pay | 💳 Банков превод.


Често Задавани Въпроси

Безопасна ли е процедурата по Бет365 регистрация?

Ако искате да си направите регистрация в Бет365, знайте, че сте избрали бранд с безупречна репутация. Компанията разполага и с лиценз, издаден от комисията по хазарта. Ето защо е напълно безопасно да създадете профил в Bet365.

Трябва ли да въведа Bet365 бонус код при регистрация?

Въвеждането на промо код за Bet365 не е задължително, но ние ви съветваме да попълните нашия BBCODE и да се възползвате от всички оферти на компанията.

Задължителна ли е процедурата по верификация в Бет365?

Да! Активните играчи трябва да преминат през проверка на данните и да приключат успешно през задължителната верификация на сметка в Bet365. След регистрация разполагате с определен срок, в който да направите това.

Мога ли да се регистрирам повече от веднъж?

Бет365 категорично забранява създаването на фиктивни профили в платформата си. Нарушителите на това правило ще бъдат ограничавани.

Мога ли да се регистрирам с чужда лична карта в Bet365?

Не ви съветваме да опитвате нерегламентирани действия в платформата на Бет365, защото рано или късно нарушенията ще бъдат установени и профилът ви ще бъде блокиран.

Как да се регистрирам в Bet365 от чужбина?

Да. Може да се регистрирате от всички държави, където компанията има лиценз и оперира легално. Процедурата е същата и изисква да предоставите описаните в това ревю данни.

Мога ли да направя в Bet365 регистрация от България, ако съм чужд гражданин?

Да, стига да може да предоставите нужните данни, които операторът изисква при регистрация.

Регистрация Bet365

Играенето на казино игри и спортните залози онлайн не са само за забавление. Те водят до потенциален риск от зависимост. Играйте разумно и отговорно като вземете мерки за предотвратяване на рисковете. Повече информация в сайта на НАП и Bet365 отговорна игра