Регистрация в сайта на Bet365 – стъпка по стъпка

Световноизвестният бранд е познат не само в хазартните среди, но и сред любителите на спорта, защото е спонсор на редица отбори. Едва ли са много хората, които никога не са чували за Bet365 и спортните им залози, редом до казиното онлайн. Ако сте запознати с имиджа на компанията, но все още не сте се докосвали до възможностите, които тя предлага на клиентите си, ще ви бъде нужен валиден профил, за да започнете игра. В този текст ще ви преведем през процедурата по регистрация на сметка в Bet365.

Регистрирайте се в Bet365

 

Какви данни са необходими?

Няма да срещнете никакви трудности при първоначалната си регистрация на сайта. В горната му дясна част ще откриете жълт активен линк „Регистрация“. Щом го последвате, той ще ви отведе то системния панел, в който да попълните личната си информация. Предлагаме ви списък с по-важните данни, които Bet365 ще изиска от вас:

 • Държава по Местоживеене – тук ще трябва да посочите страната, в която се намирате. В повечето случаи обаче системата сама може да засече това по IP-то ви.
 • Име и Фамилия – нужно е да попълните истинските си имена. Обърнете внимание, че това трябва да стане на латиница. Препоръчително е да попълните така, както са изписани на латиница в личните ви документи.
 • Дата на Раждане – необходимо е да посочите точните дата и година на раждането си.
 • Вид и номер на документ – ще трябва да отбележите с какъв вид документ ще се регистрирате на сайта – паспорт, лична карта или шофьорска книжка. В отделно поле се въвежда и номерът на документа.
 • Имейл и телефон – букмейкърът ще поиска да попълните валидни имейл адрес и телефонен номер, чрез които да се свързва с вас.
 • Постоянен адрес е полето, в което трябва да впишете адреса, на който сте регистриран по лична карта.
 • Логин – ако сте попълнили всичко надлежно, ви остава само да въведете предпочитаните си потребителско име и парола за логин в системата. Потребителското име трябва да е минимум шест и максимум 14 знака, а паролата трябва да се състои от поне шест и най-много 32 символа на латиница.
 • Четирицифрен код за сигурност – обърнете специално внимание на това поле, защото този код ще ви е нужен за всички по-важни операции от профила ви. Той ще ви е необходим и ако забравите данните си за логин. Съветваме ви да си го запишете някъде.
 

Активация на профила

Щом попълните информацията си, трябва да потвърдите, че сте пълнолетни и да натиснете бутона „Регистрация в Bet365“. На посочения при регистрацията адрес ще получите мейл с линк за активация на профила ви. Веднъж щом го последвате, вече сте готови за игра. Профилът ви е създаден, можете да депозирате средства в сметката си и да играете. Обърнете внимание обаче, че за да бъде акаунтът ви пълноценен и да може да теглите пари от него е необходимо да предприемете още една стъпка, а именно – да спазите процедурата по верификация.

 

Процедура по идентификация

Процедурата по идентификация се състои от две стъпки. В Стъпка 1 трябва или да качите документ за самоличност директно на сайта на Бет365, или да изпратите копие по имейл.

 • Ако се спрете на първия вариант, системата ви позволява да сканирате личната си карта, шофьорската книжка или паспорта си директно чрез уеб камерата на компютъра. Другата опция е да направите снимки и да ги качите в сайта.
 • В случай, че не разполагате с паспорт, лична карта или шофьорска книжка и се идентифицирате чрез други документи, може да изпратите копие на официалния имейл адрес на Бет365. В имейла трябва да посочите още потребителското си име и четирицифрения код за сигурност на профила ви.
 • Стъпка 2 е финалната процедура, с която регистрацията ви ще приключи. За да я изпълните, трябва да направите едно от следните неща:

  1. Нов имейл за верификация – ако се спрете на тази опция, на посочения в акаунта ви адрес ще бъде изпратен още един системен имейл. Трябва да последвате линка „Потвърди Данни“ и с това регистрацията ви ще приключи.
  2. Качете Документ за Самоличност – е процедура, която е идентична с предходната в Стъпка 1. От вас се изисква да качите в системата на Бет365 снимка на личната си карта, паспорта или шофьорската си книжка.
  3. Качете Вашите Документи е опция, която ви дава възможност да се идентифицирате, като изпратите към администраторите различни сметки от битов характер. Приемат се банкови извлечения, сметки за общински данъци, извлечения от кредитни карти, сметки за домашен или мобилен телефон, както и други битови сметки. Изискването е данните в тях да се виждат ясно и да съвпадат с информацията, която сте въвели в профила си.
  4. Код за Верификация е четвъртата възможност, с която да преминете през Стъпка 2. Може да поискате от системата да ви изпрати код по мейла, който да въведете тук.

Щом приключите с двете стъпки по верификация, вашият профил ще бъде завършен на 100%. Ще имате достъп до всички възможности, които сайтът предлага.

 

Може ли да се регистрирате от телефона си?

Няма пречки да откриете своя профил към Бет365 и от телефона си. Имате възможност да го направите както през браузъра си, използвайки олекотената версия на сайта, така и през апликацията. Активният линк на регистрация се намира в горната част на екрана ви. Информацията и документите, които ще трябва да предоставите при регистрацията си, са същите като описаните по-горе.

Откриването на акаунт в Бет365 няма да отнеме много време, а системата ще ви преведе през различните етапи. Ако ви се струва, че процесът по регистрация е твърде сложен, помнете, че той е направен в името на вашата сигурност. В случай, че имате нужда от съдействие, не се колебайте да потърсите оператор от отдела за обслужване на клиенти към сайта, който работи денонощно.

Създайте акаунт в Бет365

Вашето ревю

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *