Регистрация в Efbet

регистриране в ефбет

Ако искате да регистрирате нов акаунт в Efbet, то ние ще ви помогнем като посочим стъпките, които трябва да извървите. Регистрацията в сайта на букмейкъра не отнема много време, така че можете да бъдете спокойни. Разбира се, за да се включите в системата за спортни залози е необходимо да попълните коректно електронния формуляр за регистриране на нов профил.

Регистрация в Efbet

 

  Как да създадем нов акаунт в Efbet?

В началото, е необходимо да посетите сайта efbet.com, откъде ще отворите формата за регистрация. Тя се намира горе в дясно на екрана ви, където ще видите линк „Регистрация“ точно под полетата за потребителско име и парола. Натиснете върху линка и изчакайте да се отвори регистрационната форма, която ще трябва да попълните с личните си данни.

линк за регистрация в ефбет
Изглед от началната страница и линк „Регистрация“

В отворения прозорец трябва да изпълните три стъпки, за да създадете акаунт, и да залагате на различните игри в уебсайта на Ефбет. Гледайте да попълните данните си коректно, защото в обратен случай няма да можете да теглите печалбите си от залозите в букмейкърския сайт.

Стъпка 1: Регистрация
В първия прозорец е нужно да попълните желаните от вас, потребителско име и парола. Съществува и графа, където е необходимо да се въведе код за сигурност. Ако имате Efbet промоционален код, който ви дава достъп до екстри и бонуси в сайта попълнете и него. В последната графа впишете имейл адреса си, на който ще се изпрати линк за активация.

Ако сте готови с попълването на първия прозорец от формуляра натиснете „Продължете“.

регистрация в ефбет
Регистрационна форма в Ефбет

Стъпка 2: Лични данни
Попълнете личните си данни, така както са изискани във формуляра. Не пропускайте нито една подробност, защото тази информация ще бъде използвана от букмейкъра, за да можете да печелите пари от залозите си. Въведете трите си имена, ЕГН, точен адрес, националност и пол. В случай, че сте готови с попълването на личните данни натиснете жълтия бутон „Регистрация“.

Стъпка 3: Депозит
В това меню трябва да посочите желаната валута, в която искате да играете и други данни свързани с плащанията от букмейкъра. Ако сте попълнили всичко коректно, то просто ви остава да продължите напред, като по този начин ще създадете вашия акаунт в букмейкърския сайт.

Изпълнявайки тези три стъпки ви остава да изчакате писмо от букмейкъра, което ще бъде изпратено на имейла адреса, който сте посочили във формата за регистрация. В получената поща се съдържа активационен линк, върху който трябва да кликнете, за да потвърдите регистрацията си в онлайн системата за хазартни залагания на оператора Ефбет.

Създайте акаунт в Ефбет

 

  Защо и как да верифицираме акаунта си?

Верификацията на акаунт е процес, при който клиентите на Ефбет изпращат сканирани лични документи (лична карта, шофьорска книжка, паспорт), за да потвърдят самоличността си. Документите се изпращат на електронната поща на букмейкъра, който ще извърши проверката. Само по този начин потребителите ще могат да изтеглят печалбите си от реализираните залози в уебсайта. Ако имате други въпроси обърнете се към поддръжката.

Регистрация в Efbet
Рейтинг 3.4 от 19 мнения

Вашето ревю

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *