Sportingwin регистрация

200 лв. Начален бонус
Ad disclosure
В Efirbet може да се насладите на престой, който не включва реклами. За да съществуваме обаче, ние използваме т.нар. бизнес модел на Афилиейт маркетинг. Чрез различните Affiliate линкове на нашия сайт, ние свързваме посетителите ни със сайтовете за залози онлайн. Така има шанс да получим комисионни в замяна, за да продължаваме с усърдната си работа и разработката на още полезно и качествено съдържание. Прочетете повече за нашия бизнес модел в секция За Нас на сайта.
Ели Мартинова
Публикувано от: Ели МартиноваАктуализирано на: 12 юли 2023
Атанас Танев
Проверено от: Атанас ТаневГлавен редактор
Методология на оценката
Eто ‘Как тестваме‘ сайтове за залози
Изчетени материали по темата
6 тематични статии
Сравнения с други оператори
9 сравнения с алтернативни брандове
Актуализация на информацията
Общо 5 редакции от екипа ни досега
Приоритет
Нисък

Ако сте решили да си направите регистрация в Sportingwin и да играете в платформата, процедурата е бърза и лесна. Ще ви се наложи да споделите личните си данни с компанията, но това е съвсем стандартно изискване и ще е задължително, когато бъде финализиран дългоочаквания за Sportingwin лиценз за България. Вижте в следващите редове как да се регистрирате в сайта на Sportingwin.


Бърза Регистрация в Sportingwin

Sportingwin регистрация в стъпки
  1. Влезте в Sportingwin и натиснете бутона за регистрация.
  2. Въведете имейл адреса си и изберете сигурна парола.
  3. Решете в каква валута искате да играете – BGN или EUR.
  4. Попълнете личните си данни и изпишете имената си коректно.
  5. Впишете телефонен номер, на който операторът може да се свърже с вас.

Sportingwin Регистрация


Какви данни са нужни за Sportingwin регистрация

По-нетърпеливите от вас сигурно вече имат регистрация в сайта на Sportingwin. Някои от изсикваният при създаването на акаунт за залози на спорт обаче може да имат нужда от допълнителни уточнения. Ето какво откри Efirbet:

Sportingwin регистрация

Натиснете бутона за Sportingwin регистрация в горния десен ъгъл на сайта.

Попълнете валиден имейл. Изберете адрес, който посещавате редовно, защото чрез него ще получавате информация за предложенията в сайта.

Измислете и потвърдете парола. Вашата парола трябва да бъде на латиница и да съдържа поне една главна буква и минимум една цифра.

Посочете в каква валута искате да играете. Може да избирате между Евро и Лева.

Впишете промо код за Спортингуин, ако разполагате с такъв, и натиснете тъмносиния бутон, за да продължите напред.

Sportingwin регистрация на лични данни

В следващата форма за отваряне на сметка в Sportingwin, ще трябва да споделите личните си данни с букмейкъра.

Попълнете коректно имената си така, както са изписани на документите ви.

Изберете потребителско име и впишете ЕГН. Използвайте реални данни, защото на по-късен етап ще са ви нужни, за да преминете успешно през процеса по регистрация.

Посочете пол, рождена дата и страна.

Въведете адреса си, с който сте регистрирани по лична карта.

Впишете мобилния си номер и прочетете правилата на платформата.

Sportingwin Регистрация

Активация на акаунт

След като вече имате Sportingwin регистрация, нека видим как да активирате сметката си. За целта е нужно да отворите имейла, с който сте се вписали при оператора.

На него ще видите писмо, съдържащо линк за потвърждение. С него компанията иска да се увери, че сте предоставили валиден адрес, чрез който да комуникира с вас. Остава ви единствено да последвате линка за активация и да се впишете с логин данните си.

Ако не получите имейл с линк за активация, проверете в СПАМ папката си. В случай, че наистина нямате такова писмо, потърсете съдействие от чат на живо. Екипът по поддръжката на живо е доста отзивчив и е готов да помогне с всеки проблем.

Щом последвате линка, профилът ви ще е ативиран. Можете да правите залози на спорт, залози на живо или да се забавлявате в казино раздела. Можете също така да изпробвате раздел Pinnacle, където ще откриете привлекателни коефициенти за спортни събития.

Правила и условия на платформата

Спортингвин, както някои хора наричат букмейкъра, има своите игрални правила, които клиентите трябва да спазват. Най-доброто, което можете да направите, е да се запознаете с тях, още преди да си откриете сметка. Ето по-важните изисквания на Sporting win

👉 Можем да се регистрираме в сайта, само ако сме пълнолетни.

👉 Предоставените при регистрация данни трябва да са актуални по всяко време.

👉 Имате право само на един игрален профил.

👉 Залозите с платформата са предназначени само за забавление. Ако платформата установи злоумишлени действия, може да блокира профила ви.

👉 Забранено е да прехвърляте или подаряват сметки от и на други играчи.

👉 В случай, че в продължение на шест месеца не сте влизали в акаунта си и не сте използвали сметката си, операторът налага месечна такса.


Верификация в Спортингуин

Sportingwin верификация

За да залагате в Sportingwin не е нужно да сте верифицирали сметката си. Това ще се наложи обаче, ако регистрирате печалби и желаете да ги изтеглите. За целта трябва да преминете през следните стъпки.

  • След като сте си направили регистрация в Sportingwin, трябва да влезете в новосъздадения си акаунт.
  • Маркирайте бутона на профилното си меню, който ще видите в горната дясна част на сайта.
  • Изберете ‘Редактирай профил‘, а след това идете в секция ‘Документи‘.
  • В тази част на сайта може да качите своите документи, с които да удостоверите самоличността си.
  • Може да изберете между следните категории: Банкова бележка, Документи за самоличност, Паспорт, Шофьорска книжка, ИБАН, Социален идентификатор и Други.

Имайте предвид, че файловете трябва да са с размер до 3 МВ. След като екипът на Sportingwin ги разгледа, ще получите потвърждение за верифициран акаунт в сметката си.Sportingwin Регистрация през телефон

Sportingwin мобилна регистрация

Процедурата по регистрация в Спортингуин през телефон е идентична с тази, през която ще трябва да преминете, ако играете в десктоп версията на сайта. Информацията, която е нужно да споделите, не се отличава.

Необходимо е единствено да посетите Sportingwin mobile през телефон или таблет и ще може да се регистрирате в системата, като натиснете бутона за отваряне на сметка в Спортингвин.


Бонус след регистрация в Sportingwin

Sportingwin бонус за нови клиенти

След като сте си направили акаунт в сайта на Sportingwin, ще можете да се възползвате от атрактивните бонуси на Спортингуин, които са предназначени както за нови, така и за вече регистрирани играчи.

За да грабнете оферта, не е нужно да верифицирате сметката си, но ви съветваме да го направите веднага след регистрация в Спортингуин, за да избегнете излишни забавяния на по-късен етап.

Размер
В проценти
Мин. Депозит
Врътки
Мин. Коеф.
200 лв.
200%
10 лв.
11x
1.60
Бонус
18+ Важат условия | Играйте разумно | Участието в хазартни игри не е само забавление и крие риск от развиване на хазартна зависимост!

Разплащателни методи

Разплащателните методи в Sportingwin са по-скоро лимитирани. Надяваме се в бъдеще операторът да разшири методите, с които работи, защото засега желаещите да опитат платформата могат да заредят сметките си единствено с банкови карти и на касите на EasyPay. Ето как да захраните сметките си:

Метод за разплащанеМинимален депозитМаксимален депозитВреме за транзакция
Visa ЛогоVisa10 лв.5000 лв.Веднага
MasterCard ЛогоMasterCard10 лв.5000 лв.Веднага
EasyPay ЛогоEasyPay10 лв.4000 лв.Веднага
Метод за разплащанеМинимум изтеглянеМаксимално тегленеВреме за транзакция
Visa ЛогоVisa50 лв.5000 лв.до 5 дни
MasterCard ЛогоMasterCard50 лв.5000 лв.до 5 дни
EasyPay ЛогоEasyPay50 лв.5000 лв.Веднага

Често задавани въпроси

Мога ли да направя повече от една Sportingwin регистрация?

Не. Това е против правилата на платформата. Всеки клиент има право само на една сметка.

Нужно ли е да верифицирам сметката си след регистрация в Спортингвин?

Не е задължително да верифицирате сметката си веднага след Спортингуин регистрация, но ще е нужно да го направите, ако желаете да изтеглите печалбите си от платформата.

Мога ли да си направя в Sportingwin регистрация от телефон?

Да. Мобилната версия на Спортингуин позволява да се регистрирате.

Има ли Sportingwin лиценз за регистрация на български клиенти?

Компанията все още не разполага с лиценз за България, но приема регистрация на клиенти. Въпреки това след регистрация в сайта Sportingwin няма да може да депозирате пари или да залагате, преди компанията да има разрешително от НАП.


Финални думи

Екипът ни очаква с нетърпение предстоящия за Sportingwin лиценз, след което българските играчи ще могат да се забавляват в платформата на букмейкъра. За да тествате интригуващите опции за спортни залози, ще е нужно да си направите регистрация в Спортингуин и да депозирате средства. За момента опцията за захранване на акаунта не е достъпна, но разрешителното от НАП се очаква в най-скоро време.

Спортингуин Регистрация