Стратегия за гол в последните минути

Същност на стратегията

Друга много вълнуваща възможност за залагания набира скорост след почитателите на спорта, които искат да направят печалба покрай познанията си. Става дума за все по-популярната стратегия да се залага на мачове на живо и то в последните им минути. В следващите редове ще ви обясним за тази интересна тактика и ще ви дадем примери, за да бъде всичко максимално ясно.

стратегия за гол в последните минути на мача

Какво представлява залогът за голове в последните минути?

Всичко за тази стратегия става ясно от името й – става дума за това да залагате на попадение в мач, на който до края остават 10 минути, та и по-малко. Колкото по-малко време остава, толкова по-големи ще са залозите и можете да се възползвате от тях, преди да падне важния гол. Често се случва единият тим да изостава до този момент и да хвърля всичко в атака. Същевременно съперникът дебне на контра и иска да реши мача. Така, че често може да станем свидетели на попадение в последните минути. Друг вариант на този залог е да пробвате да заложите срещу очакван резултат в мача. С напредване на времето, коефициентът за неочаквана промяна нараства и вие можете да го използвате в своя полза. Още една атрактивна възможност са наличните в efbet Bulgaria за случващото се в следващите 60 секунди. Там коефициентите са наистина апетитни.


Примери за прилагане на стратегията

Представете си, че финала за ФА Къп е между отборите на Манчестър Юнайтед и Стоук. Няма голове и вече сме в 115-ата минута на продълженията. Коефициентът за реми намалява почти до 1.00, но вие можете да рискувате и да пробвате на страхотен коефициент гол в оставащите минути. В случая той ще е 20. Де факто, или ще загубите 1 евро, ако това е вашият залог, или ще спечелите 20. Истината е, че можете да пробвате подобен залог още 15 пъти и пак да бъдете на печалба при само една позната прогноза.


Можем ли да правим пари с този вид стратегия?

Този залог ви позволява наистина големи печалби и разбира се, доста вълнение, защото ще гледате мача на живо и до последно ще чакате попадение. Ако погледнем последното Световно първенство например, изключително много голове бяха вкарани в последните минути на мачовете или дори в продълженията. Коефициентите за подобен залог обикновено са доста атрактивни и можете да печелите сериозни суми, залагайки само с малки.


В кои спортове се използва?

Тази стратегия е най-характерна за футболни мачове, разбира се, може да се ползва и в хокея, например. В футбола обаче резултатът докрая никога не е сигурен и гол може да се вкара във всяка секунда в някоя от двете врати. Откакто се въведоха правилата за победа да се дават 3 точки, а за реми само 1, отборите се борят много повече за крайния успех и се разкриват в отбрана, създавайки предпоставки за попадения. Отделно, ако натискащ тим не успява да отбележи, винаги е възможно съперникът да направи контраатака и да вкара попадение.


Заключение и оценка за стратегията

Както споменахме, това е стратегия с високи коефициенти, а напоследък тенденциите са голове да се вкарват именно в края на мачовете. Така, че тя добива все по-голяма популярност и е факт, че не ви трябва всяка прогноза да е печеливша, за да сте напред в дългосрочен план. Така, че изборът е ваш!

Оценка за стратегията: 7.5/10

Атанас Танев
Атанас е основател на проекта Ефирбет и е човекът, който стои зад всичко в сайта - ревюта, прогнози, бонуси, дизайн и т.н. Вълнува се от онлайн маркетинг, афилиейти, предприемачество и спорт.