BETMARKET ВЕЧЕ В БЪЛГАРИЯ
100% до 300лвРЕГИСТРАЦИЯ
18+ ВАЖАТ ПРАВИЛА И УСЛОВИЯ
BETMARKET ВЕЧЕ В БЪЛГАРИЯ
РЕГИСТРАЦИЯ
18+ ВАЖАТ ПРАВИЛА И УСЛОВИЯ

Стратегия да печелим със залози на виртуален футбол

Една от най-вълнуващите възможности за залог, която букмейкърите разработват в последните години, е шансът да играете на виртуален футбол. Въпреки че случайността има голяма роля в този тип прогнози, съществуват някои тънкости, които могат да ви донесат успех. Ако се интересувате как да печелите от виртуален футбол, този текст е тъкмо за вас.

стратегия за залози на виртуален футбол

Какво представлява виртуалният футбол?

За да имате успешна игра, най-важно е да разберете принципите, по които действа виртуалният футбол. На първо място трябва да подчертаем, че това е симулация на оригиналния спорт. Принципите и правилата са същите, каквито са и при реалния футбол, така че ако сте фен на първообраза, няма да ви се налага да свиквате с нов регламент.

виртуална футболна среща

При някои букмейкъри – като при PalmsBet и Bwin Sports, симулацията може да бъде доста красива и реалистична, но все пак трябва да помните, че срещите се генерират от компютър на случаен принцип. Дори имената на отборите във виртуалните лиги да съвпадат с тези на реални клубове, това по никакъв начин не значи, че качествата им също ще се припокриват. Едно от най-големите предимства на електронния аналог е фактът, че срещите се провеждат на няколко минути, траят кратко и няма да ви се налага да чакате дълго, за да разберете дали печелите. Така дори да претърпите неуспех, може да възвърнете загубите си само след броени минути.


Виртуалният футбол и статистиката

Скептиците на играта с виртуален футбол смятат, че той не е подходящ за прогнози, тъй като случайността играе прекалено голяма роля. Това не е лъжа, но има шанс да рационализирате играта си и той се крие в статистическите справки. Може би сте изненадани, но повечето букмейкъри предлагат доста подробна информация за резултатите от отминалите си виртуални първенства. Въпреки че крайният резултат от игрите се генерира на случаен принцип от компютър, все пак ви съветваме да се допитвате до статистиката, преди да заложите. Тя определено ще ви помогне да се ориентирате в ситуацията и да вкарате логика в прогнозите си. Някои от вас дори може да забележат закономерности, които да им помогнат за успешна игра. В крайна сметка тези справки са единственият метод, по който може да контролирате риска, поне в известна степен. Не подминавайте статистиката и няма да съжалявате.


Стратегия за сравнително сигурна печалба

пазари за залог на брой голове

Именно на статистиката се основава предложението ни за сравнително сигурни печалби, които може да си докарате от виртуален футбол. Става въпрос за залозите на Общ брой голове Под / Над и по-специално за опцията Над 1.5 гола в мача. Ако прегледате справките, ще забележите, че доста значителен процент от виртуалните мачове завършват с поне две отбелязани попадения. Ето защо, ако предпочитате играта с премерен риск, ви съветваме да залагате именно на този пазар.

Имайте предвид, че не всеки от букмейкърите предлага опцията Под / Над 1.5 гола в мача, но в повечето сайтове ще я откриете. Както забелязвате от снимката по-горе, коефициентите за Над 1.5 гола не са зашеметяващи, но за сметка на това са достатъчно изгодни, предвид факта, че рискът при тях е сравнително пресметнат и обоснован. Специалистите в областта съветват да изберете именно този тип игра. Трябва да знаете, че стойностите тук варират от 1.10 до 1.90.

Примерът по-горе за коефициент 1.45 е по-рядко срещан. Ако желаете да заложите на сигурно, търсете стойности от типа на 1.20 – 1.30. Именно прогнозата за Над 1.5 гола в мача при коефициент 1.20 – 1.30 ви гарантира най-сигурна печалба, когато говорим за електронен футбол. Някои от вас вероятно ще погледнат с пренебрежение на тази възможност заради ниските стойности. Нека обаче направим примерна сметка на парите, които може да изкарате само за един ден, ако заложите три пъти. Ако разполагате със сравнително стабилна банка и може да отделите разумната сума от 100 лв. за начален залог, крайната ви печалба може да изглежда така:

  • 100 лв. при Над 1.5 гола х 1.30 = 130 лв.
  • 130 лв. при Над 1.5 гола х 1.30 = 169 лв.
  • 169 лв. при Над 1.5 гола х 1.30 = 219.70 лв.

В крайна сметка, само с три залога, бихте могли да осъществите над 100 % чиста печалба. Разбира се, за целта трябва да имате късмет и прогнозите ви да се сбъднат. Добрата новина обаче е, че виртуалните мачове се провеждат през целия ден и дори при неуспех ще може бързо да се върнете в играта.


За любителите на риска

Имаме предложение и за онези от вас, които не са фенове на сигурната игра и предпочитат силните хазартни усещания. Всъщност, виртуалният футбол е точно за вас. Случайният принцип, по който се генерират игрите, има две страни. За някои играчи това е минус, но любителите на риска могат да превърнат този факт в големи печалби. Причината е, че ако залагате на изненадата, бихте могли да изкарате страхотни суми при минимален залог. Харесайте някоя прогноза с висок коефициент и рискувайте с разумна инвестиция. Помнете, че това е виртуален футбол. При реалния спорт най-високи стойности предлагат прогнозите, които са почти невероятни за реализиране, но тук всичко е възможно. Ако имате щастлив ден, футболните симулации са чудесен начин да изпробвате късмета си.


Финални препоръки

Вече сте разбрали, че случайността играе важна роля в залозите на виртуален футбол. Тя обаче не е единственият фактор, който трябва да се вземе под внимание. Има шанс да рационализирате играта си, да я подредите и да вкарате логика в нея. Нашият съвет е да комбинирате двете стратегии, които ви показахме, в зависимост от ситуацията. За да не търпите сериозни загуби, търсете изненадата само с по-малки суми. Големите инвестиции оставете за ниските коефициенти към Над 1.5 гола. С повече постоянство там може да генерирате стабилни приходи. Ако пък претърпите поражение, може бързо да възвърнете позициите си само след един малък залог на високорисков пазар.

Атанас Танев
Атанас е основател на проекта Ефирбет и е човекът, който стои зад всичко в сайта - ревюта, прогнози, бонуси, дизайн и т.н. Вълнува се от онлайн маркетинг, афилиейти, предприемачество и спорт.