BETMARKET ВЕЧЕ В БЪЛГАРИЯ
100% до 300лвРЕГИСТРАЦИЯ
18+ ВАЖАТ ПРАВИЛА И УСЛОВИЯ
BETMARKET ВЕЧЕ В БЪЛГАРИЯ
РЕГИСТРАЦИЯ
18+ ВАЖАТ ПРАВИЛА И УСЛОВИЯ

Стратегии за първо полувреме / краен изход

стратегия за залози на първо и краен резултат

Същност на стратегията първо/краен

В тази статия ще се опитаме да Ви покажем друг интересен метод за залагания, който става все по-известен сред почитателите на онлайн залозите в последно време. Става дума за залог на първо полувреме/краен резултат. Там можете да стигнете до сериозни коефициенти, но как да печелите и каква стратегия да използвате, там е разковничето!


Какво е характерно за залога на първо полувреме и краен изход?

Залогът първо полувреме/краен изход или резултат е специален залог, който се предлага от всички букмейкъри. Той е комбинация от залозите за изход на първа част и тези за краен изход. Само, че за да спечелите тук, трябва да познаете развоя и на почивката, и в края на срещата. Можете да залагате преди среща или на живо, през първата част, на променящи се коефициенти.

Например, ако Барселона играе с Гранада, а вие смятате, че Барса ще води и на почивката, и в края, можете да направите гореспоменатия залог. В случая той би бил 1.60, но пък ще е по-висок от първоначалния за краен изход. В същия момент, ако смятате, че Барса ще има зор да се справи със съперника през първата част, можете да пробвате Х/1 за първо-краен и да получите коефициент от 5.50. В случай, че искате да разчитате на пълна изненада, можете дори да сложите на водачество на Барса през първата част и пълен обрат след почивката на вече значително високи коефициенти. Такива изненади, разбира се, се случват по-рядко. Факт е, че поради високите коефициенти, можете дори да комбинирате някои залози и отново да сте на печалба. Залозите за първо/краен нерядко достигат и минават 100.00.


Кои спортове за подходящи за тези залози?

Популярността на тези залози се разрасна и можете да ги играете на почти всеки спорт, който е разделен на поне 2 полувремена. Става дума за баскетбол, футбол, хокей, ръгби, американски футбол и т.н. В хокея дори може да се пробват залози за третините и крайния резултат. Особено любопитни опции ще откриете в предлаганите от bwin залози, защото австрийската компания се старае да постоянно да разнообразява своите клиенти.


Може ли да се печели от тези видове залози?

Такива видове залагания са особено популярни заради големите коефициенти, които носят. Да заложите на загуба на отбор, който води на почивката, обикновено е коефициент от 20 нагоре. Ако пък искате да играете редовно, по-скоро Ви съветваме да залагате на победи на фаворита. Ще ви дадем и пример.

Потърсете мач, в който фаворитът и домакин има коефициент от около 1.50 за победа. След това заложете на два пъти. В първия залог отбележете първо/краен 1-1. Във втория пък пишете Х-1. Така със сигурност ще сте отгоре и при двата изхода, дори отборът Ви да има трудности да поведе до почивката.


Заключение и оценка за стратегията

Тази стратегия ще ви се види много изгодна. Това е така, защото дори да хващате само всеки трети свой залог, отново ще сте на печалба заради огромните коефициенти. Можете да пробвате тези залози и като система или янки бет. Във всеки случай ви подканваме да си пробвате късмета и да проверите докъде се простират възможностите Ви. Така или иначе, поне няма да имате проблеми да се ядосвате, че Ви е издънил коефициент от сорта на 1.10.

Оценка на стратегията: 8/10

Атанас Танев
Атанас е основател на проекта Ефирбет и е човекът, който стои зад всичко в сайта - ревюта, прогнози, бонуси, дизайн и т.н. Вълнува се от онлайн маркетинг, афилиейти, предприемачество и спорт.