50 Free Spins БЕЗ ДЕПОЗИТ
РЕГИСТРАЦИЯ
18+ ВАЖАТ ПРАВИЛА И УСЛОВИЯ
50 Free Spins БЕЗ ДЕПОЗИТ
РЕГИСТРАЦИЯ
18+ ВАЖАТ ПРАВИЛА И УСЛОВИЯ

Стратегия за залози на Скоркаст/Уинкаст пазари

Ако вече сте натрупали известен опит със стандартните спортни прогнози, вероятно търсите ново поле за изява, с което да разнообразите играта си. Такава възможност ви предоставят Уинкаст/Скоркаст залозите (срещани на английски като: Wincast / Scorecast), за които ще ви разкажем в този текст.

стратегия за залози на скоркаст/уинкаст пазари

Какво представлява Уинкаст залогът?

Wincast залогът е една от най-любопитните опции за игра. Това е двойна прогноза, която изисква от вас да обвържете в един фиш две предположения от една и съща среща. Популярните букмейкъри в страната, като ПалмсБет, например, предлагат стандартни комбинирани пазари към повечето атрактивни срещи. Обикновено този тип залози са често срещани при футболните мачове, затова ще дадем примери от тази сфера. В този случай ще трябва да играете за голмайстор в мача и за краен резултат от срещата. Нека предположим, че на терена ще излязат отборите на Германия и Франция. В зависимост от нагласите ви, вашият уинкаст фиш може да изглежда така:

  • Антоан Гризман да отбележи гол и Франция да спечели мача.
  • Антоан Гризман да отбележи гол и Германия да спечели мача.
  • Томас Мюлер да отбележи гол и Германия да спечели мача.
  • Томас Мюлер да отбележи гол и Франция да спечели мача.

Както забелязвате, предположенията ви за голмайстор в срещата може да не съвпадат с прогнозите ви за печелившия отбор. Комбинирайки различните възможности, вие ще получите съответния коефициент за уинкаста си. Този тип игра се характеризира с доста примамливи стойности. При някои букмейкъри ще откриете и по-специфични уинкаст опции като това да познаете по-конкретно кой ще бъде първият голмайстор в мача. Вече се досещате, че стойностите тук са още по-изгодни, но и рискът, който ще поемете, ще е по-голям. Имайте предвид, че за да спечелите, трябва и двете ви предположения да излязат правилни.


Какво е Скоркаст?

скоркас пазари

Scorecast прогнозите са продължение на Уинкаст опциите. Те също са залози, включващи две предположения за една и съща среща. В този случай отново трябва да заложите на голмайстор в мача. Разликата е, че за успешен скоркаст трябва да отгатнете и точния резултат в срещата. Следвайки горните примери, вашите скоркаст предположения от същата примерна среща биха могли да са:

  • Антоан Гризман да отбележи гол и Франция да спечели с 2:1.
  • Антоан Гризман да отбележи гол и Германия да спечели с 2:1.
  • Томас Мюлер да отбележи гол и Германия да спечели мача с 1:0.
  • Томас Мюлер да отбележи гол и Франция да спечели мача с 3:1.

Тук коефициентите са още по-примамливи, но и вероятността за неуспех също е голяма. Това е така, защото трябва да сте достатъчно умели, за да познаете не само голмайстора и крайния победител, но и точния резултат, който ще запишат отборите. За любителите на още по-силните усещания някои букмейкърски къщи предлагат възможност да съставите скоркаста си от прогноза за първи голмайстор и точен резултат.


Какво е важно, за да успеете?

Ако разгледате какви стойности се предлагат за Уинкаст и Скоркаст прогнозите, със сигурност ще ви се прииска да опитате късмета си в тази област. Най-важното обаче е да преценявате трезво рисковете, които крият различните срещи. Най-добре би било да заложите на мачове с ясно изразен фаворит и голмайстор. Не оставяйте предположенията си изцяло на случайността, колкото и изкушаващи да са коефициентите. Много ценна практика при Уинкаст и Скоркаст предположенията е допитването до статистиката. Тези данни ще ви помогнат да вземете правилното решение. Head to Head секцията, например, може да ви ориентира за крайния резултат от предишните сблъсъци между отборите. В статистическата справка ще видите още кои играчи имат силен сезон и са влезли в голова серия.

Имайте предвид, че не всеки мач е подходящ за този тип прогноза. Понякога рискът просто е твърде висок и не си заслужава. Подбирайте внимателно селекциите, за които играете.


В кои спортове се срещат Скоркаст и Уинкаст?

Както споменахме, Скоркаст и Уинкаст залозите са характерни най-вече за футбола, откъде произтичат. Сайтовете за залози постоянно се стараят да разширяват възможностите пред своите клиенти, така че този тип игра се предлага и за други спортове. Една допълнителна възможност, например, е тенисът. В него може да предположите кой ще вземе първия гейм и кой – целия мач. Ще срещнете Уинкаст и Скоркаст опциите и при хокея на лед, където опциите за залог са сходни с тези във футбола.

Ако сте заинтригувани, може да разгледате какво предлагат различните букмейкърски къщи. Имайте предвид, че този тип залог не е достъпен за всички селекции от даден спорт. Така например, със сигурност ще го откриете при сблъсъците от Шампионска лига, но не е задължително да имате тази опция при мачове от футболното първенство на Индия. Все пак, колкото по-популярна е дадена дивизия, толкова повече интересни възможности са предвидени за нея.


Какво още?

Щом сте изчели текста ни дотук, вече сте подготвени за първите си стъпки в Уинкаст/Скоркаст прогнозите. Помнете, че ключът към успеха е търпението и разумната преценка. Бихме искали да ви посъветваме още да разгледате сайтовете на повече букмейкърски къщи. Някои компании предлагат по-изгодни условия за този тип залози. Щом ще поемате риск, нека да извлечете максимума от играта си.

Атанас Танев
Атанас е основател на проекта Ефирбет и е човекът, който стои зад всичко в сайта - ревюта, прогнози, бонуси, дизайн и т.н. Вълнува се от онлайн маркетинг, афилиейти, предприемачество и спорт.