Стратегия за залози на Скоркаст/Уинкаст пазари

Ако вече сте натрупали известен опит със стандартните спортни прогнози, вероятно търсите ново поле за изява, с което да разнообразите играта си. Такава възможност ви предоставят Уинкаст/Скоркаст залозите (срещани на английски като: Wincast / Scorecast), за които ще ви разкажем в този текст.

стратегия за залози на скоркаст/уинкаст пазари

 

Какво представлява Уинкаст залогът?

Wincast залогът е една от най-любопитните опции за игра. Това е двойна прогноза, която изисква от вас да обвържете в един фиш две предположения от една и съща среща. Обикновено този тип залози са често срещани при футболните мачове, затова ще дадем примери от тази сфера. В този случай ще трябва да играете за голмайстор в мача и за краен резултат от срещата. Нека предположим, че на терена ще излязат отборите на Германия и Франция. В зависимост от нагласите ви, вашият уинкаст фиш може да изглежда така:

  • Антоан Гризман да отбележи гол и Франция да спечели мача.
  • Антоан Гризман да отбележи гол и Германия да спечели мача.
  • Томас Мюлер да отбележи гол и Германия да спечели мача.
  • Томас Мюлер да отбележи гол и Франция да спечели мача.

Както забелязвате, предположенията ви за голмайстор в срещата може да не съвпадат с прогнозите ви за печелившия отбор. Комбинирайки различните възможности, вие ще получите съответния коефициент за уинкаста си. Този тип игра се характеризира с доста примамливи стойности. При някои букмейкъри ще откриете и по-специфични уинкаст опции като това да познаете по-конкретно кой ще бъде първият голмайстор в мача. Вече се досещате, че стойностите тук са още по-изгодни, но и рискът, който ще поемете, ще е по-голям. Имайте предвид, че за да спечелите, трябва и двете ви предположения да излязат правилни.

 

Какво е Скоркаст?

скоркас пазари

Scorecast прогнозите са продължение на Уинкаст опциите. Те също са залози, включващи две предположения за една и съща среща. В този случай отново трябва да заложите на голмайстор в мача. Разликата е, че за успешен скоркаст трябва да отгатнете и точния резултат в срещата. Следвайки горните примери, вашите скоркаст предположения от същата примерна среща биха могли да са:

  • Антоан Гризман да отбележи гол и Франция да спечели с 2:1.
  • Антоан Гризман да отбележи гол и Германия да спечели с 2:1.
  • Томас Мюлер да отбележи гол и Германия да спечели мача с 1:0.
  • Томас Мюлер да отбележи гол и Франция да спечели мача с 3:1.

Тук коефициентите са още по-примамливи, но и вероятността за неуспех също е голяма. Това е така, защото трябва да сте достатъчно умели, за да познаете не само голмайстора и крайния победител, но и точния резултат, който ще запишат отборите. За любителите на още по-силните усещания някои букмейкърски къщи предлагат възможност да съставите скоркаста си от прогноза за първи голмайстор и точен резултат.

 

Какво е важно, за да успеете?

Ако разгледате какви стойности се предлагат за Уинкаст и Скоркаст прогнозите, със сигурност ще ви се прииска да опитате късмета си в тази област. Най-важното обаче е да преценявате трезво рисковете, които крият различните срещи. Най-добре би било да заложите на мачове с ясно изразен фаворит и голмайстор. Не оставяйте предположенията си изцяло на случайността, колкото и изкушаващи да са коефициентите. Много ценна практика при Уинкаст и Скоркаст предположенията е допитването до статистиката. Тези данни ще ви помогнат да вземете правилното решение. Head to Head секцията, например, може да ви ориентира за крайния резултат от предишните сблъсъци между отборите. В статистическата справка ще видите още кои играчи имат силен сезон и са влезли в голова серия.

Имайте предвид, че не всеки мач е подходящ за този тип прогноза. Понякога рискът просто е твърде висок и не си заслужава. Подбирайте внимателно селекциите, за които играете.

 

В кои спортове се срещат Скоркаст и Уинкаст?

Както споменахме, Скоркаст и Уинкаст залозите са характерни най-вече за футбола, откъде произтичат. Сайтовете за залози постоянно се стараят да разширяват възможностите пред своите клиенти, така че този тип игра се предлага и за други спортове. Една допълнителна възможност, например, е тенисът. В него може да предположите кой ще вземе първия гейм и кой – целия мач. Ще срещнете Уинкаст и Скоркаст опциите и при хокея на лед, където опциите за залог са сходни с тези във футбола.

Ако сте заинтригувани, може да разгледате какво предлагат различните букмейкърски къщи. Имайте предвид, че този тип залог не е достъпен за всички селекции от даден спорт. Така например, със сигурност ще го откриете при сблъсъците от Шампионска лига, но не е задължително да имате тази опция при мачове от футболното първенство на Индия. Все пак, колкото по-популярна е дадена дивизия, толкова повече интересни възможности са предвидени за нея.

 

Какво още?

Щом сте изчели текста ни дотук, вече сте подготвени за първите си стъпки в Уинкаст/Скоркаст прогнозите. Помнете, че ключът към успеха е търпението и разумната преценка. Бихме искали да ви посъветваме още да разгледате сайтовете на повече букмейкърски къщи. Някои компании предлагат по-изгодни условия за този тип залози. Щом ще поемате риск, нека да извлечете максимума от играта си.

Write your review

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *