Efirbet

Теглене на пари от Winbet

Видяно 293 пъти
теглене на парични средства от Winbet

Ако късметът ви се е усмихнал и сте сред щастливците, успели не само да се забавляват в сайта на Winbet, но и да генерират печалба, значи вече е време да приберете приходите си. Това става, като изтеглите баланса си или поне част от него. В този текст ще ви покажем какви са стъпките при тази процедура.

Посетете Winbet


Как да изтеглите парите си от Уинбет?

За да приберете натрупаните в акаунта ви печалби, трябва да се логнете в него. След това маркирайте менюто към профила си и изберете секция „Депозити“. Пред вас ще се появи екран с три подраздела – „Депозити“, „Изплащания“ и „История“. Както се досещате, нужно е да влезете в частта „Изплащания“.

изтегляне на сума от Winbet
Изглед от страницата за теглене на пари от баланс в Winbet

Тя ще ви отведе в ново меню, което ще поиска от вас да изберете разплащателен метод и да укажете на системата каква част от баланса си желаете да изтеглите. За улеснение, платформата ще ви покаже каква е цялата наличност, с която разполагате. Предоставя ви се шанс сами да прецените как да получите парите си:

  • По кредитна/Дебитна карта. Това е един от най-предпочитаните разплащателни методи. Ако сте захранили Уинбет акаунта си по този начин, вероятно ще предпочетете букмейкърът да ви изплати сумите именно така.
  • Чрез банков превод. Банковият превод е предпочитан начин в случаите, когато имате банкова сметка, но не и пластика, с която да извършвате плащанията си. Имате възможност да заявите подобна трансакция в Уинбет.
  • Easy Pay е единственият начин, по който може да приберете печалбите си кеш. Този метод е изключително удобен, тъй като в съвсем кратък срок ще може да държите в ръка новите приходи.
  • ePay е вариантът, когато предпочитате да използвате електронен портфейл за своите нареждания в интернет. Печалбите ви ще се преведат към микросметката ви моментално.

Ще забележите, че за при изплащанията са налични всички методи, които са достъпни при депозирането на суми. Изключение пне прави дори опцията за разплащания през CASHTERMINAL, която е достъпна за теглене, ако сте верифицирали профила си.

 

Условия на различните методи

Разгледайте добре опциите си и преценете кой метод ще бъде най-подходящ за вас. Имайте предвид обаче, че който и да е изберете, минималната сума за изтегляне е 30 лв., а трансакцията ще бъде безплатна за вас.

Метод за разплащанеМинимум изтеглянеМаксимално тегленеВреме за транзакция
Bank Wire Transfer ЛогоBank Wire Transfer30 лв.100 000 лв.от 1 до 5 дни
ApplePay ЛогоApplePay---
Visa ЛогоVisa30 лв.80 000 лв.до 24 часа
MasterCard ЛогоMasterCard30 лв.80 000 лв.до 24 часа
ePay.bg ЛогоePay.bg30 лв.5 000 лв.до 24 часа
Cashterminal ЛогоCashterminal30 лв.5 000 лв.незабавно
EasyPay ЛогоEasyPay30 лв.5 000 лв.до 24 часа
Fast Pay ЛогоFast Pay30 лв.5 000 лв.до 24 часа
Skrill ЛогоSkrill30 лв.5 000 лв.до 24 часа
Smart Payments (BG Posts) ЛогоSmart Payments (BG Posts)---
A1 ЛогоA1---
Vivacom SMS ЛогоVivacom SMS---

Вземете под внимание, че срокът за изплащане започва да тече от момента, в който вашата заявка бъде одобрена от операторите на Уинбет. Ако желаете трансакцията ви да бъде ускорена, може да се свържете с центъра за обслужване на клиенти и да обясните ситуацията си.

Играенето на казино игри и спортните залози онлайн не са само за забавление. Те водят до потенциален риск от зависимост. Играйте разумно и отговорно като вземете мерки за предотвратяване на рисковете. Повече информация в сайта на НАП и Winbet отговорна игра

Efirbet
Експерт
Efirbet
Efirbet е вашият сайт за най-добрите съвети за спортни залагания, ревюта на букмейкъри и онлайн казина.
Коментирай