Атанас Танев

Възстановяване на парола в Efbet

Видяно 3230 пъти
14
възстановяване на парола в ефбет

На всеки клиент на букмейкъра Ефбет, може да му се случи, така че да забрави паролата си. Разбира се, това не трябва да е повод за притеснение, тъй като букмейкъра е дал възможност за бързо и лесно възстановяване на забравените данни за вход в системата. В следващите редове, ще опишем стъпка по стъпка, как да възстановите паролата си, когато я забравите или изгубите.

Вход в Ефбет

По какъв начин да възстановя паролата

забравена парола в ефбет
Снимка от менюто за възстановяване на паролата

Първото нещо, което се налага да направите, е да кликнете на линка „Забравен логин”, който се намира точно под полетата, в които вписвате потребителско име и парола. След като сте натиснали върху връзката ще се покаже нов диалогов прозорец, в който имате две опции за възстановяване на паролата. Изберете дали това да стане чрез въвеждане на потребителско име и дата на раждане, или паролата да се изпрати на имейл адреса, с който сте регистрирани.

В случай, че изберете първата опция „Въведи тайния код и промени паролата” ще ви се покажат полета, където трябва да напишете отговора на тайния въпрос, с който сте се регистрирали, и да въведете новата парола, която желаете. Другият удобен начин е да кликнете върху „Изпрати на е-мейл новата парола”, като тя ще бъде изпратена на електронната поща, която сте вписали във формата за регистрация. Така процесът приключва.

Не мога да се справя сам, какво да направя?

Ако не можете да се справите с възстановяване на паролата по описаните начини по-горе, то не се колебайте да потърсите съдействие от персонала, който поддържа сайта. С последния може да се свържете чрез чат на живо, телефон или да напишете писмо на имейла за контакти: support@efbet.com. Операторите ще ви съдействат за връщането на паролата ви, за да имате достъп до сайта на Ефбет. По този начин вие отново ще може да залагате на любимите си игри в системата.

Играенето на казино игри и спортните залози онлайн не са само за забавление. Те водят до потенциален риск от зависимост. Играйте разумно и отговорно като вземете мерки за предотвратяване на рисковете. Повече информация в сайта на НАП и Efbet отговорна игра

Атанас Танев
Атанас е основател на проекта Ефирбет и е човекът, който стои зад всичко в сайта - ревюта, прогнози, бонуси, дизайн и т.н. Вълнува се от онлайн маркетинг, афилиейти, предприемачество и спорт.
Коментирай
 1. Akai Osmanov
  Искам нова парола
  1. Elica Martinova
   Здравейте! Прегледайте нашата статия по темата, дано ви е от помощ!
 2. Йордан Желязков
  Здр парола пиша и неме пуска
 3. Рангел Аспарухов
  Не мога да вляза поше че е неправилна парола или имел
 4. Slavi Kostadinov
  Name puska zabravena parola nestavan
 5. Спас Цветанов
  Zabravena parola I emailn
 6. Aleks4eto89
  Искам нова парола
 7. Plamen
  zdraveite zabravil sum potrebitelskoto si ime i ne moga da napravq nova registraciq
  1. Atanas Tanev
   Привет, Пламен. Потърсете съдействие от Ефбет на този имейл: support@efbet.com
   Поздрави,
   Атанас
 8. Mirko30
  Zabravena parola I email
 9. Varban
  Не мога да си възстановя паролата... Опитвах, но защо не става
 10. Antoneta antova
  Забравила съм си паролата и кодовете... Как да вляза?
 11. murat96
  Искам да сменя логин и парола в сайта. Как да стане?
  1. efirbet
   Здравейте! Не мода смените логин/потребителкото си име, но може да смените паролата си, като натиснете "Забравен логин"! От тук нататък имате две опции - да възстановите паролата си през имейл или като попълните логин името си + датата си на раждане. Надявам се да сме ви полезни.
   Поздрави,
   Efirbet.com