възстановяване на парола в ефбет

На всеки клиент на букмейкъра Ефбет, може да му се случи, така че да забрави паролата си. Разбира се, това не трябва да е повод за притеснение, тъй като букмейкъра е дал възможност за бързо и лесно възстановяване на забравените данни за вход в системата. В следващите редове, ще опишем стъпка по стъпка, как да възстановите паролата си, когато я забравите или изгубите.

Влезте в Efbet

По какъв начин да възстановя паролата

забравена парола в ефбет
Снимка от менюто за възстановяване на паролата

Първото нещо, което се налага да направите, е да кликнете на линка „Забравен логин”, който се намира точно под полетата, в които вписвате потребителско име и парола. След като сте натиснали върху връзката ще се покаже нов диалогов прозорец, в който имате две опции за възстановяване на паролата. Изберете дали това да стане чрез въвеждане на потребителско име и дата на раждане, или паролата да се изпрати на имейл адреса, с който сте регистрирани.

В случай, че изберете първата опция „Въведи тайния код и промени паролата” ще ви се покажат полета, където трябва да напишете отговора на тайния въпрос, с който сте се регистрирали, и да въведете новата парола, която желаете. Другият удобен начин е да кликнете върху „Изпрати на е-мейл новата парола”, като тя ще бъде изпратена на електронната поща, която сте вписали във формата за регистрация. Така процесът приключва.

Не мога да се справя сам, какво да направя?

Ако не можете да се справите с възстановяване на паролата по описаните начини по-горе, то не се колебайте да потърсите съдействие от персонала, който поддържа сайта. С последния може да се свържете чрез чат на живо, телефон или да напишете писмо на имейла за контакти: support@efbet.com. Операторите ще ви съдействат за връщането на паролата ви, за да имате достъп до сайта на Ефбет. По този начин вие отново ще може да залагате на любимите си игри в системата.

Публикувано на

4 коментара за “Възстановяване на парола в Efbet

Публикувай коментар
 1. Varban
  19.04.2019 в 19:23

  Не мога да си възстановя паролата… Опитвах, но защо не става

  0 0
 2. Antoneta antova
  18.04.2019 в 20:02

  Забравила съм си паролата и кодовете… Как да вляза?

  0 0
 3. murat96
  19.02.2019 в 18:19

  Искам да сменя логин и парола в сайта. Как да стане?

  0 0
  1. efirbet
   07.03.2019 в 16:32

   Здравейте! Не мода смените логин/потребителкото си име, но може да смените паролата си, като натиснете „Забравен логин“! От тук нататък имате две опции – да възстановите паролата си през имейл или като попълните логин името си + датата си на раждане. Надявам се да сме ви полезни.
   Поздрави,
   Efirbet.com

   0 0

Вашето ревю

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *