Winbet cash out опция

Вход в Winbet

Въведение

Winbet предоставя на своите клиенти възможността да залагат на спорт и казино по интернет. В стремежа си да станат номер едно на пазара за хазартни игри, букмейкърите предлагат различни полезни опции за потребителите. Една от най-често използваните функции при онлайн залозите е „Cash out” или позната още като „Затвори залога”. Всеки, който иска може да прекрати залога си и да спечели определена сума от използването на този популярен бутон.

лого на уинбет кеш аутCash out опцията може да донесе печалба или да направи загубата ви по-поносима. На този етап от Уинбет предлагат цялостен кеш аут, а частичното затваряне на залога не е достъпно. И така в случай, че спортното събитие, на което сте заложили е на път да се сбъдне, то сумата за затварянето на залога ще е по-голяма. И обратно, когато залогът ви върви към загуба сумата, която ще можете да приберете във виртуалната си сметка, ще е по-малка от направения залог.

Компанията е направила всичко по силите си, за да отговори на високите потребителски изисквания за интерфейса на cash out бутона, така че последният да не забави или да създава друг тип проблеми. С няколко клика на мишката вие можете да прекратите направения залог.

 

Как да използваме кеш аут на Winbet?

Клиентът може да използва кеш аут, когато прецени, че събитието не се развива според неговата прогноза. За да затворите залога си е нужно да се уверите, че имате достъп до опцията кеш аут. Ако искате да проверите дали функцията съществува за направените от вас селекции, трябва да натиснете жълтия бутон “CASHOUT”, който ще намерите в дясната половина на екрана (виж снимката). С натискането на бутона ще се отвори прозорец, в който са изброени събитията, на които сте заложили и евентуално опцията за кеш аут.

кеш аут от уинбет употреба
Подробно обяснение за начина на употреба на опцията кеш аут

В примера, който даваме, играхме мача Олимпик ФК – Бризбейн Страйкърс със знак 2 и залог от 2 лева. Натиснахме жълтия бутон “CASHOUT”, за да проверим дали опцията е достъпна за тази среща. Както ще видите на следващата снимка бутонът кеш аут присъства и е оцветен в сиво. На него е изписана и сумата, която можем да приберем в сметката си ако затворим залога, а именно 1.82 лева. В случая загубихме 18 стотинки от заложените 2 лева, но можеше да загубим много повече, тъй като мачът не се развиваше според нашите предвиждания.

кеш аут употреба уинбет
Втора стъпка при използването на опцията кеш аут

Последната снимка показва, че трябва да потвърдите използването на опцията кеш аут. Редом с това е изписана и сумата, която можете да изтеглите чрез затварянето на залога. Ваше е решението дали ще потвърдите желанието си да затворите залога или ще се откажете от тази функция. В момента, който изберете бутона „Потвърди” ще получите сумата в сметката ви.

получаване на сума от уинбет
Прозорец с възможност за получаване на спечелената до момента сума

Това е цялата процедура по затварянето на залог посредством опцията кеш аут. Всичко става бързо и без затруднения за потребителите. Напомняме, че кеш аут не се предлага за всяко едно спортно събитие. Поради тази причина клиентът сам трябва да провери дали опцията е налична или не. За съжаление, няма начин това да бъде проверено преди направата на залог.

 

За кои спортове и пазари е наличен кеш аут?

Кеш аут функцията е налична за всички спортове, предлагани от УинБет. Тук обаче ще отбележим, че няма как да се провери за кой конкретен мач ще можете да затворите залога. В повечето случаи, когато играете спортни срещи „На живо” бутонът кеш аут присъства. Прекратяването на залога е налично и за големите спортни събития на футбол, тенис, баскетбол, хокей и други спортове. Към този момент букмейкърът не е сложил ограничения за затварянето на залози за определени събития и пазари, което е още един съществен плюс.

 

Предимства и недостатъци на спирането на залог в Winbet

Естествено, ние адмирираме решението на Winbet, да вгради в сайта си кеш аут опцията. Има обаче и някои отрицателни черти, тъй като затварянето на залога в конкурентни сайтове на световни букмейкъри е направено максимално достъпно с частични и автоматични функции.

Предимства:

 • Кеш аут бутона е достъпен за голяма част от спортните събития и пазари;
 • Опцията „Затвори залог” работи безотказно, не забива и не създава проблеми;
 • Клиентът може да използва кеш аут на единични и множествени залози;
 • С използването на кеш аут можете да спечелите повече, отколкото сте заложили;

Недостатъци:

 • Не можете да проверите предварително дали кеш аут е наличен за дадено събитие;
 • Липсва опцията за частичен кеш аут, която присъства е по-големите сайтове за залози;
 • Отсъства и екстрата автоматичен кеш аут, известна на повечето играчи;

И дори да има недостатъци, кеш аут бутонът на Winbet може да бъде изключително полезен. С негова помощ ще спечелите повече пари или ще се предпазите от сериозни финансови загуби, които биха могли да ви натежат. За това още веднъж поздравяваме компанията за тази опция.

 

Кеш аут през мобилната версия

мобилен кеш аут за уинбетВ случай, че залагате през мобилно устройство, то няма да имате проблем с използването на функцията за затваряне на залога. Това, което трябва да направите е същото, както в пълната версия на сайта. Първо, проверете дали дадената среща позволява кеш аут, натискайки жълтия бутон в дясната част на дисплея „CASHOUT”.

Ако спортното събитие позволява да прекратите залога ще видите сив бутон кеш аут с изписаната сума, която можете да усвоите. Натиснете бутона и ще се покаже прозорец, в който да потвърдите или откажете кеш аут. Натискайки потвърди ще прекратите залога.

Кеш аут функцията е приложима на всички видове устройства, като таблети, смартфони, айфони, айпад и лаптопи. Не съществуват никакви съществени разлики между мобилната версия и тази за компютри. Играйте спокойно и се насладете на тези опция.

За тези, които не забелязват сивия бутон кеш аут на мобилния си телефон или таблет, ще кажем, че най-вероятно проблемът се крие в самото събитие, което не може да бъде затворено.

 

Дава ли се бонус при прекратяване на залог?

От УинБет не са предвидили специален бонус, който се отнася до използване на кеш аут функцията. В уебсайта на букмейкъра ще намерите други интересни бонуси и промоции, така че не се колебайте да се запознаете с тях. Въпреки всичко и тук можем да отчетем малък минус, тъй като съществуват конкурентни сайтове, предлагащи бонуси за кеш аут опцията.

 

Често задавани въпроси за УинБет кеш аут

Тук ще разгледаме някои от най-често срещаните потребителски въпроси, свързани с опцията за затваряне на залога. Клиентите, които не намерят отговор на тяхното питане, могат да се свържат с поддръжката посредством чата на живо, за да отправят въпросите си.

 1. В кой момент да използваме опцията кеш аут?
 2. Препоръчваме ви да следите спортното събитие внимателно. В определени моменти сумата, която се предлага за кеш аут може да е по-голяма от залога ви и да излезете на печалба. Това може да се случи, ако вашият залог е на път да бъде реализиран.

 3. Защо УинБет предлага кеш аут?
 4. Всеки известен букмейкър, който предлага спортни залози по интернет, е длъжен да осигури на клиентите си полезни опции, каквато без никакви съмнения е кеш аут. Главната идея е играчите да се чувстват комфортно по време на залагане.

 5. Предлага ли се частичен кеш аут в сайта?
 6. Не, клиентите могат да затворят целия си залог чрез натискане на бутона. Възможно е в бъдеще време букмейкърът да позволи употребата на частичен кеш аут, но на този етап това е невъзможно.

 7. Бутонът кеш аут присъстваше, но се загуби, каква е причината?
 8. Вероятно щом не виждате кеш аут бутона, то е настъпила някаква промяна в срещата. Възможно е коефициентът да е променен заради наказателни картони, голове и други.

 9. Има ли разлики между мобилния кеш аут и този на компютър?
 10. Разлики няма. Функцията работи по един и същ начин на мобилни устройства и на компютър. Единственото по-различно нещо е нагаждането на екрана според дисплея на мобилния апарат.

 11. Защо кеш аут бутонът не присъства?
 12. Ако нямате достъп до кеш аут, то това се дължи на дадените селекции, които сте направили. По всяка вероятност за тях не е предвидена възможност за затваряне на залога ви.

 

Мнение и рейтинг за кеш аут на УинБет

От една страна се радваме, че УинБет е поставил опцията кеш аут. От друга обаче забелязваме отсъствие на допълнителни функции към нея, като опция за частично затваряне на залога или автоматична настройка за кеш аут. Това са все нововъведения, на които компанията трябваше да обърне подобаващо внимание. Все пак, заради старанието на букмейкъра да предложи кеш аут бутон на играчите, ние сме длъжни да дадем оценка минимум 7/10, която ни се струва справедлива на фона на всичко, което написахме в този, вярваме интересен и полезен, материал.

Пробвайте Winbet Cash Out

Едно мнение за “Winbet cash out опция

Публикувай коментар
 1. Опцията работи много добре в сайта на Уинбет, но на мен ми липсва частичното затваряне. Иначе, откъм пазари които могат да се затварят и предлагани суми – кеш аут-а си го бива. Хубавото е, че целия процес става бързо, без излишни забавяния.
  0  0

Вашето ревю

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *