Winbet cash out опция

Ad disclosure
В Efirbet може да се насладите на престой, който не включва реклами. За да съществуваме обаче, ние използваме т.нар. бизнес модел на Афилиейт маркетинг. Чрез различните Affiliate линкове на нашия сайт, ние свързваме посетителите ни със сайтовете за залози онлайн. Така има шанс да получим комисионни в замяна, за да продължаваме с усърдната си работа и разработката на още полезно и качествено съдържание. Прочетете повече за нашия бизнес модел в секция За Нас на сайта.
Efirbet
Публикувано от: EfirbetАктуализирано на: 06 октомври 2022
Атанас Танев
Проверено от: Атанас ТаневГлавен редактор
Методология на оценката
Eто ‘Как тестваме‘ сайтове за залози
Изчетени материали по темата
7 тематични статии
Сравнения с други оператори
8 сравнения с алтернативни брандове
Актуализация на информацията
Общо 66 редакции от екипа ни досега
Приоритет
Висок

Въведение

Winbet предоставя на своите клиенти възможността да залагат на спорт и казино по интернет. В стремежа си да станат номер едно на пазара за хазартни игри, букмейкърите предлагат различни полезни опции за потребителите. Една от най-често използваните функции при онлайн залозите е „Cash out” или позната още като „Затвори залога”. Всеки, който иска може да прекрати залога си и да спечели определена сума от използването на този популярен бутон.

Cash out опцията може да донесе печалба или да направи загубата ви по-поносима. На този етап от Уинбет предлагат цялостен кеш аут, а частичното затваряне на залога не е достъпно. И така в случай, че спортното събитие, на което сте заложили е на път да се сбъдне, то сумата за затварянето на залога ще е по-голяма. И обратно, когато залогът ви върви към загуба сумата, която ще можете да приберете във виртуалната си сметка, ще е по-малка от направения залог.

Компанията е направила всичко по силите си, за да отговори на високите потребителски изисквания за интерфейса на cash out бутона, така че последният да не забави или да създава друг тип проблеми. С няколко клика на мишката вие можете да прекратите направения залог.


Как да използваме кеш аут на Winbet?

кеш аут от уинбет употреба

Клиентът може да използва кеш аут, когато прецени, че събитието не се развива според неговата прогноза. За да затворите залога си е нужно да се уверите, че имате достъп до опцията кеш аут. Ако искате да проверите дали функцията съществува за направените от вас селекции, трябва да натиснете жълтия бутон ЗАЛОЗИ, който ще намерите в дясната половина на екрана. С натискането на бутона ще се отвори прозорец, в който са изброени събитията, на които сте заложили. Именно там ще откриете дали избарният от вас пазар може да ползва функцията кеш аут.

В примера, който даваме, играхме за срещите 1. Атлетико Мадрид – Ливърпул и 2. Боруся Дортмунд – Пари сен Жермен, като и в двата случая сме посочили, че и двата отбора ще отбележат гол. Както се вижда от снимката, в самото начало на мачовете, WINBET ви дава възможност да възстановите залога си с незначителни загуби (около 10%). Разбира се, това може да ви е от полза, само ако сте се отказали да играете, или пък сте решили, че парите ви трябват за друг залог. Сумата, която може да осребрите, се вижда изписана върху бълтия бутон за кеш аут, разположен в долния десен ъгъл.

кеш аут употреба уинбет

Последната снимка показва, че трябва да потвърдите използването на опцията кеш аут. Редом с това е изписана и сумата, която можете да изтеглите чрез затварянето на залога. Ваше е решението дали ще потвърдите желанието си да затворите залога или ще се откажете от тази функция.

Виждате, че с напредването на играта, ако прогнозата ни върви към успех, компанията предлага по-изгодни стойности, от които може да излезете на доволна печалба. В момента, който изберете бутона „Потвърди” ще получите сумата в сметката ви.

Това е цялата процедура по затварянето на залог посредством опцията кеш аут. Всичко става бързо и без затруднения за потребителите. Напомняме, че кеш аут не се предлага за всяко едно спортно събитие. Поради тази причина клиентът сам трябва да провери дали опцията е налична или не. За съжаление, няма начин това да бъде проверено преди направата на залог.

Изпробвайте Cash Out


WINBET частичен кеш аут

WINBET частичен кеш аут

Уинбет е сред букмейкърите, които предлагат и възможност да затворите само определена част от залога си. По този начин прибирате обратно част от парите си, докато друга остава активна. Разбира се, това предполага и определена комисиона за оператора, но въпреки това функцията е изключително полезна.

Тя се предлага всеки път, щом е наличен и стандартният кеш аут. Иконка за Settings ще се появи до бутона ви, активиращ функцията. Щом го натиснете, ще може да определите каква сума желаете да остане в играта и каква – да приберете обратно.


За кои спортове и пазари е наличен кеш аут?

Кеш аут функцията е налична за всички спортове, предлагани от УинБет. Тук обаче ще отбележим, че няма как да се провери за кой конкретен мач ще можете да затворите залога. В повечето случаи, когато играете спортни срещи „На живо” бутонът кеш аут присъства. Прекратяването на залога е налично и за големите спортни събития на футбол, тенис, баскетбол, хокей и други спортове. Към този момент букмейкърът не е сложил ограничения за затварянето на залози за определени събития и пазари, което е още един съществен плюс.


Предимства и недостатъци на спирането на залог в Winbet

Естествено, ние адмирираме решението на Winbet, да вгради в сайта си кеш аут опцията. Има обаче и някои отрицателни черти, тъй като затварянето на залога в конкурентни сайтове на световни букмейкъри е направено максимално достъпно с частични и автоматични функции.

Предимства:
  • Кеш аут бутона е достъпен за голяма част от спортните събития и пазари;
  • Опцията „Затвори залог” работи безотказно, не забива и не създава проблеми;
  • Клиентът може да използва кеш аут на единични и множествени залози;
  • С използването на кеш аут можете да спечелите повече, отколкото сте заложили;
Недостатъци
  • Не можете да проверите предварително дали кеш аут е наличен за дадено събитие;
  • Липсва опцията за частичен кеш аут, която присъства е по-големите сайтове за залози;
  • Отсъства и екстрата автоматичен кеш аут, известна на повечето играчи;

И дори да има недостатъци, кеш аут бутонът на Winbet може да бъде изключително полезен. С негова помощ ще спечелите повече пари или ще се предпазите от сериозни финансови загуби, които биха могли да ви натежат. За това още веднъж поздравяваме компанията за тази опция.


Кеш аут през мобилната версия

Мобилен Кеш аут от WINBET

В случай, че залагате през мобилно устройство, то няма да имате проблем с използването на функцията за затваряне на залога. Това, което трябва да направите е същото, както в пълната версия на сайта. Първо, влезте в секцията „Моите Залози“ и проверете дали дадената среща позволява кеш аут. Ако това е така, ще видите предлаганата сума изписана върху жълтия бутон.

Ако спортното събитие позволява да прекратите залога и вие желаете да изтеглите селекцията си, просто приемете предложението на букмейкъра. Ще се покаже прозорец, в който да потвърдите или откажете кеш аут. Натискайки потвърди, ще прекратите залога.

Кеш аут функцията е приложима на всички видове устройства, като таблети, смартфони, айфони, айпад и лаптопи. Не съществуват никакви съществени разлики между мобилната версия и тази за компютри. Играйте спокойно и се насладете на тези опция.

За тези, които не забелязват сивия бутон кеш аут на мобилния си телефон или таблет, ще кажем, че най-вероятно проблемът се крие в самото събитие, което не може да бъде затворено.


Дава ли се бонус при прекратяване на залог?

От УинБет не са предвидили специален бонус, който се отнася до използване на кеш аут функцията. В уебсайта на букмейкъра ще намерите други интересни бонуси и промоции, така че не се колебайте да се запознаете с тях. Въпреки всичко и тук можем да отчетем малък минус, тъй като съществуват конкурентни сайтове, предлагащи бонуси за кеш аут опцията.


Често задавани въпроси за УинБет кеш аут

Тук ще разгледаме някои от най-често срещаните потребителски въпроси, свързани с опцията за затваряне на залога. Клиентите, които не намерят отговор на тяхното питане, могат да се свържат с поддръжката посредством чата на живо, за да отправят въпросите си.

Предлага ли се частичен кеш аут в сайта?

Да, клиентите могат да както целия си залог, така и само част от него. Възможно е в бъдеще време букмейкърът да позволи употребата на частичен кеш аут, но на този етап това е невъзможно.

Има ли разлики между мобилния кеш аут и този на компютър?

Разлики няма. Функцията работи по един и същ начин на мобилни устройства и на компютър. Единственото по-различно нещо е нагаждането на екрана според дисплея на мобилния апарат.

Има ли WINBET автоматичен cash out?

Не, за момента тази опция не се предлага.

В кой момент да използваме опцията кеш аут?

Препоръчваме ви да следите спортното събитие внимателно. В определени моменти сумата, която се предлага за кеш аут може да е по-голяма от залога ви и да излезете на печалба. Това може да се случи, ако вашият залог е на път да бъде реализиран.

Защо УинБет предлага кеш аут?

Всеки известен букмейкър, който предлага спортни залози по интернет, е длъжен да осигури на клиентите си полезни опции, каквато без никакви съмнения е кеш аут. Главната идея е играчите да се чувстват комфортно по време на залагане.

Бутонът кеш аут присъстваше, но се загуби, каква е причината?

Вероятно щом не виждате кеш аут бутона, то е настъпила някаква промяна в срещата. Възможно е коефициентът да е променен заради наказателни картони, голове и други.

Защо кеш аут бутонът не присъства?

Ако нямате достъп до кеш аут, то това се дължи на дадените селекции, които сте направили. По всяка вероятност за тях не е предвидена възможност за затваряне на залога ви.


Мнение и рейтинг за кеш аут на УинБет

От една страна се радваме, че УинБет е поставил опцията кеш аут. От друга обаче забелязваме отсъствие на допълнителни функции към нея, като опция за частично затваряне на залога или автоматична настройка за кеш аут. Това са все нововъведения, на които компанията трябваше да обърне подобаващо внимание. Все пак, заради старанието на букмейкъра да предложи кеш аут бутон на играчите, ние сме длъжни да дадем оценка минимум 7/10, която ни се струва справедлива на фона на всичко, което написахме в този, вярваме интересен и полезен, материал.

Опитайте WINBET Cash Out

Играенето на казино игри и спортните залози онлайн не са само за забавление. Те водят до потенциален риск от зависимост. Играйте разумно и отговорно като вземете мерки за предотвратяване на рисковете. Повече информация в сайта на НАП и Winbet отговорна игра

Efirbet
Експерт
Efirbet
Efirbet е вашият сайт за най-добрите съвети за спортни залагания, ревюта на букмейкъри и онлайн казина.