Ели Мартинова

WINBET Поискай залог

Видяно 54 пъти
WINBET поискай залог

Искате да заложите на любимия си отбор, но не откривате желания пазар за предстоящия мач? Проблемът има решение в сайта за залози WINBET, където може да поискате специален маркет, който не е в списъка със стандартни опции за залог.


Как се ползва поискай залог в Уинбет?

Уинбет поискай залог
  1. Влезте в сайта на оператора и изберете желаното събитие за залог.
  2. Отворете таба ‘Всички‘ (с всички пазари) и разгледайте наличните опции за прогноза, като превъртите до дъното на страницата.
  3. Ако не откривате желания маркет, натиснете върху банера в дъното на страницата – ‘Поискай пазар‘.
  4. Пред вас ще се отвори поле, в което ще може да изберете от четири опции – футбол, баскетбол, тенис и „други спортове„.
  5. Опишете с точнос желаната опция за залог и изпратете заявката си.
  6. Ако екипът, който разглежда в ‘WINBET поискай залог’-заявките одобри предложението ви, ще получите съобщение в пощата на игралния си профил в сайта.

Поискай залог в WINBET


Какви са правилата на Поискай залог в Уинбет

Правилата на офертата Заяви залог в WINBET са доста лесни за схващане, без излишни изисквания. Въпреки това има някои неща, с които трябва да се съобразите:

👉 Ако сте активирали в WINBET бонус, имайте предвид, че не може да го превъртите чрез маркетите, получени чрез Поискай залог.

👉 Може да предложите пазар за дадено събитие най-късно един час преди старта му.

👉 Екипът, който разглежда предложенията от заяви залог в WINBET, работи само през деня.

👉 Поискай залог в Уинбет може да се ползва единствено за pre-match събития.

👉 Спортовете, които ще намерите в падащото меню на заяви залог в WINBET, са футбол, тенис и баскетбол. Може обаче да изберете и „други спортове“, като в този случай ще трябва да осочите описанието от коят дисциплина се интересувате.

Играенето на казино игри и спортните залози онлайн не са само за забавление. Те водят до потенциален риск от зависимост. Играйте разумно и отговорно като вземете мерки за предотвратяване на рисковете. Повече информация в сайта на НАП и Winbet отговорна игра

Ели Мартинова
Експерт залози
Сертифициран Експерт
Ели Мартинова
Ели се занимава с писане, оформяне и публикуване на ревюта на български, английски и немски. Има опит в журналистиката и любимото ѝ занимание е писането. Има голям опит в работата с букмейкъри.
Коментирай