Efirbet

Залози на тенис с Bet365

Видяно 88 пъти
залози на тенис в бет365

Букмейкърът се е постарал да осигури достатъчно опции за залагащите на тенис. Спортната секция на Bet365 предлага приятни емоции и разнообразни възможности за любителите на тениса. На практика може да залагате на всички по-важни тенис събития, които предстоят в световен план. Имате шанс да избирате от различни пазари и дори да следите мачове на живо.

Вход в раздела с тенис на живо

Кои първенства се следят?

За да откриете тенис събитията, за които може да залагате в сайта на Бет365, трябва първо да отидете в секцията „Спорт“. В ляво на екрана ще видите изредени всички предлагани от букмейкъра спортове. Щом натиснете „Тенис“, вдясно от менюто ще се разкрият наличните опции за игра. Следят се всички чакани събития в света на тениса, като те са разделени по първенства. Може да залагате за мъжкия тенис или за срещите от първенствата за жени. В опциите влизат и мачовете по двойки.

Най-горе се показват двубоите от актуалните турнири. Може да избирате от първенствата на Асоциацията на професионалните тенисисти (АТР), турнирите на Международната тенис федерация (ITF), като, разбира се, най-популярни са Купа Дейвис, Австралия Оупън, US Оупън, Франция Оупън, Уимбълдън и пр.

Какви пазари имате?

Освен с покритието на много първенства, тенис секцията на Bet365 се отличава и с разнообразни пазари. Имате възможност да прогнозирате крайния победител от даден мач, дали срещата ще приключи в до три гейма, кой ще вземе първия гейм и дали ще се играе тайбрек в първия сет. Можете да залагате и върху цялостния развой на първенствата – кой ще спечели турнира, кои ще бъдат финалистите, от коя официална четвъртина ще е шампионът, кой ще има най-много аса и пр.

Възможностите тук са наистина много. Имайте предвид, че всеки от пазарите може да има специфични допълнителни условия. Ако не сте сигурни в залога си, посетете секцията „Правила“ към тенис сектора на сайта.

Тенис на живо

Бет365 предлага на своите клиенти и несравнимото удоволствие да следят и залагат на тенис срещите в реално време. За целта трябва да отидете в секцията „На Живо“ и да изберете „Тенис“ от полето със спортове. Щом натиснете бутона „Програма“, на екрана ще излязат всички мачове, които предстоят за деня. От някои срещи се излъчва директен стрийм, а други се предават в реално време чрез подробни анализи от специалистите на Bet365. Щом изберете конкретно събитие, ще видите какви пазари се предлагат за него, както и коефициентите, с които може да играете.

Феновете на тениса ще намерят поле за изява на сайта на Бет365. Разнообразните пазари и събития ви дават редица възможности за печалба. Опцията да следите мачовете на живо ще ви накара да се почувствате като част от играта. Тръпката се покачва и то факта, че в реално време може да видите как се променят коефициентите.

Играенето на казино игри и спортните залози онлайн не са само за забавление. Те водят до потенциален риск от зависимост. Играйте разумно и отговорно като вземете мерки за предотвратяване на рисковете. Повече информация в сайта на НАП и Bet365 отговорна игра

Efirbet
Експерт
Efirbet
Efirbet е вашият сайт за най-добрите съвети за спортни залагания, ревюта на букмейкъри и онлайн казина.
Коментирай