Вход през Линк 2 или Линк 3


Букмейкърската компания 1xbet е руски букмейкър, който освен на местния пазар, започва да навлиза и в доста чужди страни. Компанията се развива доста бързо и скоро може да се превърне в един от основните букмейкъри в световен мащаб. Вход в сайта се осъществява през алтернативен линк, който позволява на играчите от България да се регистрират и залагат безпроблемно.
Аудио ревю за 1xBet


Въведение в 1xbet

1xbet започва своята работа като букмейкър през 1997 г., като предлага залози в наземни пунктове. Към момента компанията разполага с над 1000 такива пункта, в които може да се залага. От 2011 г. стартира и онлайн предлагането на залози чрез своя сайт. В него ще намерите много голямо разнообразие от възможности за залог, както и страхотни допълнителни опции и услуги от 1xbet. Мненията на специалистите са, че 1xbet се разраства с огромни темпове, а предлаганите услуги ги нареждат сред лидерите на пазара. По информация на букмейкъра, той разполага с над 400 000 активни онлайн потребители, като броят им се очаква да нараства, респективно с навлизането на 1xbet на все повече чуждестранни пазари. В това ревю може да откриете работещ линк, който е актуален за Август 2018 година. Ако изтече, то ние ще ъпдейтнем с нов, предоставен от 1хбет.

лого на 1xbet Bulgaria

Лиценз

Към момента компанията няма лиценз за България, но все пак предлага регистрации за български играчи, които могат да се възползват от услугите на букмейкъра. Вход в сайта на 1xbet се осъществява през алтернативен (познат като MIRROR) линк, който сме включили в този материал. Сайтът на компанията е наличен на над 40 различни езика! Това е една от причините, които предразполагат голямо бъдеще за 1xbet!


Работещ линк за вход в 1xbet

Тъй като компанията няма лиценз за страната ни, нужно е да използвате някой от алтернативните методи за достъп до сайта. Това се осъществява чрез т.нар. „огледални” линкове, които водят към сайта на 1xbet. Макар линковете да са различни, винаги сайтът ще бъде еднакъв, понеже от компанията създават тези „огледални” сайтове, за да могат да предложат повече възможности за вход, когато сайтът бива достъпван от държави, където компанията няма лиценз.

Актуалните линкове за България:

 • 1xtgf.xyz/bg/ – нов линк (към 2017г.) – От него може да влизате във всички раздели на 1xbet.
 • 1xbet9.com/bg/ – Още една активна препратка, която може да ползвате, ако сте в движение и не ви се отваря първия огледален линк.
 • 1xbet6.com/bg – Като резервен вариант, може да използвате 1xbet6, защото все още не е блокиран от повечето интернет доставчици.
 • 1xir99.com/bg – Активен е към началото на Септември 2017 г.
 • 1xbet39.com/bg – Още една от новите работещи връзки към услугите на 1xBet.
 • 1xotab.space/bg/ – Сравнително стар адрес, който бе филтриран през началото на 2017 г. Все пак може да работи за мнозина от Вас.
 • 1xorhy.space/bg/ – Този огледален сайт бе открит от руските играчи, като партньори на 1xbet го споделиха по форумите.

Ако достъпът до някой от тези линкове бъде забранен, то в нашия сайт винаги ще можете да намерите обновена препратка за достигане до услугите на 1xbet. Друг начин е да използвате т.нар. Proxy, през което да посещавате сайта, но в такъв случай може да имате проблеми при верифицирането на документите си или при разплащанията.

Как да открием други връзки, ако не може да влезем в сайта?

Много играчи търсят достъп до букмейкъра, като използват следните термини в Google:

 • 1xbet alternative link – използва се от потребители от Европа.
 • 1xbet alternativen sait – това е еквивалент на търсенията на кирилица, но изписано на латиница. Често се използва от руснаци или унгарци, които търсят вход в 1xbet.
 • 1xbet mirror link mirror = огледало. Сами се досещате до какъв резултат ще ви доведе.
 • 1xbet zerkalo – типична фраза, която се търси, както в Google, но също така и в Yandex.
 • 1xbet зеркало – подобен на горния пример, само че на кирилица. Използва се най-вече от руснаци.
 • 1ьбет линк или 1ьбет вход – брандът е изписан на кирилица, но отново може да получите достъп.

Сигурен букмейкър ли е 1xBet?

Всички тези неща с алтернативния начин за достъп се изискват, защото компанията няма лиценз у нас. Това обаче не би трябвало да ви притеснява, защото тя е лицензирана и се следи, макар да не е от българските органи. Все повече хора залагат в сайта на компанията, понеже тя им предлага много разнообразни възможности, от които да избират. 1хБет едва ли има равен по този показател. Не се безпокойте, че осъществявате вход през мирър линкове, защото те са разработени от самия бранд и са толкова защитени, колкото и официалния сайт на компанията. С времето 1xbet трупа все по-висок рейтинг, така че може да бъдете спокойни за залозите си при тях.

Линк към 1xbet


Как се прави регистрация в 1xbet?

Регистрирането ви при този букмейкър е много лесно и удобно. За целта, след като влезете в сайта на компанията, трябва да обърнете внимание на бутон “REGISTER”, намиращ се в горната дясна част на страницата. Избирайки го, ще ви се отвори един нов прозорец, откъдето ще имате възможност да изберете метода, по който да създадете вашия акаунт. Сега ще ви разкажем и обясним всеки един метод.

Регистрация чрез 1 клик

При този метод е нужно да изберете две неща – държава и валута! Когато достъпвате сайта от България, автоматично тя ще бъде избрана за държава, а валутата, която ще бъде стандартно избрана, е българският лев. Разбира се, вие може да изберете и друга валута. Избирането на тези две полета не е единствената информация, която ще дадете, понеже след като депозирате средства, така или иначе ще предоставите някаква информация на 1xbet за вас. Мнението ни е, че регистрацията в 1xbet през телефона е най-бърза и сигурна.

регистрация в 1xbet с 1 клик
регистрация в 1xbet с един клик

Регистрация чрез телефонен номер

Тук е нужно да въведете вашия телефонен номер, както и да изберете валутата, в която да бъде вашата сметка. След това е нужно да изберете бутона „Да се регистрирате”, който се намира под полетата и е оцветен в зелен цвят. Следващата стъпка ще бъде направена от букмейкъра, като ви изпрати на посочения от телефонен номер вашите данни за вход в системата. Ето и как изглеждат самите полета за отваряне на сметка чрез телефонен номер:

регистрация в 1xbet с телефон
регистрация в 1xbet през телефон

Регистрация чрез E-mail

При този метод вие въвеждате доста повече информация от предишните 2 начина за регистрация, но дори и при тях, в по-напреднала фаза, отново вашето име ще бъде изискано по някакъв начин. При отваряне на сметка, посредством e-mail, вие създавате пълна регистрация в системата на 1xbet.

Ето и кои са полетата, които трябва да попълните:

 • Изберете страна – избирате държавата, от която сте. Стандартно, при вход от България, точно тя ще бъде избраната страна;
 • Изберете валута – избирате валутата, в която да бъде вашата сметка;
 • Парола – въвеждате вашата парола;
 • Повторете паролата – нужно е да въведете отново избраната от вас парола, с която ще достъпвате акаунта си;
 • Вашето първо име;
 • Вашата фамилия;
 • E-mail – въвеждате вашия имейл адрес;
 • Номер на телефона – това е единственото незадължително поле, в което можете да въведете вашия телефонен номер;
 • Накрая трябва да изберете бутон „Да се регистрирате”.
 •  

  регистрация в 1xbet чрез email
  регистрация в 1xbet чрез email адрес

  Регистрация чрез социална мрежа

  Букмейкърът 1xbet ви дава правото да влизате в акаунта си директно чрез вашия профил в някоя от социалните мрежи. При този метод трябва отново да изберете предпочитаната от вас валута за сметката си, след което да селектирате някоя от социалните мрежи, чрез които се предлага този метод на регистрация и в която имате профил. Имате възможност да избирате от следните социални мрежи: ВКонтакте, Однокласници, Mail.ru, Yandex, както и далеч по-познатите в страната ни Facebook и Google+. Нужно е да изберете върху иконата на една от социалните мрежи, където имате профил и след това ще бъдете подканени да разрешите на 1xbet достъп до вашите данни в профила. И все пак, много клиенти оставят негативни мнения, защото не искат личните им данни да са достояние на 1xbet.

  Разрешавайки това, вашата регистрация ще бъде създадена автоматично и ще получите вашите потребителско име и парола за вход в акаунта ви. По този начин вие можете да достъпите акаунта си в 1xbet чрез вашият профил или чрез получените име и парола!

  регистрация в 1xbet чрез социален профил
  регистрация в 1xbet с помощта на профил в социалните мрежи

  Регистрация на сметка в криптовалута (този метод вече не се предлага!)

  Този метод за създаване на сметка ще ви препрати към нова страница, която е създадена от букмейкъра специално за тези играчи, които искат да залагат чрез Bitcoin. За да се регистрирате, ще бъде нужно да въведете вашия e-mail адрес. Разбира се, за да залагате с Bitcoin, ще бъде нужно да имате вече създаден портфейл със средства, който да свържете към вашия акаунт в 1xbet и да започнете с вашите залози.
   
  Както сами се убедихте, букмейкърът 1xbet ви предлага няколко различни стъпки, по които да създадете акаунт в тяхната база данни. Може би някои от първите методи са ви направили впечатление с това, че не изискват много информация, но ви уверяваме напълно, че това не е така и ще трябва по някакъв начин да предоставите повече данни за вас на компанията. Това се осъществява чрез верификацията на вашата сметка! Съветваме ви, след като използвате някой от наличните методи на регистрация, да достъпите раздела на вашия профил и да въведете данните, които са задължителни!

  Регистрация в 1xbet

  Как се прави верификация на сметка в 1xbet?

  Този процес ще бъде нужен да се изпълни, ако желаете да изтегляте средства. При това положение, от компанията ще ви изискат някакъв личен документ, с който да докажете, че данните по вашата сметка си съвпадат с тези на документа. Може да бъде изискан и повече от 1 документ.

  Най-вероятно ще бъдете подканени да изпратите копие на лична карта, паспорт или разписка от някакво плащане, което сте направили!

  След като верифицирате вашата сметка, ще имате достъп и до опцията да изтегляте средства, които сте спечелили! Верификацията на акаунта не трябва да ви притеснява, защото редица други букмейкъри, като например родният Winbet, също изискват подобни документи, след като желаете да изтеглите първите си средства.


  Бонуси и оферти от 1xbet

  Букмейкърската компанията 1xbet предлага на своите клиенти изключително много разновидности на бонус офертите. При този букмейкър всеки един клиент може да са възползва от най-различни бонуси, като такъв за нов играч, дневни оферти, томболи и много други. Компанията може да не е позната на много от българските залагащи, но откъм бонуси се нарежда доста високо в класациите. Ние ще разгледаме и разкажем основните бонуси, които се предлагат от 1xbet на техните клиенти.

  Бонус до 200 лева за нови клиенти

  200 лева бонус от 1xbet

  Това е основният бонус при регистрация на нови играчи в сайта на 1xbet. Компанията предлага на всеки свой новорегистрирал се играч да получи бонус от 100% до 200 лева (или еквивалентна сума в друга валута) при първи депозит! Нужно е да създадете сметка при компанията, като запомните, че който и метод на регистрация да използвате, след това ще бъде нужно да достъпите секцията на вашия профил в сайта, където да попълните нужните полета! След като сте готови с това и направите вашия първи депозит от поне 2 лева, то същата сума до 200 лева ще бъде автоматично добавена към вашата сметка, като бонус за депозит!

  Условия на бонуса

  Условия на бонуса

  При всеки един бонус са налични и определени правила, които трябва да изпълните, за да извлечете максимума от него. Промоцията не изисква търсенето на специален бонус код за активация. Основното правило при този бонус е, че трябва да превъртите сумата на бонуса 5 пъти! Освен това, залозите трябва да бъдат от тип акумулатор с поне 3 селекции, т.е. трябва да залагате сумата на избрани от вас събития, като ги комбинирате в т.нар. права колонка! Минимумът от 3 селекции вече го споменахме, но освен това трябва да внимавате за това, че поне 3 селекции от вашия акумулатор трябва да са с коефициент поне 1.40! Всеки един от направените залози трябва да бъде приключен, за да може да се изчисли сумата, която е превъртяна. Трябва да изпълните условията на този бонус, в противен случай няма да имате възможност да теглите парични средства от вашата сметка. Можете да се откажете от бонуса по всяко време, но с това губите печалбите и самия бонус!

  Вземете €100 от тук


  Сравни 1xbet
  Приема клиенти от United States
  Стартов бонус
  200 лв.
  Минимум Депозит
  2 лв.
  Врътки
  x5
  Процент
  100%
  Минимум залог
  €0.5
  Лайф стрийм
  Кешаут
  Апликации
  Рейтинг
  9.1

  Вход в 1xbet

  18+ T&C apply
  Детайлно сравнение на букмейкъри

  Акумулатор на деня

  Тази оферта се свежда до това, че букмейкърът 1xbet предлага на своите клиенти, всеки ден, няколко различни акумулатора със събития, които са подбрани от самия букмейкър. Потребителите имат 2 избора за акумулатор. Единият е за събития, които все още не са стартирали, а другият акумулатор е със събития, които са на живо. И от двата типа е възможно да имате повече от 1 избор в даден момент! Както казахме, събитията се подбират от букмейкъра, а не от вас!

  Описание на бонуса:

  Същността на този бонус е, че букмейкърът ви дава 10% по-голям коефициент за самите акумулатори! Предложенията може да разгледате в най-долната част на началната страница. Нужно е просто, след като сте влезли в сметката си и разполагате с налични средства, да заложите определена сума на предложения акумулатор. Залог с бонус сума не е позволен! След като направите залога, ако акумулаторът се окаже печеливш, то вие ще спечелите, като коефициентът се увеличи с 10%!

  Промоция „Бой на фишове”

  Тази промоция, която 1xbet предлага на своите клиенти, всъщност е доста интересна. При нея компанията определя награден фонд, който се разпределя между определен брой участници. Условието, за да бъдете част от тази промоция, е да залагате на събития с коефициент между 30 и 501. Освен всичко минималната сума на залозите ви на месец трябва да е поне 3 лева. Промоцията започва да действа в началото на всеки един месец и сумата на бонуса се отчита в края му. За да участвате в тегленето на наградите, трябва първо да заложите, след което вашият залог да се окаже печеливш! В определянето на наградите се включват залози, направени на събития, които не са започнали, както и такива, които са в секция „На Живо“.

  Размер на бонуса

  Размерът на бонуса е равен на 5% от общата заложена сума на посочените коефициенти и условия, от всички играчи в сайта на букмейкъра 1xbet. Паричните награди печелят 20 от участниците. 10 парични награди са за тези, които са спечелили на най-висок коефициент от раздела със събитията, които не са започнали, а останалите 10 награди са за тези, които са спечелили със залог в раздел „На Живо“! Ако спечелите част от този бонус, то до петия ден на следващия месец вие ще получите сумата по сметката ви, а за да можете да я теглите, нужно е да я заложите цялата на събитие с коефициент поне 1.90!

  Печелившите и размерът на бонуса, както за спечелилите със залог „На Живо“, така и тези със залог преди началото на срещата, се определят по следния начин, като посочената информация е за 10 печеливши, понеже за другите 10 е същото!

  Ето го и разпределението:

  • Първите двама играчи, които са спечелили с най-високи коефициенти, печелят по 10% от общия бонус;
  • Четирима играчи, които са спечелили с втория и третия по големина коефициент, съответно получават по 5% от общия бонус;
  • Други четирима играчи, които са успели да спечелят своя залог с четвъртия и петия коефициент, печелят по 2,5% от общата бонус сума!

  Ако приемем, че това е схемата за бонуса при спечелилите „На Живо“, то 50% са раздадени, а другите 50% от бонуса се разпределят по същата схема между печелившите със залози преди началото на събитията!

  Бонус ADVANCEBET залог

  Тази оферта също е от не чак толкова разпространените при различните букмейкърски компании. При 1xbet тя вече печели овации. За какво става дума? Компанията ви дава правото да заложите със сума, с която не разполагате в момента. Сумата, разбира се, ви се дава като аванс и ако спечелите, ще си я върнете. Тази сума е точно определена и можете да я видите в областта на вашия Фиш, където се показват залозите. Оттам трябва да изберете бутон „Открий”, намиращ се в раздел „Наличен Advancebet залог”. Там вече ще видите наличната ви сума, която е предоставена в аванс и може да залагате с нея.

  На какви събития може да се залага?

  Чрез авансовата сума може да залагате единствено на спортни събития, които са „На Живо“ или на спортни събития, които ще започнат в рамките на 48 часа! Ако имате извършен залог с ваша собствена сума и след това направите нов авансов залог, то ако първоначалният ви залог се окаже печеливш, част от сумата ще се използва за погасяване на аванса. Ако изплатената сума не е достатъчна да погаси авансовата сума, то залогът ви, направен с предоставената сума, ще бъде анулиран! Нямате право да покривате и да връщате авансова сума чрез депозит, който е направен, след като вече сте използвали залога Advancebet. Ще ви опишем една примерна ситуация, чрез която да си представите как се използва тази услуга и какви са възможните изходи.

  Вижте пример

  Пример:

  Да речем, че разполагате със 100 лв. в сметката си. Залагате 50 лв. на пазар с коефициент 2 и следователно очаквате печалба 100 лв. Залагате още 40 лв. на пазар с коефициент 3 и очаквате печалба в размер на 120 лв. След направените залози за 90 лв., в сметката ви остават 10 лв. 1xbet ви предлага авансова сума от 50 лв. Вие решавате да направите още един залог от 50 лв. на коефициент 2. Тогава част от вашия залог ще бъде остатъкът в сметката ви, т.е. 10 лв. + 40 лв. от авансовата сума. При това положение там остават 10 лв., но вие сте направили залог от 50 лв. на коефициент 2 и очаквате печалба от 100 лв. Опитахме се подробно да представим няколко залога. Дано да сме успели да обясним нещата, така че да ги разберете, понеже преминаваме към възможните изходи от тази ситуация.

  Крайни изходи

  Изход 1: Ако залогът с авансовите средства се окаже печеливш, то тогава залозите, които сте направили със собствените си средства, ще бъдат анулирани. При това положение, залогът с аванса – 50 лв. на 2 коефициент, ще ви даде печалба от 100 лв. Чистата печалба, която ще получите, е 50 лв. + още 10 лв., които бяха част от вашата сметка и бяха част от авансовия залог, което прави 60 лв. Освен тях обаче, в сметката ви ще бъдат и онези 90 лв., които бяхте заложили със собствени средства;

  Изход 2: Ако залогът с авансови средства е губещ, а двата залога, които са направени с лични средства са печеливши, то в такъв случай ви се изплащат печалбите от двата залога, които бяхме определили на 100 лв. и 120 лв. Това прави обща сума от 220 лв. към вашата сметка, но от нея ще бъде извадена сумата, която сте заложили от аванса – 40 лв. (понеже другата част от 50 лв. си беше ваша лична сума). Така в сметката си ще имате 220 – 40 = 180 лв., след връщане на взетата сума + онези 10 лв., които са си ваши. Това прави 190 лв. сума по вашата сметка;

  Изход 3: Ако се стигне до ситуацията, в която залозите с ваши средства и залогът с авансови средства са губещи, то това значи, че няма да спечелите нищо. Авансовите плащания, които сте получили, се анулират, а сумата от 10 лв., която е ползвана като доверителен залог, също ще бъде загубена.

  Звезден Джакпот

  Този бонус се разиграва всеки ден и един от участниците печели джакпота на 1xbet, който всеки ден е с различна сума. За този бонус е нужно да извършите определена задача, която ще ви включи в битката за големия джакпот. Правилата на заданието и сумата на бонуса може да видите в специален раздел на сайта, който се намира в категория „1XBONUS“ от главното меню и подкатегория „JACKPOT“.

  В страницата се намират изискванията за участие в джакпота, като едно примерно такова може да бъде да заложите определена сума пари на мач от някое първенство. Ще ви бъде указан и пазарът, на който да заложите парите. Колкото повече залози направите за деня, толкова шансът ви за успех е по-голям. На същата страница вие можете да проверите вашия фиш или по-точно неговия номер, дали участва в томболата, както и оставащото време до края на дневния джакпот.

  Всеки ден в полунощ се изтегля печелившият участник, който ще грабне сумата на джакпота, а след това на страницата се появява и ново задание, което желаещите могат да изпълнят. Това наподобява ежедневната томбола, която се тегли от българския букмейкър Efbet, независимо дали сте залагали на спорт или пък сте посетили тяхното казино.

  Още бонуси

  Букмейкърът 1xbet предлага още бонуси под някаква форма. Той може да ви зарадва с бонус за рожден ден, бонус при серия от губещи залози, застраховане на залога ви, както и други интересни оферти. Не всички от тях обаче са с перфектни условия, които да ви удовлетворят. Все пак видяхме, че 1xbet е букмейкър, който не се щади в предлагането на различни бонуси и игри, а това го прави доста интересен за всички залагащи!


  Таблица с всички бонуси за 2018 от 1xbet:

  ПазарBonusОферта
  1xbet Нова регистрация100% бонус – до 200 леваВземете от тук
  1xbet загубени залози500 долара при 20 изгубени залогаВземете от тук
  Застраховка на залози100% застраховка на залозитеВземете от тук
  Акумулаторзавишени коефициенти с 10%

  Вземете от тук

  НОВО: Имаме страница с отделна информация за всеки актуален бонус код за 1xbet, както и подробности около правилата за неговото превъртане и изтегляне. Съветваме ви да я следите, за да сте в крак с новите предложения на бранда.


  Дизайн на сайта и менюта

  Началната страница на 1xBet е изпълнена с изключително много информация, бутони и различни менюта. Количеството обаче не трябва да ви притеснява, защото всичко е подредено по един перфектен начин. Многото бутони дори не пречат на бързото зареждане на сайта, когато осъществите достъп. Има няколко ключови места в дизайна, които ще разгледаме, за да добиете представа какво ви предлага 1хбет.

  начална страница на сайта 1xbet
  Изглед от началната страница на сайта 1xbet

  Основно меню на 1хбет

  Преди да преминем към основното меню, нека се спрем на това, което ще видите над него. В най-горната лява част на сайта разполагате с различни бутони, които ще ви дадат информация за методите на разплащания и мобилните предложения на компанията. В другия край се разполагат секциите за вход в акаунта ви и за създаването на такъв. Имате и други опции, с които можете да настроите изгледа на сайта. Тук е времето да отбележим, че имате два варианта за избор на език. Единият е да селектирате от бутона в горната дясна част, а другият вариант е да си изберете език на сайта през вертикалното меню в лявата му част.

  Дизайн

  Дизайнът на 1xBet ви предлага едно основно меню, чрез което да достъпите всички предложения. То съдържа най-различни раздели. Първите два от тях – “Спорт” и “На Живо”, включват всички спортни събития, за които се предлагат залози. В единия ще видите събитията с възможност за залог преди тяхното начало, а в другия ще разгледате стартиралите събития, които са на живо в даден момент. Тези два раздела са особено важни за хората, които предпочитат спортните залози. Следващите две категории в основното меню са посветени на казино предложенията.

  Слот игри в 1xbet

  Разделът за различните “Слот” игри ще ви разкрие необятните възможности, които букмейкърът ви предоставя. Ще може да селектирате и конкретни игри от даден разработчик. Същата е ситуацията и със следващия раздел “Live-Казино”. И там може да разгледате всичко налично, но и да си изберете конкретен провайдър. В тази категория ще можете да си харесате от опциите, които се предлагат с дилъри в реално време. Последните два раздела са страхотни за почитателите на казино игри, понеже разполагат с огромен брой опции.

  Бонуси

  От следващите бутони, които ще видите в менюто на сайта, най-интересен е раздел “1XBonus”. В него ще получите шанса да разгледате всички налични бонуси от компанията и условията към тях. Иначе, другата част от главното меню включва и раздели като “1xGames”, които ви предлагат разнообразни игри от типа на зар, ези или тура, под и над 7, както и други. Компанията е осигурила раздел “Повече” в главното меню, който ви дава възможност за връзки към още от нейните предложения. Там са секциите за покер, финансови залози, тото и лото предложения, резултати, линкове към социалните мрежи и много други възможности от букмейкъра.

  Навигация

  Имайте предвид, че много често букмейкърската компания прави промени в главното меню. Те са свързани с включването на временни раздели, когато например има някое важно събитие. Основните категории обаче са тези, за които ви разказахме дотук. Сега нека преминем към останалата част от дизайна на сайта.

  При отваряне на сайта веднага се забелязва един слайдър, на който се появява най-различна информация, свързана с 1xbet. Информацията обикновено е за нови предложения, бонуси или някое голямо спортно събитие. Под него имате бърз изглед към различни спортни събития, които са на живо в дадения момент. Имате бутони, с които да персонализирате изгледа си по спорт. Още по-надолу се виждат най-горещите спортни събития, които предстоят. Показват се и някои от пазарите за залог. След тях разполагате с още интересна информация, а именно предлаганите “Акумулатори на деня”. Имате такива за събития, които не са стартирали и за събития, които се провеждат към момента. Ако избраните селекции ви допадат, може да ги заложите, а освен всичко ще получите и 10% бонус към коефициента.

  Менюта и елементи

  В лявата част на екрана, освен възможността за избор на език на сайта, ще видите и вертикално меню с различните спортове. Стандартно, най-отгоре в менюто се показват най-популярните спортове, а под тях са изброени и останалите. Можете да разгледате всички налични събития за даден спорт или да персонализирате прегледа си по час или ден. Към всеки отделен спорт виждате и броя на наличните събития, на които може да направите залози. Лявата част е за избор на събития и пазари, а дясната ще ви покаже всички избрани селекции. В нея се позиционира електронният “Фиш” за залози. През него управлявате сумата и вида на залога. Там е още секцията, през която може да видите вече направените залози.

  Долната част на началната страница съдържа информация за букмейкъра 1xbet, как работи и някои други важни неща за компанията. Ще намерите и телефон за връзка с отдела за обслужване на клиенти към бранда. Постоянно активен в долната дясна част на сайта е бутон “Live Chat”, ако желаете да зададете въпрос към букмейкъра.

  Важно: В тази част, през определено време, ще ви се предлагат нови алтернативни сайтове на 1xbet, тъй като често същите биват блокирани. Ако държите да играете през един и същи адрес, то може да се регистрирате в Bet365, където ще получите 100% бонус или до 100 лева за нова сметка от България.


  Спортни залози в 1xbet

  Спортният раздел на 1xbet ви дава достъп до различни събития, на които може да залагате преди тяхното начало. Стандартно, ще видите мачове от най-големите първенства по футбол, но чрез иконките на различните спортове, можете да променяте. Нужно е да изберете върху самото събитие, за да достъпите всички пазари, които се предлагат. Възможностите са стотици за по-големите мачове, но достигат и хиляди! Можете да залагате за победител в срещата, брой голове, залози за двете полувремена, Азиатски хендикап и гол линия възможности, различни опции за голове в мача и за отборите и много, много други пазари. Това е за футбола, но и за другите спортове, като баскетбол, хокей, хандбал, тенис и други, възможностите са огромни. Просто избирате върху желания пазар и той ще се появи във фиша, който се намира отдясно.

  Общо взето, раздел „Спорт“ ви показва различните събития, но ако желаете да прегледате тези за деня, то ви препоръчваме да изберете, от менюто вляво, секция “Ежедневно” и датата, за която да ви се покажат събитията!

  1xBet Спортна Борса

  Добре е да знаете, че компанията внедри и своя спортна борса за залози. Може би знаете, че в нея се залага „За“ и „Срещу“ определени събития. Коефициентите се предлагат от самите потребители, а букмейкърът прибира комисионна от всяка печалба. Спортната Борса на 1хБет изглежда добре и предлага доста пазари. Те не достигат бройката в спортния раздел с фиксираните коефициенти, но все пак са едно добро начало. Другият лек недостатък е, че все още няма голямо разнообразие от спортове и събития към тях. Букмейкърът ви дава възможност да залагате на най-комерсиалните мачове от футбола, баскетбола, хокея, бокса и още няколко спорта.


  Раздел със залози на живо (LIVE)

  Едни от най-популярните видове залози в днешно време са залозите на събития, които се провеждат към дадения момент. Залозите на живо са страхотна възможност за всеки един залагащ и предлагат много големи шансове за успех. При 1xbet LIVE също ще намерите множество събития, на които да залагате в реално време. За целта от основното меню е нужно да изберете раздел „На Живо„. Ще ви се покажат топ събитията към момента, които са в реално време, а вие можете да променяте и да разгледате събитията от желания от вас спорт. След като изберете събитие, може да го селектирате, за да ви се появи специалната страница с всички пазари за събитието и проследяването на живо. Вие виждате резултата от самата среща, друга статистическа информация, а под всичко това са разположени и наличните пазари за залог. Коефициентите при залозите в реално време се променят в зависимост от развоя на събитието, което ги прави толкова атрактивни сред залагащите! Live залозите в 1xbet са подсигурени и от излъчване на живо, като за тази цел трява да имате съществуващ акаунт и средства в него.

  секция залози на живо в 1xbet
  Раздел със залози на живо в 1xbet

  Както може би забелязвате, в момента някои от пазарите са „заключени”, т.е. в момента не можете да изберете пазар, на който да заложите, но това е временно и се отключват до няколко секунди!

  1xZone

  Това е областта, която се намира в дясната част, над фиша със залозите. Там можете да проследите как се развива събитието, било то баскетболно, футболно, надбягвания или друго. Ако случайно тази област не се активира, можете да го направите с бутон 1Х zone, намиращ се на лентата над резултата и имената на отборите!

  Пряко предаване

  Букмейкърската компания 1xbet предлага и услугата картина на живо (LIVE-stream) от самото събитие. Разбира се не за всички събития тази услуга е активна, но тези, за които е, ще разпознаете с малката иконка на телевизор, разположена след името на събитието! Активирането на прякото предаване става от бутона, който се намира точно срещу бутон 1Xzone. Трябва да сте влезли в сметката си, преди да имате право да наблюдавате събитието с пряка картина!


  Какви са коефициентите от 1хБет?

  Руският букмейкър се слави с едни от най-добрите ставки за своите спортни събития. Те го нареждат редом до други водещи компании в областта. 1xBet предоставя атрактивни коефициенти за всички спортове, за които предлага възможности за залог. Независимо дали става въпрос за пазари преди началото на събитията или когато те са на живо, този букмейкър ще ви даде едни от най-добрите ставки. Целта на бранда е да се развива и да привлича клиенти, а високите коефициенти са един от най-добрите начини за това.


  Поставят ли се ограничения от 1xBet за потребителите?

  В мрежата се появиха доста форум дискусии на различни езици, които ние следим. Там се обсъждат доста проблеми относно лимитирането на печелившите играчи. Подобни оплаквания има и за Bet365, но все пак е най-популярният букмейкър. Нашият съвет е да разчитате на собствения си опит. Брандът в момента се цели в топ местата за онлайн залагания и няма интерес да ви ограничава.

  Ако търсите доказан букмейкър, при който да не се притеснявате от лимити, горещо ви препоръчваме да заложите на Pinnacle, но с уговорката, че там възможностите за залог са доста по-малко от тези в 1xBet.


  Каква популярност показва бранда според Гугъл Тенденции?

  За да преценим нивото на развитие на бранда, направихме едно изследване с помощта на Google Trends, което показва как се развива 1хБет по света за последните 5 години. Разбира се, сравнили сме го с най-популярните букмейкърски сайтове у нас и можем да кажем, че дори да не заема първата позиция, букмейкърът се нарежда в челната тройка. 1xBet е в онлайн индустрията за залози от няколко години, така че заслужава поздравления за темповете на развитие, които показва.


  Електронни спортове

  електронни спортове в 1xbet
  eSports в сайта на 1xbet

  Залозите на електронни спортове са едни от най-бързо развиващите се ниши в областта на онлайн залаганията. Организират се много турнири ежедневно, а големите компании вече са част от индустрията. В сайтовете им се предлагат възможности за залог, които включват най-различни игри. 1xBet е сред водещите по този показател, понеже предоставя най-различни опции.

  Основни игри

  Сред основните игри, за които се предлагат залози, са CS:GO, Call of Duty, Mortal Kombat, League of Legends. Получавате и възможност да предвиждате събитията в симулациите на най-различни популярни спортове. Такива са тенис, футбол, Формула 1, хокей на лед, лакрос, бойни спортове и други. Доста често се получават изненади, така че може да спечелите на високи коефициенти. Този вид залози са много удобни, когато няма реални събития, към които проявявате интерес. Популярните компютърни игри не са част от всички букмейкърски сайтове, така че имайте на предвид 1хбет, ако обичате този тип залагания. Голямо предимство е, че самите eSports предложения се предават пряко. Така получавате възможност да попиете от емоцията на играта, докато залагате в реално време.


  Раздел „Виртуални спортове“

  залог в 1хБет на виртуален спорт
  създаване на залог в 1xBet

  Залозите на виртуални спортове са доста популярни сред онлайн залагащите. Този тип залози се извършват на компютърно генерирани събития, които се развиват на случаен принцип. В сайта на 1хБет също може да намерите подобен тип залози, като за целта потърсете раздел „Виртуални спортове“ сред категориите на сайта. В него ще намерите няколко възможности.

  Digital Sports Tech

  Една доста нестандартна секция в раздела с „Виртуални спортове“ на този букмейкър представлява Digital Sports Tech. Този раздел дори не се описва като такъв с виртуални спортове, но е поставен в същата секция на сайта. В раздела ще може да правите залози по свой вкус, т.е. вие създавате залога, а 1хБет ви дава коефициент, на който да заложите. Само определени мачове, от определени спортове и първенства, са налични за подобен тип залози. За тях имате няколко различни възможности.

  Вижте пример за Digital Sports Tech

  Пример:

  1xBet ви позволява да залагате на база статистическо представяне на определен участник в спортно събитие. Да вземем например една футболна среща. Имате възможност да изберете троен залог спрямо някой статистически показател, като например удари към противниковата врата. Избирате трима играчи от двата отбора, като на първо място поставяте този, от когото очаквате да отправи най-много изстрели. После още двама. За подобен избор ще получите коефициент. Подобна е ситуацията и при избор на залог за H2H статистика, при която избирате даден футболист да се представи по-добре от друг спрямо конкретен показател от статистиката. Имате опцията и да изберете един или двама участника в мача, които да достигнат определен показател, например да отбележат повече от 2 попадения в срещата.

  И последно, в този раздел ще може да комбинирате различни селекции, които са налични за мача, помежду им, като по този начин ще образувате една обща селекция. За нея получавате коефициент, както и за всеки един вид на залога, който споменахме до тук. Остава само да заложите на създадената от вас селекция и да очаквате изхода от нея.

  Edge Gaming

  Нека се върнем и на виртуалния свят в сайта на 1xBet. В раздела ще откриете и категория „Edge Gaming“. Тя предоставя възможността да залагате на боеве с петли. Разбира се, те са виртуални, като може да поставяте прогнозите си за победител в боя или времетраене на сблъсъка. Подобни залози са доста интересни, като дори имате и на разположение анимация на битката.

  Global Bet

  Третата секция в раздела с виртуални спортове от букмейкъра се нарича „Global Bet„. Това вече е един истински свят с виртуални спортни предложения, на които може да се залага. Опциите за залози са доста на брой, като те наподобяват пазарите при реалните събития, а ставките са също така високи. В сайта на 1xBet може да залагате на следните виртуални спортове:

  • Футбол – предлага се в два варианта – виртуална лига с клубни отбори и мачове между национални отбори;
  • Конни надбягвания;
  • Състезания с камили – много рядко срещан виртуален спорт;
  • Гонки с кучета;
  • Реални гонки – в тази секция ще може да поставите залозите си на истински надбягвания на кучета;
  • Реални състезания с мотори;

  За всяко едно събитие, независимо от кой спорт е, разполагате с картина, така че емоцията от залозите ви може да бъде доста добра.


  Електронен Фиш за залози

  1xBet Фиш за залози
  1xBet фиш за залози
  При спортните залози е нужно да има място, където селекциите ви да се показват. В сайта на 1xBet това става в дясната област, където се намира т.нар. „Фиш за залози“. В него ще получите доста опции, с които да извършите залог.

  Като начало можем да споменем, че при въвеждането на сума ще ви се покаже възможната печалба, а до нея ще ви се изпише и сумата, която максимално може да заложите към даден момент. Тя е различна за всеки залог. Фишът ви дава още възможности за избор на сметка, с която да залагате (основна или бонус). Друга важна характеристика е вида на залога, който може да изберете при множествени селекции. Позволява се да селектирате обикновена права колонка или тип система.

  Функционалността на фиша за залози от 1хБет включва възможността да генерирате код, с който да запазите селекциите си за по-късен етап.

  Както сами виждате, чрез този фиш няма да имате ядове с извършването на залози. Точно до него се намира и секцията, откъдето може да разгледате направените залози, което е още едно добро решение от разработчиците на компанията.


  Функция „Cash Out“

  Букмейкърът 1xbet отправя множество страхотни предложения на своите потребители, а освен тях е налична и функцията за затваряне на залога (1xbet cash out), която може да ви спаси в много деликатни ситуации. Самата опция работи много добре в сайта на компанията, като сумите по затваряне на залога се прехвърлят веднага в сметката ви.

  1хбет продай залог
  Продажба на залог в 1xbet (т.нар. Кеш-аут)

  Използването на „Кеш-аут“ опцията ви дава много големи предимства, а това, че 1xbet разполага с нея в своя арсенал от услуги, определено го тласка напред в класациите на букмейкърските лидери! Като недостатък може да изтъкнем това, че нямате бонус за използването на кеш-аут, какъвто се предлага от Betfair, например – и за раздел „Спорт“, но също така и за „Спортната Борса“. Въпреки това, двете опции имат сходни функции и почти не се различават една от друга.


  Промяна на вашия фиш

  Опцията се предлага от много малко букмейкъри, но 1xBet е един от тях. Самата функция ви позволява да извършите промени по вече направен залог. Те биват няколко вида, но преди това нека споменем, че такива са възможни само ако не сте извършили частично затваряне, застраховка или залог с бонус сума. В другите случаи ще можете да правите редакции по вашите отворени залози.

  Ето ги и вариантите:

  • добавяне – 1xBet ви позволява да добавите едно или повече събития към вашия фиш, като затова не се изисква да плащате комисионна. Добавката на събития не променя началните коефициенти на събитията, които преди това са били част от фиша.
  • смяна – можете да смените вида на залога си само с такъв от същия тип. Това ще рече, че ако заложите на двоен шанс, ще може да смените пазара само със залог от тип двоен шанс. При този вид редакция се удържа комисионна, която е равна на сумата за продажба на фиша.
  • премахване – ако фишът ви е отворен и има събитие, което желаете да премахнете, може да го направите чрез тази опция за редакция. И тук се удържа комисионна.

  Коефициентите се променят винаги към актуалните, освен когато добавяте събития към вашия фиш и първоначалните ви селекции не са започнали.


  1xBet Казино на живо и слотове

  казино раздел на 1xBet
  изглед от казиното на 1xBet

  Определен раздел грабва играчите и ги кара да предпочитат този бранд, а това е именно казиното на 1xbet, което предлага солиден брой игри и опции. Тук ще намерите огромно разнообразие от слот игри и такива с крупиета на живо. Трябва сами да се докоснете до предложенията, за да разберете за какво става въпрос. 1xBet си е направил труда да работи съвместно с повече от 40 различни разработчици на казино игри. По този начин се постига голямото разнообразие. Сред софтуерните провайдъри в сайта на компанията са GamePlay Interactive, NetEnt, NextGen Gaming, Microgaming, Ezugi, Evolution Gaming. Все доказани брандове в тази област.

  Раздел „Слотове“

  Раздел „Слотове“ ще ви покаже всички казино предложения от типа ротативки. Налични са и слотове в реално време. Другите разновидности включват 3D слотове, джакпот игри, видео покер и други. Можете да разглеждате едновременно игрите от всички доставчици или пък да си изберете само за конкретен разработчик. Имате опцията да добавяте игри като любими, което ще ви позволи по-бърз бъдещ достъп. Страхотната новина е, че всяка една игра може да се тества безплатно. Просто стартирате демо версията и разглеждате самата игра. И всичко това е само част от казино предложенията на бранда.

  Няма да бъде редно да пропуснем другата голяма част от казино опциите. Това са игрите с дилъри на живо. При тях отново разнообразието е налице. Възможностите са много на брой, като ще може да избирате от различни видове рулетка, блекджек, бакарат, казино холдем и други. Провеждат се дори лотарийни игри с истински крупиета. При този тип залози вие виждате на живо как се развива играта ви, като в същото време може да поставяте своите залози през сайта. Видеото при игрите е с високо качество, а освен всичко разполагате с различни лимити на залог, което ви позволява да опитате от всяка една игра.

  Раздел „1xGames“

  Този раздел е посветен специално за феновете на някои от най-популярните занимателни игри, с които може да спечелите в 1xBet. Разделът ще откриете на лентата за главното меню или в раздел „Повече„. 1xGames ви предлага разновидности на игри със зарове и карти. Има колело на късмета или щастлива карта. Още по-любопитни са опциите за залог на игрите Ези или Тура, Руска рулетка и Камък-Ножица-Хартия. Доста интересни възможности, с които да разпуснете и разнообразите залозите си.

  ТВ Игри

  Още една интересна опция от 1xBet. Чрез раздел „TV игри“ ще можете да се насладите на още любопитни предложения. Всяка една от възможностите се предлага без значение кое време на денонощието е. Разполагате с възможност за избор от няколко подраздела. Един от тях е „Super Lotto“, в който ще трябва да познавате точно числа. Следват игрите с карти, щастливи числа, кено и доста други. Всяка игра е с пряко предаване, а резултатът от вашия залог ще е налице само за няколко минути.

  Онлайн тотализатор

  Любителите на тотото ще може да му се насладят онлайн. Освен това ще може да избирате от различни опции. Всички те се намират в раздел „Тото“. Разполагате с възможности да познавате точни резултати, брой мачове на футбол или хокей, че дори и да играете в безплатни тото игри. Какво повече ви е нужно, след като може да се включите с малки суми в игрите с големите джакпоти.

  1xbet Poker

  Разделът ще намерите в категорията „Повече“ от главното меню. Предоставят се доста по-малко опции спрямо други букмейкъри. Покер платформата на букмейкъра 1xbet все още не е напълно развита и се нуждае от доста подобрения. Все пак от компанията ви дават възможност да се включите в различни кеш игри. Таксите за вход са в различен интервал, така че ще може да намерите такава за вашите предпочитания. В покер платформата на този букмейкър няма да срещнете голям брой играчи.

  Ние ви предлагаме алтернатива на покера от 1xBet. Към момента е по-добре да се насочите към по-добри покер стаи, каквито предлага Bet365 Покер. Налични са и разнообразни турнири за едно пълно покер изживяване.

  Финансови залози

  финансови залози от 1xbet
  финансови залози в сайта на 1xbet

  Борсовата търговия също не е чужда в сайта на 1xBet. Букмейкърът ви предоставя възможността да заложите за покачването или понижаването на определени стойности от различни борсови индекси. Всеки един разполага със собствено ниво на акции, което се променя динамично. Разполагате с опции за залог на 5-минутни интервали или на такива от 1 час. Финансовите залози ви позволяват да залагате и на нивата на различни валутни котировки. Такива са еврото спрямо долара, паунда спрямо японската йена и доста други. Този раздел би бил доста атрактивен за хората, които разбират добре тези процеси, но може дори да залагате в него с цел да навлезете в тази материя.

  Други опции в раздел „Повече“

  1xBet се е постарал да събере на едно място всякакви типове игри. Към вече споменатите можем да добавим още. Всички те са налични в раздел „Повече“ от основното меню. Там има специализирани секции за следните възможности, на които може да залагате:

  • Лотарии
  • Табла
  • Bingo
  • Борса за криптовалути

  Мобилна версия и апликации (1xbet Mobile)

  Ако сте почитатели на залозите през мобилно устройство, то залагането в мобилните приложения на “1xbet Mobile” ще ви се стори много приятно. Компанията предлага готови апликации за различни платформи. От сайта на 1хбет можете да свалите мобилно приложение за Android, iOS и Windows Phone. Апликациите за последните 2 операционни системи можете да изтеглите, след като от сайта бъдете препратени към официалните магазини за приложения за iOS и Windows Phone. 1xbet Mobile за Андроид можете да свалите директно от сайта на компанията, след което да я инсталирате на устройството си.

  Внимание: Вашата Android версия трябва да бъде поне 4.1, за да може приложението да бъде съвместимо с устройството ви!

  Мобилни услуги на 1xбет

  Мобилните услуги на 1xbet не приключват до тук, понеже от компанията са разработили и предлагат на своите клиенти специален 1xBrowser, който може да изтеглите от сайта и по този начин директно чрез него да залагате през мобилното си устройство. Препоръчваме ви, ако можете да използвате приложенията, да го направите, понеже те биха били по-бързи и удобни!

  1xbet мобилна версия и апликации

  От сайта на букмейкъра може да изтеглите още специален софтуер 1XWIN, който е разработен за операционна система Windows и позволява, след инсталиране, използването на специална платформа на сайта, която обаче използвате като инсталиран софтуер на вашето устройство. Това улеснява залозите и работата с платформата на 1xbet като цяло! Нужно е просто да имате регистрация или да създадете такава и да достъпите вашия акаунт!


  Методи за депозит и теглене

  Дойде време да кажем и няколко думи за различните методи, чрез които можете да извършвате разплащания между вас и букмейкъра 1xbet. Компанията предлага най-различни средства, с които да извършвате разплащания, но наличността им варира в зависимост от държавата, в която се намирате. Затова, ние ще разгледаме различните начини на разплащане, които са активни за играчи от България!

  МетодМетоди депозитМинимален депозитМаксимален депозитМетоди тегленеМинимално тегленеМаксимално теглене
  Банкови картиMaestro1 евроVisa1 евро
  Банкови картиEntropay1 евроMasterCard1 евро
  Електронни портфейлиSkrill 1-Tap1 евроNetteler GO4.4 евро
  Електронни портфейлиSkrill1 евроTrustPay1 евро
  Електронни портфейлиEpay1 евроB-pay1 евро
  Пари в бройCash1 евроSvyaznoy1 евро
  Платежни системиecoVoucher10 евроNeteller1 евро
  Интернет банкиранеEpay.bg1 евроEuteller1 евро
  Интернет банкиранеБанков превод1 евроTicket Premium1 евро
  КриптовалутиBitcoin1 евроBytecoin1 евро
  КриптовалутиEthereum1 евроLitecoin1 евро
  Допълнителна информация

  Как да депозираме пари в 1xbet?

  • Депозит на парични средства може да извършвате по няколко различни начина. Добре познатото разплащане с банкови карти е активно в системата на 1xbet. Електронните портмонета също са на разположение. Активни са още услуги като ePay.bg и paysafecard, както и трансферът чрез банка. Има още няколко начина за депозит на средства, но те не са чак толкова популярни.
  • При абсолютно всеки един наличен метод преводът се извършва веднага, освен при банковия трансфер, където са нужни около 5 дни.
  • Комисионна не се налага да плащате при нито един метод. При повечето услуги за депозит минималната сума, която можете да внесете е 1 евро!
  • Максималните лимити за транзакция не са посочени в сайта на букмейкъра.

  Как да си изтеглим парите от сметката в 1xbet?

  Тегленето на средства се извършва също по няколко различни начини, които споменахме и при депозитите, но не при всички можете да извършвате теглене! Услугата да теглите чрез банкови карти е активна, като преводът не подлежи на комисионна, а времето за извършване може да продължи около 2 до 5 дни. При електронните портфейли ситуацията е малко по-различна. Там преводът се извършва в рамките на около 15 минути, като също не дължите комисионна.

  За теглене на средства можете да ползвате услугите на Skrill, Neteller, WebMoney, bitcoin, ecoPayz, както и paysafecard. Забелязвате, че липсват услугите на OK Pay и ePay.bg, чрез които можеше да депозирате, но не можете да теглите средства. Чрез банков трансфер също можете да изтеглите средства от акаунта си в 1xbet. При този метод обаче ще трябва да почакате около 5 дни за извършване на транзакцията, но не дължите комисионна.

  Възможностите, които ви дава 1xbet, са доста разнообразни. Коя услуга ще изберете да използвате е изцяло ваше решение, като всичко зависи от това с кой метод работите. Вече сте готови да депозирате средства, с които да залагате в сайта на букмейкърската компания 1xbet, а след това дори знаете как да изтеглите вашите печалби!


  Партньорска програма

  Като претендент да бъде сред водещите световни букмейкърски къщи, компанията 1xbet се стреми да се разсрасне до много големи мащаби, а един от начините, които използва, е да се свързва с партньори, с които да работи и да популяризира бранда. Всеки, който разполага с уеб сайт, представящ някаква спортна информация или пък не, може да кандидатства, за да се превърне в партньор на 1xbet. За целта е нужно да се регистрирате като партньор на букмейкъра и да бъдете одобрен.

  Партньорската програма ви предоставя специални рекламни материали, като банери и снимки, които имат специален идентификационен код, който е уникален за самите вас. Така, рекламирайки букмейкъра, вие се стремите да препратите максимален брой потребители към сайта на 1xbet чрез вашия уеб сайт. По този начин се изпраща и кодът, чрез който системата на букмейкъра ви разпознава. Получавате поне 20% комисионна за всеки нов играч, който сте препоръчали, като този процент с времето нараства до 25%! Ще получавате комисионна винаги, докато препоръчаните от вас играчи залагат в сайта на 1xbet. Събраните комисионни се изплащат всеки месец до 20-то число, като вие сами избирате метода, по който да си ги получите.

  Може да се присъедините към афилиейт програмата оттук: https://1xpartners.com/.

  Ако с времето партньорството ви с букмейкъра се разрасне и можете да препоръчвате много нови играчи на компанията, то в този случай е твърде вероятно да получите нови, специални, по-добри условия, като партньор на букмейкъра 1xbet.


  Обслужване на клиенти и контакти

  Най-важното нещо за 1xbet са клиентите и поради тази причина, компанията се стреми да предложи максимално добри условия и възможности за залог. Освен всички услуги на 1xbet, компанията разполага и с много добър център за обслужване на клиенти. Служителите там са обучени да откликнат на всяко ваше запитване, свързано със сайта или акаунта ви. Времето за отговора, който ще получите, ще бъде кратко, а отговорът ясен и точен, с цел бързо да се разреши проблемът ви. Мненията за поддръжката на 1xbet са положителни във всички форуми, но като негатив могат да се открият отзиви за блокирани акаунти или лимитирани такива.

  Самият факт, че сайтът е достъпен на над 40 различни езици, е достатъчен да се разбере колко много ресурси са на разположение и какъв екип от професионалисти обслужват клиентите на компанията, които са стотици хиляди! Има възможност да се свържете по няколко различни начина с отдела за обслужване на клиенти към 1xbet.

  Ето и кои са те:

  • Чат на живо – въпросите си може да зададете директно чрез чата на живо, който е активен в сайта на букмейкъра. По този начин, задавайки въпроса чрез чата, ще получите максимално бързо своя отговор;
  • E-mail – можете и да пишете имейл на компанията с вашия въпрос. Тук времето за отговор е доста повече от това, което е нужно на чата на живо. E-mail адресът, на който да пишете, е: info-bg@1xbet.com;
  • Връзка чрез телефон – можете да се свържете по всякакви въпроси към 1xbet чрез безплатно обаждане на телефонен номер +359 800 46020;

  Компанията предлага и няколко други адреси, на които да ѝ пишете във връзка с различни въпроси. Отделите са разделени, като различните въпроси се задават на съответния адрес за по-голямо удобство и по-бърза и точна реакция.

  Ето и кои са те:

  Разказахме ви за наличните начини, по които може да се свържете с компанията, ако имате някакви въпроси. Отговорите си ще получите за колкото се може по-кратко време, но ви уверяваме, че 1xbet е букмейкър, който се грижи за своите клиенти и работата на компанията е насочена към удобството на клиентите и по-малкото проблеми, които да притесняват потребителите на сайта!

  Как да намерим локалните пунктове на букмейкъра?

  Няма да ги срещнете у нас. Локални пунктове за залози от 1хБет има в цяла Русия, както и в някои градове в Беларус и Украйна. Разгледайте тази карта от Google Maps, ако желаете да добиете представа за разположението им.


  Често задавани въпроси (FAQs)


  Кога да очакваме лиценз за България?
  Няма официална информация, която да казва, че 1xBet е подал документи за лицензиране. Засега компанията ще работи без лиценз, но при промяна в тази ситуация ще ви уведомим.

  Защо трябва да ползвам огледален линк?
  Компанията 1xBet все още няма лиценз за предлаганата си дейност от България, така че ще трябва да ползвате алтернативните начини за достъп. В нашия сайт винаги ще намирате актуални връзки, така че няма защо да се безпокоите.

  Открих негативни отзиви за букмейкъра. Да се откажа ли от него?
  Няколко отрицателни мнения за 1xBet не би трябвало да ви спират да се докоснете до предложенията на компанията. Тя ще ви лимитира акаунта само ако прибягвате до някакви хитрости за печалби или използвате повече от една сметка. Тогава, естествено ще получите ограничения, понеже такива са правилата на букмейкъра.

  Какво да правя, ако имам проблем с даден залог?
  Нашият съвет е да осъществите контакт с отдела по обслужване на клиенти към бранда. Обяснете им случая и ще ви помогнат да намерите решение на проблема. Най-добре е да използвате чата на живо, понеже бързо ще проведете разговор.


  Заключение и оценка

  Букмейкърската компания 1xbet е сравнително нова у нас и не е позната на широката общественост. Въпреки това перспективите пред този букмейкър са много големи, а всички услуги и предложения, които предлага на своите клиенти, са ясен фактор за това, че 1xbet е един от най-бързо развиващите се онлайн букмейкъри. Компанията разполага с широк набор от предложения за залози на различни спортове, както и залози на различни типове игри. Голямото разнообразие ще ви позволи да правите всякакви залози и да играете различни игри, когато пожелаете. Широката гама от бонуси и оферти, с които букмейкърът радва своите потребители, също е знак за високото качество на букмейкърската компания.

  Вход в 1XBET

  Компанията заслужава много висока оценка за работата, която е свършила до момента, а с нарастването на нейните мащаби ще се покачи и арсенала от предложения. Дори и към този момент, 1xbet разполага с много висок стандарт на своите предложения! Ако имате опит с 1xbet, то може да споделите своите впечатления и мнения, оставяйки коментари отдолу. Пожелаваме ви приятни залози в сайта на 1xbet и много печалби!

  Свързани Статии

  23 мнения за “1xbet – Ревю и линк за България

  Публикувай коментар
  1. Аз нямам никакви проблеми със залозите и съответно изплащането на печалбите, които ми се полагат. Нямам наблюдения и за приятелите ми, с които обсъждаме, някой да се е опарил от 1хбет. Четейки някои коментари тук обаче се чудя късмет ли е??? Единственият силно казано недостатък е смяната на линкове и това, че трябва да ги следиш. От там нататък са ок лично според мен.
   2   0
  2. 1х бет са измамници!Там може само да губиш,пари не дават.Рано или късно ще имате прблеми,ако тръгнете да си теглите парите.Моите са блокирани от 2 години,въпреки купища документи и процедури,включително скайп видео и писма с нормална поща,представете си в ерата на интернет,до някакви адреси в Русия.Махайте се от тия докато не са ви завлекли.Иначе в началото са много супер,но после…
   1   1
  3. Nomer 1 sa otkam predlojeniq za zalozi i igri! Takova raznoobrazie nqma nikyde drugade. Zalagam ot 3 meseca i nqmam problemi. Gledam che ima dosta plakvaniya, no zasega pri men vsichko e 6. Da se nadqvame da prodylji taka.
   2   0
  4. след всичко, което съм чул и прочел за 1хбет, нещо се дърпам да се регистрирам при тях … интересното е, че са спонсор на Серия А и някак ми изглеждат сериозни в същия момент ..
   1   0
  5. Интересно ревю. За първи път научих как се развива 1хбет в сравненията им от вас и в Гугъл за фрее бетс. Добре е, че поддържат български език на сайта.
   1   0
  6. Най-добрите са! Залагам с 1хбет още от самото им начало. Супер доволен съм!
   1   0
  7. Мерси много за новия работещ линк, но защо често пъти като влизам от бутона и го сменя автоматично?
   1   0
  8. Залагам само и единствено на спорт, така че само за там мога да изразя категорично мнението си. Като цяло съм доволен и не бих заменил 1хБЕТ за друг букмейкър.
   1   0
  9. Много ми хареса, че е наблегнато на всички основни раздели и сте описали подробно всеки един от тях. Така на всеки, който се интересува (дори и да не е запознат с дадения букмейкър) се дава точно инфо. 1xbet са готини и дават доста добри бонуси, с което си печелят аудитория и играчи. Имам само един съвет към вас, макар и в случая да не става въпрос за 1хбет. Обърнете внимание и на другите букмейкъри (които не са топ имена). Разбирам, че не са интересни за толкова голяма аудитория и може би не е толкова от значение да се наблегне върху тях, но има играчи като мен, които търсят професионално мнение, а е трудно да бъде намерено такова за по-малко известните брандове и в такъв случай не ти остава нищо друго, освен да рискуваш с тях и сам да се „учиш“ в движение. Редовно следя какво се качва и смея да твърдя, че можете само да спечелите от това. Поздрави за efirbet.
   1   0
  10. Аз мога да се оплача от 1хбет. Много муден съпорт … Няколко пъти ми се налага да ги питам за проблеми в казино игрите и не мога да разбера защо все ми бавят отговора, а използвам чата на живо. Затова и нямат лиценз за БГ и постоянно сменят линка за вход…
   0   1
  11. Вече към месец нямам проблеми с 1хбет. Всичко си работи както трябва – кеш аут, залози на живо, казино на живо. Изборът е доста голям и това ми харесва най-вече. Доста повече от българските ефбет и уинбет или прехваления бет365. Дано да не осерат нещо и само в началото да се престарават така.
   0   0
  12. След като залагам в 1хбет от 2 месеца, мога и аз да дам някои отзиви. Първо, нека да кажа, че залагам на спорт, казино игри не барам. Бонусът, който е в началото си го получих без никакви проблеми. Депозит – без никакви проблеми. Започнах да залагам, предимно на живо – досега всичките ми залози подлежаха на кеш аут, така че от тази гледна точка 1хбет са много добър избор. Все още не съм изтеглял печалбите, но както прочетох в ревюто, ще трябва и верфикация. Надявам се и там всичко да е точно. Общо взето засега този букмейкър е супер.
   1   0
  13. Бонусът им за нови клиенти е невероятно висок. Адмирации и да продължават в същия дух. Отскоро залагам с 1хБет и нямам кой знае какви впечатления за тях. Изпатиха ми печалбите и засега съм доволен. Всеки път почти се влиза през нов линк, но това да не ви притеснява!
   0   0
   1. Chak pak neveroqtno visok – za bonusa. Moga da ti preporycham 2 sayta s licenz, koito predlagat sashtiq bonus. Za po lesno ako iskash napravo razgrlday kakvo sa pisali Efirbet za tqh i bonusite im. 1xBet e mlad bukmeykar s mnogo predlojeniq, no nqma licenz i tochno tova me spira da zalagam pri tqh.
    0    0
  14. Стойностно ревю. Успях да разбера изцяло какво се предлага в 1xbet. Чудя има ли нещо, което не предлагат. Изглеждат много стабилен букмейкър и се регистрирах при тях. Засега нямам проблеми с първите залози и печалбите от тях. Да видим как ще бъде занапред. П.С.: залагам предимно на спорт
   0   0
  15. Аз по-голямо разнообразие от казино игри не съм видял никъде! Фен съм на тези с дилъри на живо и си ги цъкам постоянно, откакто разбрах за този сайт. Нямам идея защо има толкова много оплаквания. Може би при спортните залози само. За казиното единствения минус е, че не ми дадоха бонус. После чак разбрах, че такъв нямало! Иначе съм направил няколко изтегляния с трицифрени суми и всяка една транзакция се изпълни на време и получих парите си.
   0   0
  16. Залагам с 1хBet още от самото им начало. Разбира се, в България са популярни сравнително от скоро. Аз, обаче, като човек, който цял живот следи и се вълнува от тази сфера, ги знам от доста отдавна. Верен фен съм им, така че от мен лоши думи няма как да бъдат казани, пък и не намирам за какво. Това, че сменят постоянно линковете за достъп да не ви притеснява. И бета бяха така преди. Лично аз съм доволен и бих ги препоръчал.
   0   0
  17. При мен всичко е наред със сайта на 1хбет. Активирах бонуса, превъртях го, успях да изтегля печалбата си – през дебитна карта. Якото е, че предлагат много пазари за залог и точно затова харесвам сайта им. Надявам се да нямам проблеми с него в бъдеще.
   0   0
   1. Споделям мнението! И аз нямам проблеми с 1хBet. Тъкмо обратното – много съм доволен от тях.
    0    0
   2. И аз така се опитах да тегля през дебитната карта с която съм правила депозити. И … ми блокираха сума от БАНКОВАТА ДЕБИТНА КАРТА, същата, която трябваше да получа. Айде пак ги похвалете! Или ми обяснете това редно ли е? Законно ли е? На вас блокираха ли ви в личната ви банкова сметка сума равна на тази, която сте заявил да ви преведат. Ако разбирате за какво говоря. Щото от моята банка не вдяват като им обяснявам като на идиоти.
    Заявих в сайта на Ефбет сумата ххх, която да ми бъде преведена по дебитната карта. И точно след пет минути ми бяха изтеглили същата сума ххх от банковата ми сметка, дефакто от заплатата ми. Нито в сайта има пари, уж ги пуснали да ми се превеждат, нито в банката имам, щото са блокирани. И сега е тарапана и разправии.
    0    0
    1. Привет,
     Пробвахте ли да се свържете с тях директно на +359 800 46020 – този номер отговоря съпорта за българските играчи. Отделно може да им пишете имейл на: info-bg@1xbet.com
     Поздрави,
     Efirbet
     0     0
  18. Мисля, че е некоректно да дават бонус от 1xbet, като го получиш и превъртиш да ти блокират акаунта. Пиша на съпорта и не ми дават адекватен отговор и причина защо не ми изплащат печалбата. Ок, може да имат спортни залози и много добри възможности за залози, ама какъв е смисъла, след като подвеждат клиентите си. Влизам всеки ден през различен линк, защото постоянно спира сайта, а сега с блокиран профил дори не ми дава контакт с тях. Трябва да им пиша на имейла и отнема цяла вечност да ти отговорят. Съветът ми е да не играете при тях, защото лично аз получих негативно отношение. Потърсете си друг сайт, като алтернатива на 1хбет!
   0   0
   1. Абсолютно съм съгласен с мнението ти за 1хбет! Тези не изплащат печалбите от залозите. От 1 година парите ми са блокирани и не мога да си ги взема, въпреки че им пратих доста документи и даже минах скайп видео чат! Такава простотия те карат да минаваш, смятайте! Не се лъжете и не се занимавайте със сайта 1xbet.com! При тях си желан и с предимство, ако може само да губиш.
    0    0

  Вашето ревю

  Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *