Букмейкър на месеца
100% до 250лвРЕГИСТРАЦИЯ
18+ ВАЖАТ ПРАВИЛА И УСЛОВИЯ
250лв за Спорт
Букмейкър на месецаБукмейкър на месеца
РЕГИСТРАЦИЯ
18+ ВАЖАТ ПРАВИЛА И УСЛОВИЯ
Елица Мартинова

Bwin Тениски за Евро 2020

Видяно 100 пъти
Bwin тениски за Евро 2020

Очаквате ли старта на Европейското първенство като истински футболни фенове? Ако отговорът е “да”, австрийският букмейкър bwin има страхотна новина за вас. Компанията е подготвила сто бранидрани с логото на NIKE тениски, които ще подари на своите играчи.


Как да вземете тениска от bwin?

Ако сте сред запалянковците, които обичат да колекционират футболни артикули, предложението на сайта за залози ще ви се стори повече от привлекателно. За да имате шанс да грабнете тениска от Бвин, е нужно единствено да депозирате 50 лв. по сметката си в сайта.

Не забравяйте, преди да извършите плащането, да въведете промо код TSHIRT2021, който ще бъде индикация, че желаете да се включите в промоцията.

Имайте предвид, че промоцията е в сила до 11 юли, защото е обвързана с Европейското първенство по футбол.


Важи ли офертата за нови клиенти на bwin?

Дори да нямате регистрация в платформата, това не бива да ви отказва, защото вие също ще имате шанс да сте сред късметлиите, които ще спечелят оригинална тениска на NIKE. Достатъчно е да си направите сметка в сайта и да захраните акаунта си, изпълнявайки посочените по-горе условия. Хубавата новина е, че включването ви в жребия за атрактивните фланелки няма да ви попречи да активирате някой от другите бонуси в Bwin, които се предлагат за нови и регистрирани потребители.


Нашето мнение

Тениските, които bwin предлага специално около Европейското първенство по футбол, биха били чудесен талисман, който ще ви радва дълго време. Макар да не са кой знае колко щедра награда, трябва да отбележим, че условията по участие в томболата никак не са трудни за изпълнение. Според нас си струва да опитате късмета си! Успех!

Играйте в Bwin

Експерт залози Елица Мартинова
Сертифициран Експерт
Елица Мартинова
Ели се занимава с писане, оформяне и публикуване на ревюта на български, английски и немски. Има опит в журналистиката и любимото ѝ занимание е писането. Има голям опит в работата с букмейкъри.
Коментирай