Петър Борисов

Англия ще има трудна контрола с Бразилия

Видяно 19 пъти
приятелски мачове

приятелски мачове
Стадион „Уембли“ ще стане свидетел на нов интересен сблъсък. Този път Англия приема в контрола Бразилия във вторник от 22:00.

В състава на Англия

В петък Англия направи проверка тук и със световния шампион Германия, която завърши без голове. В съставът на Гарет Саутгейт тогава имаше и някои дебютанти, които се представиха прилично. На вратата бе стражът на Евертън Джордан Пикфорд, който се отличи с добри намеси. В предни позиции бе и Рубен Лофтус-Чийк от Кристъл Палас. С представянето си се отличи и младият Тами Абрахам от Суонзи, който дори имаше възможност да отбележи. Сега ще видим какви ще ги свършат тези момчета срещу мощния състав на Бразилия. Атаката вероятно отново ще е водена от Джейми Варди, тъй като Хари Кейн отново ще отсъства.

В състава на Бразилия

След като от рано си осигури класирането на световното Бразилия се готви далеч по-спокойно за него. Те се намират в добра форма и това си пролича и в петък, когато спечелиха с 3:1 над Япония в приятелски мач. Звездата Неймар отново бе в центъра на събитията, откривайки резултата. Другите попадения бяха дело на Габриел Жезус и Марсело още преди почивката. През втората част очаквано бразилците намалиха темпото и пробваха някои експерименти. Сега се очаква да подходят по-сериозно в предстоящата проверка.

Англия притежава някои доста талантливи млади попълнения и тук може да си проличи дали те са готови за големия футбол. Бразилия разполага сякаш с по-качествените футболисти, но на „Уембли“ не ги чака лесен мач. Според нас обаче гостите ще успеят да стигнат до успех.

Прогноза: 2 топка

Коефициент: 1.75Коефициент: 1.75Коефициент: 1.72
€100 за Спорт бетфеър промоцияВземете до 110лв ефбет бонусБонус 100лв. бет365 оферта
Типстър Петър Борисов
Петър Борисов
Петър е един от хората, занимаващи се с прогнозите, анализите и ревютата в сайта. Негова заслуга са и голяма част от новините, както и стратегиите и ръководствата.
Коментирай