Петър Борисов

Англия с шанс да се класира и на теория след мача със Словения

Видяно 2 пъти
road to world cup

road to world cup
Квалификациите в четвъртък продължават от 21:45. Тогава е и срещата Англия – Словения.

Първенецът Англия

Англия е първи в класирането и вече има 5 точки преднина пред втория Словакия. Това стана факт, благодарение на победата им в директния сблъсък през септември. Тогава англичаните спечелиха с 2:1 на „Уембли“. Домакините са на 99% сигурни за световното, а при поебда сега могат и на теория да си гарантират участието на мондиала. Англия е без грешка като домакин до момента, а за цялата настояща кампания имат общо 6 победи и две равенства в групата. Вариантите за залог в Winbet също са добри и може да се използва като добро място за залагане.

Положението за Словения

Победата на Англия над Словакия запази реални шансовете на Словения за класиране на втората позиция. В момента гостите са трети, но само на точка зад втория Словакия. Въпреки това, момчетата на Сречко Катанец трябва да надскочат себе си, ако искат да завоюват второто място. Освен сегашната трудна визита на Англия им предстои и мач с Шотландия до края. Словенците спечелиха като гост само срещу Малта, а последните две визити ги загубиха с по 1:0 от Шотландия и Словакия.

Англия очаквано доминира в мачовете между двата отбора. Като цяло домакините правят силни квалификации и всички очакват нова победа от тях. За Словения ситуацията е по-сложна и ще трябва да хвърлят доста усилия за да не загубят. Според нас обаче трудно ще пробият стабилната през настоящия цикъл отбрана на англичаните.

Прогноза: 1, Англия да спечели на нула топка

Коефициент: 1.33Коефициент: 1.34Коефициент: 1.33
€100 за Спорт бетфеър промоцияВземете до 110лв ефбет бонусБонус 100лв. бет365 оферта
Типстър Петър Борисов
Петър Борисов
Петър е един от хората, занимаващи се с прогнозите, анализите и ревютата в сайта. Негова заслуга са и голяма част от новините, както и стратегиите и ръководствата.
Коментирай