ХИК Хелзинки трябва да наваксва изоставането си от Кона’с

Лига Европа
Интригата е жива и във срещата реванш между ХИК Хелзинки и Кона’с. Реваншът във финалдската столица ще започне в 19:00.

Домакините от Хелзинки

ХИК загубиха неочаквано пърият мач в Уелс. Финландците доминираха изцяло в срещата и създадоха куп положения в мача. При едно от малкото положения за Кона’с падна гола във вратата им, а до края на мача така и не успяха да пронижат вратата на домакините. Така сега трябва да търсят начин да реализират положеният си, които със сигурност ще създадат. В местното първенство имат добра преднина на върха, така че могат да насочат усилията си изцяло в двубоя от Лига Европа. А на спортната борса за залози Бетфеър всеки новорегистрирал се бива награден с бонус до 100 евро.

Гостите от Уелс

Кона’с поднесоха изненадата, спечелвайки домакинството си с 1:0. Те обаче бяха изцяло надиграни от своя съперник, но късметът бе на тяхна страна. Сега обаче това може да не е така и трябва да потърсят и друг начин за продължаване напред. Едва ли обаче ще тръгнат да атакуват. В първият квалификационен кръг миналото лято уелсците сюрпризираха друг скандинавски отбор. Потърпевш бе норвежкият Стабек, който бе преодолян след нулево равенство в Уелс и победа за Кона’с с 1:0 в Норвегия.

ХИК Хелизнки показа, че е по-добрият от двата отбора. Това обаче не бе достатъчно да реализират положенията си и сега са на прага на отпадането. Ние вярваме, че и сега ще имат повече шансове за гол, но остава само да ги реализират. Кона’с вероятно ще дебне за грешки при домакините и евентуални контраатаки. Този път опълчението не вярваме да им помогне и според нас ще загубят, като това може и да бъде с повече от един гол.

Прогноза: 1, ХИК да спечели на нула

ХИК Хелзинки трябва да наваксва изоставането си от Кона’с
Рейтинг 0.0 от мнения

Вашето ревю

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *