Петър Борисов

Иртиш ще търси добър резултат и срещу Звезда

Видяно 7 пъти
Лига Европа

Лига Европа
От 17:00 в четвъртък започват квалификациите от втори кръг на Лига Европа. Тогава в Казахстан Иртиш е домакин на Цървена Звезда.

Отборът на Иртиш

Иртиш може и да имат леко предимство, тъй като местния шампионат е в разгара си. Там в момента заемат четвърто място. Въпреки това си имат натоварена програма в последно време, а в понеделник играха мач за първенството. Иртиш се завърна в Европа след като за последно игра там преди 4 години. Тогава отстрани Левски в първия кръг, а във втори отпадна от Широки Брег(Босна). Сега преодоля друг българки представител в първи кръг в лицето на Дунав, печелейки и двата мача. Треньорът Димитър Димитров има в състава си двама сърби – Живкович и Маслач, които играха и в двата мача срещу Дунав. В същото време всеки новорегистрирал се участник в Ефбет има възможност да се възползва от първи бонус на стойност до 110лв.

Цървена Звезда

Звезда изпусна драматично титлата в Сърбия и сега стартира от първи кръг на Лига Европа. Там вече преодоляха малтийците от Флориана след победа 3:0 в Белград и равенство 3:3 в Малта. Отборът не показва особена класа в Европа в последните години и имаше някои дори срамни отпадания. През 2015-та отпадат и от други казахстанци Кайрат Алмати. Сега за далечната визита до Казахстан имат и допълнителни проблеми със състава. Голмайсторът на отбора Ричмънд Боакие, най-креативният играч Гелор Канга + Фримпонг и Руиз има голяма вероятност да не вземат участие в мача поради проблеми с визите.

Иртиш ще има домакинско предимство, което може да се окаже от значение, поради голямата дистанция, която трябва пропътуват съперниците им до Казахастан. Като цяло не атакуват много, но използват празните пространства и грешки на опонентите си. Звезда ще има тежко пътуване, а и вероятност ключови футболисти да не участват. Напоследък не блестят с нищо по европейските терени и според нас и тук няма да спечелят.

Прогноза: 1Х, под 2.5 гола топка

Коефициент: 1.44Коефициент: 1.50Коефициент: 1.50
€100 за Спорт бетфеър промоцияВземете до 110лв ефбет бонусБонус 100лв. бет365 оферта
Типстър Петър Борисов
Петър Борисов
Петър е един от хората, занимаващи се с прогнозите, анализите и ревютата в сайта. Негова заслуга са и голяма част от новините, както и стратегиите и ръководствата.
Коментирай