Бонус
без депозит
РЕГИСТРАЦИЯ
18+ ВАЖАТ ПРАВИЛА И УСЛОВИЯ
Бонус
без депозит
РЕГИСТРАЦИЯ
18+ ВАЖАТ ПРАВИЛА И УСЛОВИЯ
Efirbet

Какво се случи след вторите мачове в групите на Евро 2016

Видяно 16 пъти
Kakvo Se Sluchi Sled Vtorite Machove Ot Grupite Na Euro2016

Вече се изиграха цели 24 двубоя от Евро 2016. Това означава, че всички тимове изиграха по два мача на турнира и идва времето да направим равносметката, преди последните, решаващи мачове в груповата фаза на Евро 2016. Всички срещи, които сме описали в следващите редове бяха включени в нашите футболни прогнози от експертите на Efirbet.com. Нека разгледаме всичко това отделно, по групи.

Група А
Франция успя да спечели и втория си мач срещу Албания, макар победата да дойде доста трудно. Шестте точки, обаче класират домакините на осминафинал и първа позиция в групата, преди последния трети мач с Швейцария, които заемат второто място с 4 точки. Те завършиха 1-1 с Румъния, които от своя страна ще играят с Албания в последния си мач, в търсене на 3 точки, които ще им дадат надежди за излизане от групата към осминафиналната фаза.

Група В

Англия спечели първи 3 точки на това първенство, след като спечели британското дерби с Уелс и по този начин е на първо място в групата с 4 точки, преди последния мач със Словакия, които победиха Русия и имат 3 точки. Също с толкова разполагат и Уелс, а Русия продължава да е с 1 точка и на последно място. Уелс и Русия ще се изправят в третия си мач за групата и ще трябва да дадат много отговори, след последния съдийски сигнал. Определено група В е с неясен финал и може да се случи всичко.

Група С
Германия завърши наравно с Полша и двата тима поделят първите 2 места в групата с по 4 точки. Северна Ирландия има 3, след успеха над Украйна, които са с 0 точки и нямат шанс да продължат напред. Германия ще срещне ирландците в третия си мач, докато Полша излиза срещу разочарованата Украйна.

Група D
Испания подпечата мястото си на осминафиналите, след класическа победа над Турция, а Хърватия изпусна да спечели 3 точки срещу Чехия, като допусна изравняване, когато водеше с 2-0. Това беше и първа точка за чехите на Евро 2016, а Хърватия събра 4, с което също си осигури по всяка вероятност място напред в турнира. Турция излиза с Чехия в търсене на първите си точки, като при евентуална победа има някакъв минимален шанс за класиране напред, като един от четирите най-добри трети отбора в групите, но това ще се види на по-късен етап. Испания и Хърватия ще изиграят другия мач в групата.

Група Е
Италия записа победа с 1-0 над Швеция и събра 6 точки, които ги пращат към осминафиналите, преди последния мач с Република Ирландия. Ирландците загубиха от Белгия с 3-0, в мач, в който белгийците най-сетне напомниха на себе си. Белгия има 3 точки и в последния мач играе срещу Швеция, които са с 1 точка, колкото имат и Ейре. Само Италия е сигурен участник в следващата фаза, преди края на последните 2 мача от група Е.

Група F
Унгария успя да изравни в края на Исландия за 1-1 и продължава да впечатлява на Евро 2016, като събра 4 точки и е водач в групата. Също така, тези точки може и да са достатъчни на унгарците да се класират за осминафиналите. В последния си сблъсък те играят с Португалия, които записаха 0-0 с Австрия и имат 2 точки. Исландия също са с 2 точки и ще се изправят срещу отбора на Австрия в последния си сблъсък в група F, който е много важен и за двата тима. Австрия има само 1 спечелена точка. Много въпросителни и в тази група, като все още всички тимове са с реален шанс за класиране напред.

Някои отбори вече си гарантираха мястото сред осминафиналистите, а други вече стягат куфарите за дома. Битката и надлъгванията в групите предстоят в последните трети мачове за всеки тим на Евро 2016. Очакват ни много зрелищни мачове и да се надяваме едни истински битки по терените във Франция.

Експерт Efirbet
Efirbet
Efirbet е вашият сайт за най-добрите съвети за спортни залагания, ревюта на букмейкъри и онлайн казина.
Коментирай