Versailles Gold

Играйте с реални пари и се възползвайте от
БОНУС ЗА НОВ КЛИЕНТ

Разработчиците от EGT са развихрили въображението си и са създали слот игра, посветена на Версайския дворец. На разположение са стандартните пет барабана с по три активни позиции, а броя на печелившите линии може да избирате сами, като максимумът е десет. В доста прилични граници е и възвръщаемостта на играта, която в случая е 96.09%.


Разходка във Версайския дворец

На заден фон се вижда част от Версайския дворец и неговите красиви градини по залез слънце. Разбира се, част от символите също са посветени на съответната епоха, като някои от тях „оживяват”, когато попаднат в печеливша комбинация. Отделните сигнали за печалби включват някои кратки тематични мелодии, а единственото друго, което ще чувате е въртенето на барабаните, което наподобява на стара слот машина.


Печалбите във Versailles Gold

Versailles Gold също не минава без символите от картите за игри, като налични са всички от десятка до асо. Останалите обаче ще са по-доходоносни, като при тях печалбите започват от само два еднакви символа в печеливша линия. Най-добре платеният символ е този на Луи XIV, като пет броя от Краля Слънце ще умножат залога ви по 500. Добра сума ще ви осигури и специалният уайлд символ, който при необходимост може да се разменя с всички останали по риловете.


12 безплатни завъртания със специален символ

На практика уайлд символът играе и ролята на скатер, тъй като три или повече броя от него, независимо дали е в конкретна линия, ви осигуряват бонус от 12 безплатни врътки. Преди те да започнат, произволно се избира вашият специален символ, като при поява той се разпръсква по всички позиции на съответния барабан и така участва в различни печеливши комбинации.


Удвояване и случаен джакпот

В играта има някои по-дребни печалби, които обаче винаги може да удвоите, стига да познаете цвета на произволно избрана карта. Разбира се, при грешен избор ще загубите спечеленото. Прогресивните четири джакпота също са на разположение, като в борбата за тях се влиза на случаен принцип, след което започвате да отгръщат една по една карти за игра, докато не съберете три от една и съща боя и вземете нейния джакпот. Най-голям той е при пиката, следван от купа, каро и спатия.


Заключение

Както повечето игри на EGT, правилата на Versailles Gold също са достатъчно лесни, но и без това да прави играта скучна. Разбира се, няколко врътки в безплатната онлайн версия няма да са ви излишни. Ако сте достатъчно търпеливи да се доберете до 12-те безплатни завъртания, то може да стигнете до наистина доста добри печалби, особено ако специалният ви символ е Луи XIV.

Публикувай коментар

    Все още няма мнения. Бъдете първият добавил!

X