Петър Борисов

ПСЖ трябва да се съвземе с евентуална победа над Лориен

Видяно 5 пъти
Франция Лига 1

Франция Лига 1
Този кръг на френската лига едно завършва в неделя вечер. Тогава е мачът Лориен – ПСЖ, който започва в 22:00.

Последният Лориен

Отборът на Лориен е доста закъсал в последно време и това логично ги постави на последното място в класирането. Цели 6 точки ги делят от спасителна зона. Формата на тима също е лоша и са в серия от 5 поредни загуби. Миналата седмица допуснаха последната и поредната си загуба. Тя бе тук от Марсилия с 1:4. Нещата не изглеждат добре за домакините и преди този мач срещу шампиона ПСЖ и всичко, освен загуба, би се приело за сериозен успех за Лориен. Домакините са и съставът, който е допуснал най-много попадения във вратата си. Разгледайте тук повече информация за бонусите при различните букмейкъри.

Поради наказаниа срещата пропуска нападателят Мажеед Варис. Контузен е и друг нападател – Валид Меслуб. С травми са и полузащитниците Джими Кабот и Арнолд Мвуемба.

Шампионите ПСЖ

ПСЖ изостава с 3 точки от върха и дели втората позиция с Ница. Шампионите обаче имаха тежка седмица. В сряда допуснаха исторически разгром с 6:1 от Барселона и въпреки победата си с 4:0 в първата им среща отпаднаха от шампионската лига. Имат нужда от евентуална победа сега, която може поне малко да ги утеши. Защо пък не и да си изкарат злобата в този мач на Лориен? ПСЖ е и най-добрият гост в шампионата и има 10 победи и 4 загуби навън. Любопитно е, че все още нямат равенство като гост.

За гостите наказан е Марко Верати и това е единствената липса от състава им преди тази визита.

Отборът на Лориен се представя доста зле като цяло и формата на тима също е доста лоша в последно време. По всички изглежда, че се очертава нова загуба за тях и оставане на дъното. ПСЖ претърпя тежък шок през седмицата, но сега трябва отново да се върнат на победния път. Победата е задължителна за гостите в този мач и всичко друго би се приело като нов провал.

Прогноза: 2, над 2.5 гола

Оферти за тази среща:

[one_third]Bet365100лв. бонус[/one_third][one_third]Efbet – Вземете до 110лв[/one_third][one_third_last]Betfair – €100 за Спорт[/one_third_last]
Типстър Петър Борисов
Петър Борисов
Петър е един от хората, занимаващи се с прогнозите, анализите и ревютата в сайта. Негова заслуга са и голяма част от новините, както и стратегиите и ръководствата.
Коментирай