Петър Борисов

Малмьо трябва да си осигури аванс преди реванша с Вардар

Видяно 6 пъти
Шампионска Лига

Шампионска Лига
В сряда продължават квалификациите от втори предварителен кръг на шампионската лига. От 20:00 е мачът Малмьо – Вардар Скопие.

Домакинът Малмьо

Малмьо се надява отново да успее да се класира в групите на шампионската лига, както го направиха при последният си опит през 2015-та., а също и през 2014-та година. Сега отново станаха първенец на Швеция и ще атакуват групите. В момента шведското първенство е в разгара си, а там Малмьо отново е лидер и има добра преднина на върха. Освен това са и с 4 поредни победи във вътрешния шампионат. Миналата година пропуснаха евроучастие, но сега изглеждат готови за нови подвизи, а това минава през задължителен успех тук.

Гостите Вардар

Вардар нямаше особено голяма конкуренция в Македония и триумфира с шампионската титла. Отборът рядко минава втори предварителен кръг. Миналата година отпаднаха тук чрез две загуби от Динамо Загреб, а по-миналата година бяха отстранени с две равенства от АПОЕЛ Никозия. Това ще им е и първата официална среща за новия сезон. В предсезонните контроли не показаха особено добри резултати. Загубиха с по 1:0 от Матерсбург и Марибор и спечелиха срещу Адмира.

Миналата година Малмьо не игра в Европа, но преди това в два поредни сезона се класираше за груповата фаза на турнира. Така сега се надяват отново да успеят. На пътят им е Вардар, който е далеч от подобни успехи. Реалностите са такива, че Малмьо не би трябвало да се препъне тук, така че няма какво да изберем освен техен успех.

Прогноза: 1 топка

Коефициент: 1.29Коефициент: 1.20Коефициент: 1.25
€100 за Спорт бетфеър промоцияВземете до 110лв ефбет бонусБонус 100лв. бет365 оферта
Типстър Петър Борисов
Петър Борисов
Петър е един от хората, занимаващи се с прогнозите, анализите и ревютата в сайта. Негова заслуга са и голяма част от новините, както и стратегиите и ръководствата.
Коментирай