Betano Вземи бонуса

Успешни Залози в Pinnacle – Идеи и Насоки

Идеи за успех в Пинакъл

Едва ли има опитен играч, който да не е чувал за Pinnacle и причината за това не е фактът, че букмейкърът е на пазара със спортни залагания от повече от две десетилетия. Тази компания предлага едни от най-любопитните условия за игра и в този текст ще разгледаме как може да обърнете спецификите на платформата в своя полза. Ако досега не сте изпробвали уменията си в този сайт, прочетете нашето ръководство, преди да се регистрирате.


Относно Pinnacle

Компанията Pinnacle, известна още като Pinnacle Sports, е на пазара със спортни прогнози от 1998 г. насам. Лиценз за онлайн залагания букмейкърът получи през 2015 г., а самото разрешително е издадено от властите в Малта.

Седалището на фирмата се намира в Кипър, но достъп до сайта имат клиенти от цял свят. Тук е моментът да отбележим, че българските играчи трябва да използват mirror link за Pinnacle, ако искат да играят в сайта. Това обаче не е особена пречка и е обичайна ситуация за букмейкърите, които не разполагат с лиценз от Държавната комисия по хазарта.

Няма съмнение, че Pinnacle не е като повечето свои конкуренти. Съществената разлика се крие в условията, които ще намерите в сайта, както и в отношението на Pinnacle към успешните играчи. Ако сме привлекли интереса ви, вижте повече по темата в следващите редове.


Повече за самата платформа

На пръв поглед платформата на Pinnacle не е устроена по-различно от сайтовете на останалите компании. Когато я отворите, пред вас ще се разкрие богат спортен раздел, който ще ви позволи да прогнозирате срещите в над 30 дисциплини.

Букмейкърът е осигурил и секция със събития, които се следят в реално време. Към момента на изготвяне на този текст този раздел се намира в реконструкция, а от бранда увещават клиентите да имат търпение, защото ги очаква преживяване от ново поколение.

Освен залози на стандартните спортни дисциплини, в платформата се предлагат прогнози на политика, виртуални и електронни спортове. Любителите на казино забавленията също ще открият по нещо и за себе си.

Това, което ще ви направи силно впечатление, защото не е типично за останалите брандове, е, че Pinnacle не предлагат стартов бонус за своите клиенти. Липсата на Cash Out опция също изненадва много от потребителите, но, повярвайте ни, това не е достатъчна причина да се откажете от играта в тази платформа.

Ако отделите малко време и разгледате сайта, ще забележите, че букмейкърът предлага изключително високи коефициенти, в сравнение със своите конкуренти. При този букмейкър няма да откриете любопитни опции, каквито се срещат в Bet365 и 1xBet, например, но стойностите са наистина високи. Най-хубавото е, че това важи за всички дисциплини, които са включени в спортния раздел. Причината е, че компанията начислява много ниски маржове за печалба върху залозите на своите клиенти. Именно това е факторът, който е превърнал Pinnacle в един от най-предпочитаните букмейкъри в световен мащаб.


На какво да обърнем внимание, за да бъде играта ни успешна?

След всичко, казано дотук, е време да обърнем внимание на въпроса как да се възползваме от условията, които Пинакъл предлага. Вижте няколко идеи, които могат да ви донесат успех.

Използвайте сайта за арбитражи

Няма как да не започнем с този съвет. Той изниква автоматично в главата на всеки опитен играч, когато се спомене името на Pinnacle. Както може би знаете, арбитражните залози са метод, който не се толерира от повечето букмейкъри. Не такава обаче е ситуацията в Pinnacle. Тази компания заявява, че приема този тип игра, дори нещо повече – брандът приветства арбитражите.

Ако се съмнявате, че това е само на хартия, бързаме да ви зарадваме – самите коефициенти в сайта ще ви помогнат да поставите успешни арбитражи. Необходимо е само да направите известни проучвания, за да подсигурите успеха си. Ако обичате да залагате редовно, това е точният метод за вас. Чрез този тип прогнози ще може да разгърнете играта си в дългосрочен план, а Pinnacle е най-удачното място да го направите.

Pinnacle е платформата за по-крупни залози

Това е и второто най-силно качество на компанията. Pinnacle се слави с това, че не лимитира успешните си играчи. Може би по-опитните от вас са имали неприятни преживявания с редица брандове, сред които, за съжаление, се нареждат и някои от лидерите на пазара. Ако сте изпитвали неприятното усещане от това да ви ограничават, само защото знаете как се печели от залагания, имаме страхотна новина за вас! С Пинакъл може да забравите за тези притеснение.

Дори в профила си да сте регистрирали само успехи, компанията няма да ви блокира. Това е и един от водещите принципи на фирмата: Да приветства печелившите играчи, т. нар.Unique Winners Welcome Policy.

Именно по тази причина сме категорични, че Пинакъл е най-подходящото място за игра на потребителите, които обичат да залагат по-крупни средства. Така не рискувате големите ви печалби да останат заключени в блокиран профил към някой букмейкър.

Залагайте на електронни спортове

Електронни спортове в Pinnace

Може би не знаете, но Pinnacle е една от първите компании, които включи в портфолиото си залози на електронни спортове. Компанията се гордее, че е основен спонсор на много от водещите отбори в бранша.

В платформата ще откриете опция за залог на някои от най-популярните игри, които са включени в световните турнири. Съществената разлика обаче е, че Пинакъл предлагат доста по-богато портфолио от своите конкуренти. Сред заглавията, които ви очакват в сайта, са:

 • CS:GO
 • DOTA 2
 • League of Legends
 • Starcraft 2
 • Overwatch
 • HearthStone
 • Heroes of the Storm
 • Warcraft 3
 • Starcraft Broodwar
 • Rocket League
 • King of Glory
 • World of Tanks

Добрата новина е, че традиционните високи коефициенти в Pinnacle са приложими и за пазарите, свързани с еСпортовете. Ако имате любимо заглавие, на което сте играли, в тази платформа ще може да превърнете уменията си в успех.

Залагайте на политика

И като споменахме за интересни възможности, чрез които да приложите знанията си, трябва да подчертаем, че Пинакъл предлага опция за залог на политически събития. Разбира се, сама по себе си тази възможност не е уникална, защото се предлага от много други букмейкъри. На фокус отново са водещите политически събития от Европа и света. Разликата тук основно е в коефициентите, защото компанията предлага по-апетитни стойности от повечето си конкуренти.

Ако се вълнувате от политика и следите случващото се в Европа и по света, непременно посетете секцията на букмейкъра.

Следете Прогнозите на Pinnacle

Прогнози на Pinnacle

Компанията е иноватор и в друго отношение, защото отскоро има практика на се състезава със своите клиенти по необичаен начин. Поле за прогнози е Английската висша лига, като преди всеки двубой, Пинакъл публикуват собствената си прогноза за точен резултат, както и най-често направеното предположение от страна на клиентите в платформата.

По същество тази кампания няма да ви донесе печалба, но ще ви даде ясни и сигурни представи за това как разсъждава екипът на Pinnacle. Благодарение на тази преценка ще сe ориентирате по-успешно в пазарите и коефициентите, които букмейкърът предлага. Все пак, помнете, че когато играете, вие мерите сили именно с екипите на бранда, а винаги е добре да познаваш опонента си.


Финални думи

Без значение дали сте опитен играч, или тепърва се ориентирате в света на залаганията, Pinnacle ще ви предложи първокласно изживяване. Концепцията на букмейкъра е ясна – компанията предлага високи коефициенти, приветства печелившите клиенти и толерира арбитражните залози. В платформата ви очаква уникална игрална среда и приложите поне някой от съветите ни, ще прекарате страхотни мигове с Pinnacle.

Ели Мартинова
Експерт залози
Сертифициран Експерт
Ели Мартинова
Ели се занимава с писане, оформяне и публикуване на ревюта на български, английски и немски. Има опит в журналистиката и любимото ѝ занимание е писането. Има голям опит в работата с букмейкъри.
Коментирай