Петър Борисов

РБ Лайпциг има възможност да се възползва от колебливият Леверкузен

Видяно 7 пъти
Германия Буденслига

Германия Буденслига
В събота отново ще станем свидетели на мачове в Бундеслигата. От 16:30 най-голям интерес предизвиква мачът РБ Лайпциг – Байер Леверкузен.

Ред Бул Лайпциг

Новакът и изненада на сезона РБ Лайпциг все още държи високо ниво и е на второто място в Бундеслигата. Сега вече имат няколко загуби на сметката си и на моменти се случва да допускат поражение. Така наскоро допуснаха две поредни загуби, но сега са с 2 поредни победи. Миналата седмица победиха тук с 4:0 Дармщад, а през седмицата спечелиха и като гост на Майнц с 3:2. На 4 точки зад Лайпциг дебне Хофенхайм и по принцип това е още една причина да внимават.
За предстоящата среща не се очакват липси в състава на домакините.

Байер Леверкузен

Леверкузен определено не прави добър сезон и се намира на 10-тото място в таблицата. Дълго време те бяха без победа или точно 7 поредни мача( с тези от шампионската лига). В сряда най-накрая записаха успех. Той дойде при визитата на последния Дармщад с 2:0. Както се казва, оставаше и тогава да не спечелят. Все още имат шансове за Европа, тъй като са на 5 точки от еврозоната. Постоянството обаче се оказва сериозен проблем при „аспирините“ и това е основна причина, която ги отдалечава от останалите отбори.

С контузия при гостите продължава да е Ларс Бендер. Под въпрос остава завръщането след травма на Чичарито.

РБ Лайпциг се представя по-добре от двата отбора през сезона. Въпреки че на моменти имат спад в изявите си, домакините все още държат високо ниво. Леверкузен е едно от разочарованията на сезона. Те все още не могат да разгърнат потенциала си и често правят грешки. Дори да направят някой силен мач, следва нов незадоволителен резултат. Предстои им трудна визита на втория в класирането, която според нас няма да спечелят.

Прогноза: 1, гол/гол, над 2.5 гола

Оферти за тази среща:

[one_third]Bet365100лв. бонус[/one_third][one_third]Efbet – Вземете до 110лв[/one_third][one_third_last]Betfair – €100 за Спорт[/one_third_last]
Типстър Петър Борисов
Петър Борисов
Петър е един от хората, занимаващи се с прогнозите, анализите и ревютата в сайта. Негова заслуга са и голяма част от новините, както и стратегиите и ръководствата.
Коментирай