Betano няма валиден лиценз за извъшване на дейност в страната ни. Затова ние бихме ви предложили да изпробвате някой от тези три сайта като алтернатива:

Как да се регистрирам в Betano

Как да се регистрирам в Betano
Рейтинг 4.0 от 2 мнения
Последно променено от Efirbet :
Регистрация в Betano Вземи Betano бонус

Betano е един от най-бързо развиващите се хазартни оператори в Европа, който в последно време проявява интерес към пазарите с онлайн залози по цял свят. Надяваме в скоро време да видим букмейкъра и на българската сцена и по тази причина ще ви обясним как да се прави профил в Betano – с няколко лесни стъпки.


Как се прави регистрация в Betano?

За да успеем да видим всички възможности, които букмейкърът предлага, и да напишем обективен анализ за Betano, си направихме акаунт в платформата. Ето как протича цялостният процес:

 1. Натиснете бутона ‘Register’ в десния горен ъгъл на платформата.
 2. Изберете ка да се регистрирате. Имате шанс го направите чрез свои профил във Facebook, Google, Yahoo или LinkedIN.
 3. Ако предпочитате, въведете директно имейла си. Това е и най-пълната регистрационна форма, която ще се наложи да попълните.
 4. За сметка на това обаче профилът ви ще бъде създаден с всички нужни данни и ще остане само да го верифицирате.
 5. Пред вас ще се отвори дълга форма за регистрация в Бетано, но нека броят на полетата не ви плаши – данните, които се изискват, са стандартни.
 
 • Започнете с въвеждането на валиден имейл. Постарайте се да попълните адрес, който посещавате редовно, защото букмейкърът ще общува чрез него с вас.
 • Изберете предпочитано потребителско име и вкарайте паролата, с която желаете да се логвате в платформата.
 • Следват полета, в които да попълните името и фамилията си, пол и рождена дата. Уверете се, че сте ги въвели коректно – така, както са изписани на личната ви карта.
 • Betano регистрация
 • Впишете телефонния номер и адрес си, а ако разполагате със специален промо код – вкарайте и него.
 • Остава да прецените дали искате да получавате оферти на имейла си и да прочетете общите условия за отваряне на сметка в Betano.
 • Завършете регистрацията си.

Създайте Акаунт в Betano


Какво следва след създаване на профил в Betano?

Щом сте готови с регистрационната форма, ще се наложи да верифицирате номера и имейла си. Компанията ще изпрати четирицифрен код чрез SMS и петцифрен такъв по имейла ви. Само ако попълните и двете комбинации, ще успеете да си направите акаунт. Всичко става за секунди, без излишно забавяне.

Добре дошли в Betano! След като разполагате с профил, вече имате пълен достъп до всички бетинг секции в сайта. Може да разгледате и активирате бонуси офертите на Betano и да започнете с разиграването им. Разбира се, за целта ще трябва да депозирате средства по сметката си.

Единственото, което ви остава, за да придобиете пълен контрол над профила си, е да преминете през процеса по верификация. За целта ще трябва да изпратите копие на личните си документи до Бетано. По този начин ще гарантирате своята идентичност и ще може да теглите печалбите си.


Регистрация в Betano през телефон

Betano мобилна регистрация

В случай, че предпочитате да игарете през телефон или таблет, няма да срещнете трудности да се регистрирате през мобилната версия на Betano, в която са имплементирани всички важни функции.

Самата процедура не се отличава от процеса, през който ще минете, ако отваряте сметка в Betano през компютър или лаптоп. Данните, които букмейкърът, ще изиска от вас, са същите.


Често Задавани Въпроси

Безопасно ли е открия сметка в Betano?

Макар да няма разрешително да оперира в България, Betano има лиценз от малтийските власти. В този смисъл създаването на сметка там не би следвало да крие допълнителни рискове.

Позволено ли е да имам повече от един профил в Betano?

Не. Никой лицензиран букмейкър не толерира играта през повече от един профил.

Веднага ли трябва да верифицирам своя Betano акаунт?

Съветваме ви да удостоверите самоличността си, веднага след процеса по отваряне на сметка в Бетано. Въпреки това, верификацията няма да ви е нужда веднага, а едва когато искате да изтеглите печалбите си.

Попълних грешно данните си, докато се регистрирах. Какво да правя?

Свържете се с отдела по обслужване на клиенти и попитайте как да процедирате. Всеки букмейкър има различна политика в тези случаи.

Мога ли да получа начален бонус, преди да се верифицирам?

Да! Единственото условие за стартовите оферти на Betano е да направите успешен депозит.

Експерт залози Елица Мартинова
Елица Мартинова
Ели се занимава с писане, оформяне и публикуване на ревюта на български, английски и немски. Има опит в журналистиката и любимото ѝ занимание е писането. Има голям опит в работата с букмейкъри.
Коментирай