Букмейкър на месеца
100% до 300лвРЕГИСТРАЦИЯ
18+ ВАЖАТ ПРАВИЛА И УСЛОВИЯ
100% до 300лв
Букмейкър на месецаБукмейкър на месеца
РЕГИСТРАЦИЯ
18+ ВАЖАТ ПРАВИЛА И УСЛОВИЯ

Регистрация в Betano

30 лв. Freebet + 300 лв. Бонус
Ad disclosure
В Efirbet може да се насладите на престой, който не включва реклами. За да съществуваме обаче, ние използваме т.нар. бизнес модел на Афилиейт маркетинг. Чрез различните Affiliate линкове на нашия сайт, ние свързваме посетителите ни със сайтовете за залози онлайн. Така има шанс да получим комисионни в замяна, за да продължаваме с усърдната си работа и разработката на още полезно и качествено съдържание. Прочетете повече за нашия бизнес модел в секция За Нас на сайта.

Betano е един от най-бързо развиващите се хазартни оператори в Европа, който в последно време проявява интерес към пазарите с онлайн залози по цял свят. За радост на българските играчи, букмейкърът вече разполага с лиценз и за България.

Как се прави регистрация в Betano в бонус?

За да успеем да видим всички възможности, които букмейкърът предлага, и да напишем обективен анализ за Betano България, си направихме акаунт в платформата. Ето как протича цялостният процес:

Betano регистрация
 1. Натиснете бутона ‘Регистрация’ в десния горен ъгъл на платформата.
 2. Изберете ка да се регистрирате. Имате шанс го направите чрез свои профил във Facebook или Google.
 3. Ако предпочитате, въведете директно имейла си. Това е и най-пълната регистрационна форма, която ще се наложи да попълните.
 4. За сметка на това обаче профилът ви ще бъде създаден с всички нужни данни и ще остане само да го верифицирате.

Създайте Акаунт в Betano

 
 • Започнете с въвеждането на валиден имейл. Постарайте се да попълните адрес, който посещавате редовно, защото букмейкърът ще общува чрез него с вас.
 • Изберете предпочитано потребителско име и вкарайте паролата, с която желаете да се логвате в платформата.
 • Следват полета, в които да попълните името и фамилията си, пол и рождена дата. Уверете се, че сте ги въвели коректно – така, както са изписани на личната ви карта.
 • Betano регистрация с бонус
 • Впишете телефонния номер и адреса си, като внимавате данните да отговарят на информацията в личните ви документи.
 • В полето Бетано бонус код въведете EFIRBET, за да си гарантирате достъп до всички ексклузивни промоции на компанията.
 • Остава да прецените дали искате да получавате оферти на имейла си и да прочетете общите условия за отваряне на сметка в Betano.
 • Завършете регистрацията си.

Какво следва след създаване на профил в Betano?

Щом сте готови с регистрационната форма, ще се наложи да верифицирате номера и имейла си. Компанията ще изпрати четирицифрен код чрез SMS и петцифрен такъв по имейла ви. Само ако попълните и двете комбинации, ще успеете да си направите акаунт. Всичко става за секунди, без излишно забавяне.

Добре дошли в Betano! След като разполагате с профил, вече имате пълен достъп до всички бетинг секции в сайта. Може да изберете своята стартова оферта, независимо дали ще ползвате специален Betano бонус код, или ще активирате стандартните промоции за добре дошли. Разгледайте и активирайте промоцията си и започнете с разиграването ѝ. Разбира се, за целта ще трябва да депозирате средства по сметката си.

Единственото, което ви остава, за да придобиете пълен контрол над профила си, е да преминете през процеса по верификация. За целта ще трябва да изпратите копие на личните си документи до Бетано. По този начин ще гарантирате своята идентичност и ще може да теглите печалбите си.

Регистрация в Betano през телефон

Betano мобилна регистрация

В случай, че предпочитате да игарете чрез Бетано мобилно приложение, няма да срещнете трудности, ако искате да се регистрирате през телефон или таблет. Олекотената версия на бранда поддържа всички важни функции и предлага достъп до всяка бетинг секция.

Самата процедура не се отличава от процеса, през който ще минете, ако отваряте сметка в Betano през компютър или лаптоп. Данните, които букмейкърът, ще изиска от вас, са същите.

Отворете мобилна сметка

Често Задавани Въпроси

Безопасно ли е открия сметка в Betano?

Макар да няма разрешително да оперира в България, Betano има лиценз от малтийските власти. В този смисъл създаването на сметка там не би следвало да крие допълнителни рискове.

Позволено ли е да имам повече от един профил в Betano?

Не. Никой лицензиран букмейкър не толерира играта през повече от един профил.

Веднага ли трябва да верифицирам своя Betano акаунт?

Съветваме ви да удостоверите самоличността си, веднага след процеса по отваряне на сметка в Бетано. Въпреки това, верификацията няма да ви е нужда веднага, а едва когато искате да изтеглите печалбите си.

Попълних грешно данните си, докато се регистрирах. Какво да правя?

Свържете се с отдела по обслужване на клиенти и попитайте как да процедирате. Всеки букмейкър има различна политика в тези случаи.

Мога ли да получа начален бонус, преди да се верифицирам?

Да! Единственото условие за стартовите оферти на Betano е да направите успешен депозит.

Експерт Efirbet
Efirbet
Efirbet е вашият сайт за най-добрите съвети за спортни залагания, ревюта на букмейкъри и онлайн казина.