Линк за Sportingbet и ревю

€10 Стартов бонус
Атанас Танев
Публикувано от: Атанас ТаневАктуализирано на: 26 февруари 2024
Атанас Танев
Проверено от: Атанас ТаневГлавен редактор
Методология на оценката
Eто ‘Как тестваме‘ сайтове за залози
Изчетени материали по темата
6 тематични статии
Сравнения с други оператори
7 сравнения с алтернативни брандове
Актуализация на информацията
Общо 9 редакции от екипа ни досега
Приоритет
Нисък

Какво се случва с парите по сметките?

Създаден е нов уебсайт – Sportingbull.com, в който може да достъпите парите по акаунта ви в Sportingbet. Входът се осъществява със същите потребителско име и парола, които сте използвали за вход във вашия Спортингбет акаунт. По този начин ще може да управлявате средствата по сметката си. Има различни мнения в интернет, но с нашия обзор ще придобиете точна представа какви са новостите в Sportingbull.

Важно за лиценза на Sportingbet:

От 1 Февруари 2017 г. компанията не предлага своите услуги на територията на България. Основната причина за това е изискването на лиценз от страна на ДКХ. Тъй като букмейкърът не разполага с такъв, достъпът до официалният сайт и огледалните му сайтове бяха ограничени. Компанията ще може да поднови дейността си у нас чак когато придобие лиценз. Само тогава залозите и опцията за създаване на акаунт отново ще бъдат активни. Ако това се случи, ще ви уведомим.

Добра алтернатива

Ако харесвате Sportingbet и искате да залагате в подобен сайт, но държите платформата да е лицензира, може да опитате Sportingwin, чиято игрална среда наподобява тази на Sportingbet. Коефициентите, функциите и разделите заслужават внимание.


Букмейкърът Sportingbet е един от най-големите доставчици на спортни залагания от 1998 година насам. Sportingbet е регистриран в Англия и има лиценз за приемане на залози чрез интернет в целия свят. Акциите на компанията са листнати на Лондонската фондова борса и тя е спонсор на английските футболни клубове Уулвърхемптън и Лийдс Юнайтед. Достъп до сайта може да получите през алтернативен линк за България, тъй като за момента официалният сайт е филтриран. В следващите редове ще откриете подробни инструкции как да влизате в българската версия на сайта на Sportingbet.

Спортингбет се явява един от най-големите букмейкъри в България с лиценз от Великобритания и към момента работи с над 5 млн. клиенти от цял свят. Брандъд е известен у нас, като много играчи го предпочитат, защото има запазени традиции и е един от малкото букмейкъри, който покрива толкова много раздели и опции.


Работещ линк за Спортингбет и как да влизаме от България?

Интересуващите се от спортни залагания вероятно са наясно, че преди време Държавната комисия по хазарта издаде разпоредба, съгласно която достъпът до сайта на Спортингбет бе прекратен поради липса на лиценз за България, в резултат на което компанията спря да работи на свободния пазар. Както знаем обаче винаги може да се измисли алтернативен вариант и от букмейкъра създадоха така наречения алтернативен (mirror) сайт, благодарение на който играчите от България могат да продължат със своите оналайн-залагания без никакви препятствия.

Има ли актуален работещ сайт за Sportingbet и как да го използваме?

Основният домейн на Sportingbet за България е bg.sportingbet.com, но той в момента не е достъпен, тъй като е филтриран, след разпоредбите на ДКХ.

Към момента има нов линк, който е на адрес: bg.sportingbet174.com. Чрез него може безпроблемно да получите достъп до сайта на Sportingbet.


Ето и как да влизате в сайта, без да ползвате mirror линкове : прочетете тези инструкции


Някои сайтове, които до скоро бяха работещи, но вече са ограничени:

 1. bg.sportingbet735.com
 2. bg.sportingbet777.com
 3. bg.sportingbet237.com

Какво да направим, ако не откриваме линк от Efirbet? Как да влязем в Спортингбул тогава?

Ако не откривате актуална връзка до букмейкърския сайт, то тогава може да потърсите в Google, използвайки следните фрази:

 • алтернативен сайт Спортингбет
 • link za Sportingbet
 • Sportingbet link
 • линк за Sportingbet
 • линк за Спортингбул
 • Sportingbull сайт
 • Sportingbull BG

Като резултат: Ще ви се отворят редица сайтове, които ще имат обновени връзки/препратки, през които ще може да достъпите до сметките си безпроблемно.

Вход в Sportingbull


Как да си направим регистрация?

За да можете да започнете да се наслаждавате на тръпката от спортните онлайн залагания, на първо място трябва да си създадете акаунт в системата на Sportingbet. Това става, като заредите в браузъра си основния за България домейн на сайта (по-горе може да видите кой линк е работещ).

Ето и подробни инструкции за регистрацията в Спортингбет:

 1. Влезте в Sportingbet през този линк;
 2. Изберете от менюто „Нова сметка„, горе в ляво на екрана ви;
 3. Веднага след това ще се появи прозорец, изобразяващ бланката за регистрация.
регистрация в Спортингбет
Важно

Попълнете цялата информация за личните си данни точно и коректно, особено що се отнася до телефонния номер и начините за връзка с вас, тъй като от букмейкъра от време на време се свързват със своите клиенти относно проблеми с акаунтите им, залозите или депозирането.

Общо взето процеса по регистрацията, ако всичко е въведено коректно, минава безпроблемно и отнема около минута, след което вече ставате част от многомилионните играчи в Sportingbet.


Спортен раздел

Спортингбет от доста години вече са се утвърдили, като бранд в сферата на онлайн залаганията и като такъв те трябва да предлагат разнообразие от възможности за спортни залози и то на различни спортове, развивайки този списък постоянно. Към момента на писане на тази статия, от букмейкъра предлагат следните видове спортове:

спортове в Sportingbet

В същото време на сайта можете да откриете многообразие от държавни първенства, като техният списък постоянно нараства, а възможностите за залози са почти неограничени. Коефициентите, като цяло са повече от задоволителни и присъщи за един от водещите букмейкъри в страната.

Интерфейсът на сайта е напълно понятен и логичен, така че затруднения в тази посока едва ли ще почувствате, а възможностите за залагания са достъпни само с няколко клика. Спортният раздел, както и останалите част на сайта са в приятен за очите син свят (по подобие на букмейкъра 1xbet), което допълнително допринася за приятно прекарането време от страна на играчите.

Сайтът дори има и мобилна версия, което ви позволява да правите онлайн залози и докато сте в движение, но за това ще поговорим малко по-долу в статията. Нека сега разгледаме възможностите за печалба.

Sportingbet сравнение с още сайтове за България


100 лв. кеш бонус

В сайта на Sportingbet се предлага голямо разнообразие от бонуси и промоции, като първият се дава още след завършването на самата регистрация. Това е кеш бонусът от 100 лева за нови клиенти, като за целта е необходимо да депозирате средства още в същия ден на регистрацията и в срок от една седмица да сте изпълнили необходимите изисквания за валидността на промоцията, с които ще се запознаем по-долу.

100 лв бонус от Sportingbet

За да имате възможността да получите и използвате бонуса е необходимо да спазите следните условия:

 1. Стойността на бонусът съответства на 50% от депозираната за първи път сума към сметката Ви, като максимумът може да бъде 100 лв.
 2. За да бъдете одобрени за получаване на бонуса трябва да направите поне три залога на депозираната сума и то на коефициент поне 1.5 или повече. За получаването на максималната сума от 100 лв обаче, играчът трябва да направи първоначално залози в размер на 600 лв. и то при коефициенти от най-малко 1.5 или повече.
 3. След като всички условия по бонуса бъдат изпълнени, от букмейкъра ще кредитират необходимите средства по сметката ви в рамките на 48 часа, като операцията се изпълнява автоматично и не е необходимо поискване от ваша страна.

Спортингбет бонус код


Продукт

Бонус

Бонус Код

Sportingbet Нова сметка

50% бонус, до 100 BGN

Вземи оттук

Футболен Акумулатор

до 200 BGN седмично

Вземи оттук

Тенис Акумулатор

до 200 BGN седмично

Вземи оттук

Седмична застраховка

15% или до 1000 BGN

Вземи оттук

Казино секция

до 600 BGN

Вземи оттук

Други бонуси в раздел „Спорт“

Keш аут

Ако във вас започнат да възникват притеснения, че само една селекция е възможно да провали печалбата от залога Ви, успокойте се! На ваша помощ идва бутонът „Кеш аут“.

„Кеш Аут“ функцията Ви позволява да си възвърнете паричните средства преди затварянето на пазара. Това дава възможност на потребителите да спечелят, ако са направили печелившия избор и да принизят загубите си, ако разбира се изборът им е бил губещ.


Акумулатор бонус

Чрез залагането на акумулатори при футболни или тенис мачове вземате бонус до 200 лв. и то всяка седмица.

Какво представлява бонусът?

При този бонус още в самото начало на мачовете правите залози на акумулатори с минимум 3 селекции, като всяка от тях трябва да е с коефициент минимум 1,2 или повече.

За да можете да се възползвате от бонуса обаче, първо трябва да го заявите, кликвайки върху бутона „Аз искам бонус“, разположен в „ПРОМО“ категорията на сайта bg.Sportingbet237.com и да изпълните по-горе описаните условия. От броя на изиграните от вас срещи в права колонка ще се определя и размерът на допълнителния бонус, който можете да сверите от таблицата по-долу:

Печеливш акумулатор – Троен, Четворен, Петорен, Шесторен, Седморен, Осморен и по-голям

БОНУС към печалбите – 10%, 15%, 20%, 25%, 30%, 35%

Натрупаните дивиденти от бонус акумулаторите се нареждат непосредствено към сметката Ви в Спортингбет всеки понеделник. Също така, за да получите възможността за изтегляне на натрупаните ви акумулатор бонуси е необходимо същите да бъдат превъртени най-малко три пъти при минимален коефициент от поне 1,50.


Познайте 8 мача и спечелете

Характерното за този бонус е това, че трябва да познаете изходите от минимум 8 мача, след което печелите до 30 000 лв. и то безплатно!

В раздела „ПРОМО“ на сайта на Sportingbet в секция „Спорт“ можете да видите списъка от срещи, чийто резултати трябва да познавате. Също така на страницата на бонуса виждате и таблицата с наградите, които печелите.

Негатив на Спортингбет е, че не предлага бонус за презареждане, както например предлагат от лицензирания сайт на Efbet. Това обаче не трябва да ви отказва, тъй като те компенсират с постоянни оферти за различни спортни събития, които се провеждат ежеседмично.


Казино раздел

Sportingbet казино бонуси

Несъмнено едно от най-добрите онлайн казина е това на Sportingbet! Казиното е съставено по модерни съвременни технологии с необходимите лицензи и разрешителни за дейността.

Казиното на Sportingbet посреща своите привърженици с многобройни и разнообразни бонус промоции, първата от които е пакет от 20 до 600 лева като добавки към първоначалния ви депозит, след като извършите регистрация. След това идва и специалният календар с казино бонуси, който Ви е подготвил всекидневни финансови бонуси и свободни завъртания. Привилегии има и за участниците в „Клуба на Играча“, които наред с горните бонуси получават възможност за няколко безплатни завъртания, чийто максимален брой може да достигне 250.

Ето повече подробности за казино бонусите:

1. Златен, сребърен и бронзов бонус

 • При златния – правите първоначален депозит със сума над 600 лв. и от Спортингбет ви дават безплатни 600 лв.
 • При сребърния – ако сте създавали акаунт и сте депозирате от 100 до 599 – това ще получите бонус в размер на 100 лв.
 • При бронзовия – при първа регистрация и депозит от 20 до 99 лв., вие ще получите отново добавка в размер на 20 лв.

2. 100 безплатни завъртания

Ако сте редовен и трупате точки, вие може да получите награда от Спортингбет, която се изразява в 100 безплатни завъртания на определена от тях ротативка. Тази оферта е ежедневна и ако сте редовен наистина имате шанса да я спечелите.

3. Бонус „Календар“

Това е офертата на деня. Тя се сменя ежедневно и като цяло предлага връщане на част от заложената сума (Кешбек) в различни проценти. Определено е полезна за редовните играчи.

Онлайн-казиното на Спортингбет обаче се отличава от традиционните зали за казина със своите джакпоти, достигащи поне в Sportingbet, до няколко милиона. Към момента, максималният джакпот, който може да бъде спечелен е 4 000 000 евро, но има и по-малки от по няколко хиляди евро. Също така, огромната разлика между онлайн-казиното и традиционното такова е това, че в първото играят милиони хора и дневният завъртан оборот надвишава многократно този, въртян в традиционното казино, в което играят примерно 500 или 1500 души дневно.


Покер секция

Paradise Poker има страхотна графика и функционалност – тя е бърза, стабилна и се характеризира с добра пригодност за игра. Наборът от опции е достатъчно добър и се предлагат обичайните функции, като бележки за играчи, история на партиите, статистика и др. Тук се предлагат всички варианти за игри: Texas Hold’em, Omaha, Omaha Hi-Lo, а също и по-необичайните игри, като 5 картовите Draw и Pineapple.

Paradise Poker може да предложи разнообразие от турнири, а тези, които все още не могат да играят покер, имат възможността да се научат посредством предвидените за целта маси и свободни чипове. Нека обаче разгледаме видовете бонуси, предлагани от Sportingbet в покера.

Покер бонус от Sportingbet

Paradise покер от Спортингбет

Новите клиенти на покер игрите имат възможност да получат първоначален бонус от максимум 1000 евро при първия си депозит. За да получите бонуса си обаче, първо трябва да изтеглите необходимото покер приложение от съответната страница и да въведете в предназначеното за целта поле кода ‘BONUS1000‘ и то към момента на извършване на първоначалния си трансфер към покер стаята.

Например:

Ако депозирате 500 евро в съответната покер стая, получавате бонус в размер на 1000 евро. в бонус сметката си.

Условия за получаване на бонуса:
 • Активирането на бонуса Ви за нови клиенти се извършва веднага след като депозирате парични средства към Paradise Poker. Минималната сума за активиране е 5 евро, а за да имате възможността да получите максималният размер на бонуса трябва да депозирате поне €500.
 • При положение, че пропуснете да въведете бонус кода при първоначалното си депозиране на парични средства е необходимо да се свържете с екипа по поддръжката в рамките на 7 дневен срок от превода на средствата.
 • При спечелването на всеки 200 FPP точки, натрупаният в транзитната ви сметка бонус се отпуска на части по 10 евро към физическата ви такава.
 • Също така натрупаните точки, под формата на бонус, могат да се използват и за участие в турнири или различни покупки в магазина.
 • От датата на активирането на бонуса имате на разположение 60 дни за изпълнение на условията по вземането му.

Залагания На живо

Онлайн-залаганията на живо се превърнаха в предпочитан вариант за хазартните любители, тъй като той им позволява да реагират още докато срещата се провежда, да наблюдават случващото се на събитието, да анализират и правят залози, базирани на получената от анализите информация. Разбира се, не винаги предположенията се оказват верни и за това играчите искат да могат да променят залозите си, да изтеглят заложените средства или да увеличат първоначално направения залог.

Залаганията на живо са предпочитани от играчите и за това, че този начин дава по-ясна визия за крайното развитие на самата игра. За съжаление, от Спортингбет не предлагат борса.

Възможност за пряко излъчване

От сайта на Спортингбет имате възможността да наблюдавате и на живо някои от срещите, да анализирате данните от събитието и да правите адекватни залози в реално време.

Спортовете, които могат да се наблюдават на живо през сайта на букмейкъра са:
Условия за получаване на бонуса:
 • Футбол
 • Тенис
 • Баскетбол
 • Волейбол
 • Хокей
 • Снукър
 • Бадминтон
 • Тенис на маса

Показване на Резултати

От букмейкъра имат секция, която включва резултатите от приключилите срещи в Спортингбет. Тук присъстват мачове и срещи от различни спортове като футбол, тенис, баскетбол и други. Благодарение на тази опция, вие може да следите резултатите без да е нужно да излизате от сайта. Тази информация се предоставя напълно безплатно и е с цел по-доброто информиране на клиентите.


Кеш аут опция за спиране на залога

В сайта има още една страхотна екстра, която се нарича „Кеш аут“ или както много вас са свикнали да я виждат изписана на английски – „Cash-Out“. Тази опция предлага да спрете вече поставените залози, като по този начин може да се застраховате, ако сте хванали вече няколко срещи и чакате само една. Да, парите, които ще ви предложат няма да са същите, както ако познаете всичките срещи, но дори и с по-малко вие ще сте спокойни, че все пак сте взели печалба.

Спирането на залога чрез Кеш аут опцията на Sportingbet става по следния начин:
 1. Избирате си среща и залагате на нея;
 2. В дясно ще ви се покаже т.н Bet-Slip (прозорец изобразяващ направените залози);
 3. Избирате от него „Моите залози„;
 4. В дъното ще видите зелено бутонче с текст „Кеш аут за:“ и сумата, която ви се предлага към момента.

По този начин може да предотвратите големи загуби, като пресметнете, че извършените вече залози няма да ви се получат. В другия случай Кеш Аут се използва, когато вече сте познали повечето мачове или срещи от друг спорт и очаквате само една.

кеш аут опция от спортингбет

В този случай сумата, която ще ви предложат ще е задоволителна и мнозина се възползват от това предимство. Ако сте запознати с българската версия на Bet365 и тяхната опция за кеш-аут, ще се ориентирате лесно в него, тъй като двата сайта ползват почти идентични функционалности за тази екстра.

Разбира се стойностите, които ще ви се предложат от единия букмейкър и от другия могат да варират драстично според спортовете.


Видео ревю за букмейкъра

Представяме ви едно актуално видео ревю на Sportingbet, в което може да откриете всички точки, които са включени в настоящата статия. Във видеото има инструкции за начина, по който играчите от България могат да влизат в сайта (показали сме през кои линкове да влизате). Отделно от това сме разгледали и опциите за залози в разделите „Спорт“ и „Казино“. Видео ревюто ще ви даде основни напътсвия в структура на сайта, както и как да се регистрирате за броени секунди. Нагледно сме показли как се депозират и теглят пари от сметката ви, използвайки различни разплащателни средства.

Директен линк към видеото в Youtube

Времетраене: 18:42

Резолюция и качество: 720p HD

Не забравяйте да се абонирате за видеоканала на Efirbet. Приятно гледане!


Методи за депозиране и теглене на средства

Sportingbet не налага никакви такси за нищо, както при депозиране на средства, така и при тегленето им. Разбира се, за да можете да направите своя депозит е необходимо първо да влезете в акаунта си, след което ще се появи зеленият бутон „Депозирай“ и трябва просто да следвате инструкциите.

Начините за депозиране на парични средства са:

 1. Western Union
 2. Skrill
 3. Банков превод
 4. Кредитна/дебитна карта
 5. Neteller
 6. ePay.bg

Методите за разплащане не са много, като са покрити основните за всеки букмейкър. Ако държите на сайт, в койдо да депозирате през кештерминал или каси на Изипей, то букмейкърът Winbet е препоръчителен в случая, защото ви се дават и бонус 200 лв. за спорт и 300 лв. за казино (* само при нова регистрация!).


Мобилна версия и апликации

Безспорно мобилните устройства, като таблетите и смартфоните навлязоха вече масово сред потребителите и започнаха да бъдат използвани много активно, поради мобилноста и функционалността, която предоставят те и в тази връзка, от Sportingbet внедриха в сайта си и мобилна версия, която е специално оптимизирана за визуализиране върху малките екрани на мобилните устройства. Това дава на потребителите свободата да правят онлайн залагания, дори и когато пътуват или нямат в момента компютър под ръка. Също така, от букмейкъра са създали и специално приложение за популярните мобилни платформи.

Разбира се, можете да бъдете напълно спокойни, че данните ви ще останат защитени чрез HTTPS криптираната връзка, така че извършвайте вашите онлайн залагания спокойно.

Неудобството в случая при мобилната версия на сайта е това, че тези потребители нямат правото на безплатни залагания. Всъщност вече почва да се появява информация, че от букмейкъра са взели под внимание този недостатък и той скоро ще бъде отстранен, като по този начин функционалността при мобилната и десктоп версия на сайта ще стане еднаква.

Цялото ревю за мобилната версия към Sportingbet и как да свалим апликацията за Android или iOS може да откриете в ето тази статия.


Сбъркани адреси или погрешно изписани търсения

Въпреки запомнящата се марка, все още има потребители, които поради грешно изписани адреси или неправилни търсения в Google биват заблудени кой е оригиналният бранд!

Поради тази причина в следващите редове сме избройли някои фрази и адреси, които най-често се бъркат от потребителите.

Ето ги и тях:

 • sportingbet.bg – този домейн бе забранен още при началото на забраната от страна на ДКХ.
 • bg sportingbet – потребителите търсят бранда и по-точно за България, като изписват BG с надеждата да открият правилната версия. За радост в 99% от случайте ще откриете оригиналния бранд.
 • sportingHet – често хората изписват Bet с буквата H, вместо с B. Тази грешка се допуска заради бързо писане.
 • sporting bet / спортинг бет БГ – отново търсене от играчите, което има за цел да отвори българската версия на сайта. Тук трябва да отбележим, че самият език се сменя вътре в менюто към навигацията.
 • bg Sportingbul – по принцип сайтът се изписва с двойно „L“!
 • Sportingbull.bg – този домейн е сбъркан, като оригиналният е с разширения в края „.com„.

Партньорска програма – SbAffiliates

Какво представлява афилиейтът на Спортингбет?

афилиейт програма на Спортингбет

Букмейкърът се грижи за своето развитие и брандиране в около над 200 държави, като предлагат сайт, през който всеки собственик на спортен сайт или друг на сходна тематика може да кандидатства за партньор на компанията. След като подадете кандидатурата си, от Sportingbet ще разгледат Вашия сайт и ако сметнат, че е подходящ и тематичен, те ще ви одобрат като партньор. Това ви дава специално право да публикувате рекламни текстове, банери и много други за да рекламирате сайта на Спортингбет. Всички тези маркетинг материали можете да генерирате от сайта Sbaffiliates.com.

От Спортингбет са разработили специална система, която се свързва с афилиейт платформата от Income Access, която пък от своя страна предоставя данни за броя на регистрациите, които сте генерирали, комисионните по дни, а също и процента на кликовете срещу регистрираните играчи. Всички играчи, които са залагали и са изгубили своите залози се отразяват под формата комисионна за вас. Разбира се, тази комисионна е проценти от изиграното, но в случая с повечето регистации вие може да увеличите този процент. Подобни афилиейт платформи предлагат от 20% до 50%. За съжаление, не може да взимате комисионна от суб-афилиейтите – т.е други партньори, които са се пресъединили през ваша референция.

Впечатление прави, че афилиейт системата към Спортингбет е преведена на 17 езика, като в това число се включва и българската версия на сайта. Комисионните се заплащат ежемесечно в срок от 30 дни, като минималната сума за трансфер към клиентска сметка е €20 и €50 при посочена сметка в Skrill или т.н Moneybookers. За банков трансфер минимума е €500 евро. Определено си заслужава да се присъедините към програмата им за партньорство.


Грижа за клиентите и поддръжка

Отделът за обслужване на клиентите е добре подготвен за да може да реагира адекватно на всички задавани към тях въпроси, а също така в сайта има и добре подготвен информационен център с обяснения за решаването на най-често задаваните въпроси, така че можете да прегледате първо там, преди да отправите запитване към операторите.

Предвидени са няколко варианта за връзка с операторите по поддръжката на сайта – през телефона, електронната поща, на живо през чат или специалната форма за контакт. Чатът на живо е най-предпочитаният вариант за връзка с операторите на сайта, тъй като той е директен, но от време на време съществуват проблеми с достъпа до чата, което създава известни неудобства на потребителите, желаещи да получат бърз отговор в даден момент. Разбира се, може да бъде отправено запитването и по пощата, където от съпорта отговарят сравнително бързо, а по телефона те са много любезни.


Списък с контакти:

Телефон:

Чат на живо: оттук

Електронна поща: bulgaria@sportingbet.com

Факс: 00800 1100 102


Заключение

Сайтът на Sportingbet наистина е направен много лесен за работа с интуитивен потребителски интерфейс и логична навигация, а това в съчетание с многото и разнообразни постоянно обновявани промоции и бонуси, прави букмейкъра толкова много години един сред водещите в бранша.

Новите играчи могат да получат паричен бонус в размер на 100 лв. в спортния раздел. Заедно с този и другите бонуси, ние връчваме нашата награда за бонус на Спортингбет. Като цяло, в платформата на букмейкъра има по нещо за всички любители на онлайн залаганията и разнообразие от възможности за печелене, така че не се бавете повече, а започнете да играете при тях още днес.

Влезте в Sportingbull

Изпрати Отзив

Отзив (минимум 50 символа)
Удобство и дизайн 1/5
Поддръжка 1/5
Бонуси 1/5
Коефициенти 1/5
Апликации 1/5
Казино 1/5
Общ рейтинг 1/5
Изпрати
5 отзива
Потребителска оценка:
5/5
 1. Николай
  Най убития сайт след Еврофутбол!!! Най ниските Коефициенти, почти никакви опции за Залози освен стандартните, най лошия кеш аут, даже никакъв, ако имате 0.99 цента не дават да се теглят, просто бягай те от там
 2. mirko
  super bukmeikar i jalko che veche ne predlaga uslugite si za bg
 3. Калоян Димов
  Само съжалявам за това че вече не са достъпни от България ама какво да се прави. Иначе печелех доста добре с тях .
 4. Михаил Маринов
  Споделям мнението на колегите по горе че спортния раздел е на ниво и си заслужава
 5. zzz
  Ne6to nemi se otvarq linka
 6. Дани П.
  Аз лично продължавам да си залагам в sportingbull. Харесват ми бонус игрите им, а и откъм коефициенти не са зле. Все пак са с дълги години опит в бранша и знаят какво се иска от клиентите. Не са с най-лъскавия сайт, но поне откъм предложения за спортни залози са си супер и затова продължавам с тях.
 7. N. E.
  Моето мнение е, че през 2018 спортингбет може и да се завърне в БГ. Не съм ги ползвал преди, но ми изглеждат стабилен букмейкър. От разгледаното дотук си правя извод, че sportingbet има доста разнообразни пазари и опции за залог, а освен всичко има и интересно онлайн казино, както и бонус игри. Засега обаче смятам, че и без тях има достатъчно добри букмейкърски сайтове, където да се залага, така че няма защо да се съжалява.
 8. Emiliqn
  Nqkoi ima li predstava dali Sportingbet otnovo shte vzemat licenz za Bulgaria i rabotqt li po varposa?
 9. Heytar
  Napalno posredstven bukmeikar, dobre che veche ne se mqrka u nas. Ima mnogo po-dobri saytove v momenta. Az lichno zalagam v winbet i sam poveche ot dovolen.
 10. Дани
  На мен Спортингбет не ми ллипсват особено, понеже не бяха нещо кой знае какво за България. Преди, когато нямаше много избор на букмейкъри всички си мислехме, че те са най-доброто, но сега изглеждат мнооого назад от съвременните букмейкъри, поне според мен.
 11. Борис
  Спортингбет бяха страхотни. Явно доста сме играчите, които съжаляват, че нямат лиценз и не можем да се насладим на офертите, спортните им залози и т.н.
 12. kosata
  Спортингбета си бяха доста добри за български играчи. Имаха хубави игри и сравнително добри коефициенти. Предлагаха и доста различни пазари за залог. Аз си ги харесвах и съжалявам, че ги няма сега. Надявам се да вземат лиценз скоро, понеже разполагаха и с много оферти за редовните играчи (особено за спортните залози!), които не мога да съпоставя с тези на останалите букмейкъри.
 13. Бързака
  Добре че спортингбет се махнаха от България, че да не ни лъжат повече. То е ясно, че са марка и са се доказали, но знаете ли че предлагат различни коефициенти за български играчи и за тези от Англия например? Това им беше вродена политика, която донасяше само минуси на българските играчи. Залагал съм при тях, но след като установих това ги отписах и се насочих към българските букмейкъри.
 14. Martin 7cata
  sportingbull ne mi otvarq. Kajete dali i vie imate tozi problem i raboti li saita pri vas?
  1. ангата в в
   Аз нямам проблем - сайтът се отваря бързо. Използвай линка от ревюто де, не би трябвало да имаш проблеми. Ако не пиши sportingbull.com и би трябвало да влезеш. Пробвай с друг браузър или през телефона, в краен случай.
 15. боян сарафа
  Sportingbet вече не предлагат услугите си на наша територия, което е голям недостатък. Разочаровах се и ако знаех за това по от рано, може би щях да се насоча към друг букмейкър.
 16. Борис
  Благодаря за информацията относно Sportingbull и тегленето на сметките!!! От доста време се чудех как да си достъпя акаунта и даже го бях зарязал. Иначе, спортингбет бг си беше номер 1. От много години предлагаха залози и бяха сред лидерите според мен. И аз, както хората в предишните коментари, се надявам пак да се появят на българския пазар.
 17. Диан
  Жалко, че вече не са достъпни от България. Много харесвах покер предложенията им. По-специалано става въпрос за paradise poker платформата им за игри. Там беше адски яко да се играе. За другите предложения не знам, но за покер си бяха номер 1. Преди залагах и през мобилната апликация и също всичко си работеше перфектно. Дано да се завърнат скоро.
 18. Тодор
  Kakvoto i da e sportingbet si ostava zapazena marka. Tozi bukmeykar e v tazi sfera ot mnogo godini i si znae rabotata. Malko e typo che ne priemat registracii ot stranata ni. Dano da reshat tozi problem vazmojno nay-barzo i pak da mojem spokoyno da si zalagame pri tqh na visokite im koeficienti.
 19. Генади
  Спортният им раздел е доста добър и пазарите са налични за почти всички мачове. Аз лично съм доволен от тях и ги препоръчвам. Тъпото е, че трябва да се влиза през Sportingbul.com, като там са само регистрираните играчи. Коефициентите им са добри за лайв, за другото са ниски. Определено Спортингбет си пазят името, макар че резнаха акаунтите от България.