Ели Мартинова

Бонус Евроквалификации от Winbet

Видяно пъти
бонус евроквалификации winbet

Букмейкърът Уинбет има добра новина за вас. Направете залог от 20 лева преди срещата между България и Литва (която ще се състои на 14.10.2023 от 19 ч.), и може да спечелите Бонус “Евроквалификации” Winbet на стойност 20 лв. под формата на free bet. Наградата ще важи за същия мач, но На живо.

Към Winbet Free Bet


Правила и Условия

  • Ще се счита за допустим единствено първия ви залог.
  • Залозите трябва да бъдат направени преди срещата, за да получите 20 лв. Free bet.
  • Допустимия минимален коефициент е 1.60.
  • Залози с 0% Марж, power boost или завишение на коефициенти не могат да участват.

След като получите 20 лв. Безплатен залог, трябва да го разиграете на коефициент от 1.01 на мача България – Литва в категория “На Живо”, като сумата може да бъде заложена единствено и само наведнъж. Ако спечелите, само нетната печалба от залога ви ще бъде добавена към баланса ви.

Играенето на казино игри и спортните залози онлайн не са само за забавление. Те водят до потенциален риск от зависимост. Играйте разумно и отговорно като вземете мерки за предотвратяване на рисковете. Повече информация в сайта на НАП и Winbet отговорна игра

Ели Мартинова
Експерт залози
Сертифициран Експерт
Ели Мартинова
Ели се занимава с писане, оформяне и публикуване на ревюта на български, английски и немски. Има опит в журналистиката и любимото ѝ занимание е писането. Има голям опит в работата с букмейкъри.
Коментирай